Υπέροχο μήνυμα από τον Κιάνου Ριβς, σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση.Οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να ελευθερωθούν από τη Μήτρα. (MATRIX)

Ένας πόλεμος είναι σε εξέλιξη που θα διαμορφώσει το μέλλον της ανθρώπινης ύπαρξης και ο κόσμος που αφήνουμε για τα παιδιά μας είναι σιωπηλά αισιόδοξος για το μέλλον επειδή η ανθρωπότητα δείχνει σημάδια να ξεφύγει από τη μήτρα.

Η ανθρώπινη φυλή έχει υποδουλωθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια, έχουμε κρατηθεί σε μια ψυχική φυλακή από σκοτεινές ελίτ και μυστικές κοινωνίες που έχουν κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μας καταπιέσουν και να μας εμποδίσουν να συνειδητοποιήσουμε τις δυνατότητές μας.

Η ανθρωπότητα δείχνει σημάδια απελευθέρωσης της μήτρας.

Τι στιγμή να είσαι ζωντανός!

Είναι συναρπαστικές εποχές.

Ναι, φυσικά, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ενδιαφέρονται μόνο για την Kardashians, αλλά ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού έχει αφυπνιστεί.

Το πιο σημαντικό είναι ότι τώρα υπάρχει ένας πόλεμος μεταξύ των ανώτατων αφεντάδων μας και εκείνων που θέλουν να μας ελευθερώσουν.

Ποια είναι η μήτρα; (MATRIX)

Η μήτρα είναι ένα ολογραφικό σύμπαν που προβάλλεται σε μας από εκείνους που θέλουν να μας ελέγξουν.

Η ανθρωπότητα καταπιέζεται και ελέγχεται με αυτόν τον τρόπο για χιλιετίες.

Πιστεύουμε ότι είναι πραγματικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλά μια ταινία που αναπαράγεται στη συλλογική συνείδηση, που παρουσιάζεται ως 'πραγματικότητα'.

Μερικοί από τους πλουσιότερους και πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο είναι πεπεισμένοι ότι ζούμε σε μια ψηφιακή προσομοίωση.

Τουλάχιστον δύο από τους δισεκατομμυριούχους της Σίλικον Βάλεϊ επενδύουν χρήματα για να βγάλουν τους ανθρώπους από την προσομοίωση που νομίζουν ότι ζούμε.

Μερικοί άνθρωποι στη Σίλικον Βάλεϊ πειραματίζονται για να προσπαθήσουν να μας βγάλουν από αυτό, μόνο που κάνουν κάτι λάθος προσπαθώντας να ξεφορτωθούν τη μήτρα.

Έχει φιλοδώρημα για τους δισεκατομμυριούχους της τεχνολογίας.

Βάλτε τα πορτοφόλια σας πίσω στις τσέπες σας.

Δεν έχει καμία σχέση με χρήματα ή υπολογιστές.

Είναι μια πνευματική αλλαγή που πρέπει να γίνει, όχι πειρατεία.

Αυτή η πνευματική αλλαγή λαμβάνει χώρα.

Οι άνθρωποι έχουν βαρεθεί τους περιττούς πολέμους, την ολοκληρωτική ηγεσία και τον αυταρχικό έλεγχο.

Οι άνθρωποι ξυπνούν με αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή.

Νομίζω ότι οι άνθρωποι φοβήθηκαν πραγματικά ότι ο κόσμος θα καταρρεύσει πολύ πρόσφατα.

Ένιωθα ότι τα πράγματα είχαν ξεφύγει από τον έλεγχο.

Χάσαμε κάθε ελπίδα ότι θα μπορέσουμε να σώσουμε τους εαυτούς μας από τις σκοτεινές δυνάμεις του κόσμου.

Αλλά άνοιξε τα μάτια σου για ένα λεπτό και κοίτα γύρω σου τι συμβαίνει.

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι άνθρωποι όπως ο Trump άρει το πέπλο σε ένα απίστευτο ιστό της διασυνδεδεμένης χειραγώγησης.

Το να αγαπάς ή να μισείς είναι να επιτρέπεις στην ανθρωπότητα να ξυπνάει από τον ύπνο της και να βλέπεις ότι οι ίδιοι λίγοι άνθρωποι, οι ίδιες μυστικές κοινωνίες, η αυθεντική Νέα Παγκόσμια Τάξη, ελέγχουν ενεργά τη ζωή μας και καταστέλλουν την πραγματική μας ικανότητα.

Αλλά οι άνθρωποι σιγά σιγά ξυπνάνε.

Είναι καιρός να ανακτήσουμε την άπειρη δύναμή μας και να ανοίξουμε τις πόρτες της ψυχικής φυλακής που μας παρακίνησε να χτίσουμε τους εαυτούς μας.

Δεν είναι εύκολο, αλλά ήρθε η ώρα να περπατήσεις στο φως της ελευθερίας.

~ Keanu Reeves ~

Energie & Petits Bonheurs

Δεν υπάρχουν σχόλια :