ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ;

 ΤΑ “ΕΜΒΟΛΙΑ” ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗΣ ΤΗΣ “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ”



Του Dr. Peter F. Mayer

Οι πολιτικοί και οι ιολόγοι μας λένε εδώ και ενάμιση χρόνο ότι τα μη φαρμακευτικά μέτρα και ο “εμβολιασμός” είναι η σωτηρία και ο “game

changer“. Ορισμένες επιδημιολογικές μελέτες έχουν ήδη δείξει ότι τα lockdown, οι υποχρεωτικές μάσκες και το κλείσιμο των σχολείων, των εστιατορίων και των καταστημάτων δεν επέφεραν ακριβώς καμία διαφορά.

Εξετάζοντας τις χώρες που έχουν επιβάλει αυστηρότερα τον εμβολιασμό και τα περιοριστικά μέτρα, είναι λογικό ότι το lockdown και ο εμβολιασμός στην πραγματικότητα προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά.

Το Ισραήλ έχει επανειλημμένα επαινεθεί ως χώρα-πρότυπο για τα αυστηρά του μέτρα και την ταχύτητα των εκστρατειών εμβολιασμού του.

 Στην πραγματικότητα, το 80% των ενηλίκων έχει εμβολιαστεί, ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς τώρα ακόμη και τρεις φορές, και τα lockdown, οι κάρτες εμβολιασμού καθώς και οι υποχρεωτικές μάσκες έχουν επιβληθεί ανελλιπώς. Ιδού το αποτέλεσμα:

Το Ισραήλ έχει νέο ρεκόρ σε εμβολιασμούς και αυστηρά μέτρα. Το Ισραήλ δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά ούτε σε σύγκριση με τις γειτονικές χώρες:

Ωστόσο, το γεγονός ότι η Ιορδανία ειδικότερα, αλλά και ο Λίβανος, έχουν πολύ καλύτερες “επιδόσεις” δεν μπορεί να οφείλεται στον εμβολιασμό:

Φαίνεται ότι ο “εμβολιασμός” κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.

Το πείραμα ZeroCovid

Πού δεν επιτρέπεται σε μια γυναίκα να βγει από το σπίτι της για περισσότερα από 5 χιλιόμετρα και πρέπει πάντα να καλύπτει το πρόσωπό της; Αφγανιστάν;

Όχι Αυστραλία. Η Νέα Ζηλανδία και η Αυστραλία έχουν εξυμνηθεί από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και τους πολιτικούς για την προσπάθειά τους να αποτρέψουν πλήρως την Covid.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ
ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

       

loading...