Αν ψάχνεις ακόμη να βρεις ποιός φταίει... κοίταξε τον καθρέφτη σου και θα δεις το είδωλο του υπευθύνου!!!Σε μάντρωσε στο σπίτι απο τις 9 ως τις 5 με την αισχρή δικαιολογία οτι πρόκειται για ένα απαραίτητο μέτρο και φυλακίστηκες χωρίς να ουρλιάζεις. Θα σε ξαναμαντρώσει, είσαι πια ένας καλά εκπαιδευμένος πειραματάνθρωπος.

-Σου απαγόρευσε να βολτάρεις στις πλατείες, σου απαγόρευσε να επισκέπτεσαι τους συγγενείς και τους φίλους σου, σου πρότεινε με τρόπο να δοκιμάζεις έξω από τα μαγαζιά ρούχα και παπούτσια, το έκανες και αυτό και ξεγυμνώθηκες στα πεζοδρόμια.

- Σου στέρησε γιορτές, ήθη και έθιμα του τόπου σου ενώ την ίδια στιγμή εγκαθιστούσε δίπλα σου ανθρώπους από ξένους και μακρινούς τόπουςπου κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι, αμπόλιαστοι, ατεστάριστοι, που γιορτάζουν

ελεύθερα τα δικά τους έθιμα ενώ εσύ κοιτάζεις αποχαυνωμένος. Εκείνοι δεν αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία. Σε χαλάει αλλά ακόμη απλά κοιτάζεις.

-Ήρθε το εμβ©λιο. Ούτε που ξέρεις τι είναι, κανένας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, κανένας δεν σε πείθει και όμως πας να τρυπηθείς. Πρώτα με το μαλακό...σιγά σιγά να μην τρομάξεις. Μετά επι πληρωμή, 150 ζεστά Μετά χωρίς σάλιο. Σαν βιασμός .Μια δόση, μετά δύο, οι δύο δόσεις γίναν τρεις και οι τρεις θα γίνουν τέσσερις και πέντε και... Εν τω μεταξύ, δίπλα σου οι εμβ©λιασμένοι συνεχίζουν να νοσούν, να νοσηλεύονται στις ΜΕΘ, να έχουν παρενέργειες, να πεθαίνουν. Και όμως πας να τρυπηθείς.

-Το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, άγρια βιασμένο και καταξεσχισμένο μπρος στα μάτια σου, οι ελευθερίες σου πάνε περίπατο μαζί με το χαμόγελο και την υγεία σου, ψυχική και σωματική και την δουλειά σου. Η ζωή σου από καιρό μέσα στο μνήμα και εσύ κοιτάζεις σαν ναρκωμένος πρεζάκιας χωρίς να αντιδράς.

ΚΑΙ ΕΣΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 300Δεν υπάρχουν σχόλια :