Ομοσπονδία Λιμενικών «Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό»! – «Οι βάρβαροι προ των πυλών» και η κυβέρνηση διαλύει το ΛΣ!

Την στιγμή που η ΕΥΠ μιλά για έως και 2 εκατομμύρια αλλοδαπούς που θα επιχειρήσουν να περάσουν στην Ελλάδα θέλουν να θέσουν σε αργία το 35% των Λιμενικών!

Η Ομοσπονδία Λιμενικών με ανακοίνωσή της εκφράζει την αντίθεσή της στο κυβερνητικό μέτρο της αναγκαστικής θέσης σε αργία των στελεχών του Λιμενικού οι οποίοι αρνούνται τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και αυτό το ποσοστό φτάνει το 35%!

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «…η θέση της Ομοσπονδίας, στην οποία σχεδόν όλα τα μέλη του ΔΣ έχουν κάνει το εμβόλιο, είναι αντίθετη στην υποχρεωτικότητα που θα οδηγήσει σε απώλεια μισθού ή και εργασίας».

Αναλυτικά όσα αναφέρονται:

«Η Ομοσπονδία μας το τελευταίο χρονικό διάστημα έγινε δέκτης της ανησυχίας μεγάλου αριθμού συναδέλφων αναφορικά με το ενδεχόμενο του υποχρεωτικού εμβολιασμού στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Σοβαρός αριθμός στελεχών δεν έχει εμβολίστηκε επειδή έχει προβλήματα υγείας ενώ σημαντικό ρόλο για το 1/3 των ανεμβολίαστων επί συνόλω συναδέλφων έχει παίξει η ελλιπής πληροφόρηση.

Θεωρούμε σημαντική την καμπάνια ενημέρωσης προς τους συναδέλφους τη στιγμή μάλιστα που ακόμη και σε επιστημονικούς κύκλους υπάρχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για τα οφέλη του εμβολιασμού.

Η θέση της Ομοσπονδίας μας ,στην οποία σχεδόν όλα τα μέλη του ΔΣ έχουν κάνει το εμβόλιο, είναι αντίθετη στην υποχρεωτικότητα που θα οδηγήσει σε απώλεια μισθού ή και εργασίας , πιστεύοντας στη σωστή ενημέρωση ,επενδύοντας στην πρόληψη και θεωρώντας ως δεδομένη την δωρεάν κάλυψη σε test στο βαθμό που θα κριθεί ασφαλής για την καθημερνή και απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών.

Έκθεση της ΕΥΠ μιλά για έως και 2 εκατομμύρια αλλοδαπούς στα σύνορα της Ελλάδας

Η κατάσταση στο Αφγανιστάν, στον Έβρο και στα τουρκικά παράλια έχει σημάνει συναγερμό με την κυβέρνηση να έχει στα χέρια της μια εισήγηση βόμβα που προβλέπει έκρηξη των παράνομων μεταναστών που θα επιχειρήσουν να εισβάλλουν στην Ελλάδα, γύρω στα Χριστούγεννα, ενώ εκφράζονται φόβοι για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία στον Εβρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο η μυστική εισήγηση μιλά για την έλευση μέχρι και δύο εκατομμυρίων αλλοδαπών προς τα ελληνικά σύνορα.

Σύμφωνα με το καλό σενάριο προς την Ελλάδα, με την ελπίδα να περάσουν στην Ευρώπη ή να μείνουν στην Ελλάδα εάν δεν μπορέσουν, θα φτάσουν περίπου ένα εκατ. «Αφγανοί» (ουσιαστικά κάθε αλλοδαπός ο οποίος θα αυτοσυστήνεται ως Αφγανός).

Το κακό σενάριο από την άλλη διπλασιάζει τον αριθμό των αλλοδαπών που θα κινηθούν από το Αφγανιστάν και άλλες χώρες της κεντρικής Ασίας προς τα δυτικά ανεβάζοντάς τους στα δύο εκατομμύρια.

Και με αυτά τα δεδομένα στα χέρια θα προχωρήσουν στο Λιμενικό (που για να κλείσει τα θαλάσσια σύνορα θα χρειαστεί κάθε άνδρα και μέσο) σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς ή σε αναστολή;

loading...