«Μας διοικούν καραγκιόζηδες»! Πλησιάζει η ώρα πολιτικής αλλαγής στον πλανήτη! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ
Όταν αυτά ειπώνονται σε μία υπερδύναμη, όπως οι ΗΠΑ, τότε «μυρίζει» κατάρρευση και πολιτική ανατροπή! Θα είναι όμως για το καλό των ανθρώπων ή θα παρουσιάσουν κάτι χειρότερο;;;
Ο γνωστός δημοσιογράφος του FOXNEWS, Tucker Carlson, δείχνει πως ξημερώνει νέα μέρα στον πλανήτη! Αφού απαξιωθούν οι πολιτικοί, οι διεθνιστές ενδεχομένως παρουσιάσουν στους πολίτες καινούριους… κυβερνώντες σε ένα νέο παγκόσμιο καθεστώς!


Με αφορμή το κάζο των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν, ο δημοσιογράφος χρησιμοποιεί βαριές εκφράσεις, την ώρα που, τα υβριστικά συνθήματα στους δρόμους κατά ηγετών όπως του Μπάιντεν αλλά και του Μητσοτάκη, δίνουν και παίρνουν.

Μεταξύ άλλων δήλωσε παίρνοντας ως αφορμή, όσα συνέβησαν στο Αφγανιστάν:
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες έπρεπε να ‘χουν φύγει απ’ το Αφγανιστάν 19 χρόνια πριν όταν έγινε σαφές ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν δεν βρισκόταν εκεί αλλά είχε δραπετεύσει στο Πακιστάν. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να μείνουμε στην χώρα.

Ο Biden έκανε το αναγκαίο με τον πιο άσχημο δυνατό τρόπο.

Αν παρακολουθήσατε τηλεόραση στην διάρκεια της ημέρας, πιθανότατα να είδατε αυτό το απόσπασμα. Είναι τρομοκρατημένοι άνδρες με σανδάλια προσκολλημένοι στο πλάι ενός c-17 καθώς αυτό προσπαθεί να φύγει απ’ το Αφγανιστάν.

Είναι η τελευταία ταπεινωτική σκηνή της Αμερικανικής κατοχής του Αφγανιστάν. Αυτό σημαίνει ότι μετά από 20 χρόνια και τρισεκατομμύρια δολάρια, οι ηγέτες μας δεν κατάφεραν να φέρουν εις πέρας μια οπισθοχώρηση με τάξη. Δεν μπόρεσαν καν να ασφαλίσουν έναν αεροδιάδρομο.

Μας διοικούν καραγκιόζηδες!!!!!!!! Δεν έχουν καμία ιδέα για το τι κάνουν. Το γνωρίζουμε αυτό τώρα. Είναι απατεώνες. Ό,τι αγγίζουν μετατρέπεται σε χάος!!!!! Όχι μόνο εκεί, αλλά κι εδώ.

Αυτή τη στιγμή οι ηγέτες μας είναι τόσο απαξιωμένοι

Τόση πολλή αξιοπιστία έχουν χάσει οι ηγέτες μας, τόση ηθική εξουσία έχουν σπαταλήσει τα τελευταία 20 χρόνια.

Αλλά το κυριότερο που έχουν χάσει είναι η αυτεπίγνωσή τους. Δεν έχουν καθόλου».Όταν όλα αυτά ειπώνονται σε μια υπερδύναμη, όπως η Αμερική, όλοι καταλαβαίνουν πως οι πολιτικοί είναι για… απόσυρση!


Δεν υπάρχουν σχόλια :