ΜΙΑ ΑΥΤΟΕΚΠΛΗΡΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ: ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Η ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ…

Ενάμιση χρόνο μετά την άφιξη του ιού, κάποιοι ίσως έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται γιατί οι συνήθως αδίστακτες άρχουσες ελίτ αποφάσισαν να

παγώσουν την παγκόσμια μηχανή παραγωγής κέρδους μπροστά σε ένα παθογόνο που στοχεύει σχεδόν αποκλειστικά τους μη παραγωγικούς (άνω των 80 ετών). 

Γιατί όλος αυτός ο ανθρωπιστικός ζήλος; Cui bono; Μόνο όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τις θαυμαστές περιπέτειες του Παγκόσμιο Αστυνόμο (GloboCap) μπορούν να αυταπατώνται και να πιστεύουν ότι το σύστημα επέλεξε να κατεβάσει ρολά από συμπόνια. 

Ας είμαστε ξεκάθαροι από την αρχή: τα μεγάλα αρπακτικά του πετρελαίου, των όπλων και των εμβολίων δεν θα μπορούσαν να νοιαστούν λιγότερο για την ανθρωπότητα.

Ακολουθήστε το χρήμα

Στην προ-Covid εποχή, η παγκόσμια οικονομία βρισκόταν στα πρόθυρα μιας νέας κολοσσιαίας κατάρρευσης. Ακολουθεί ένα σύντομο χρονικό για το πώς η πίεση αυξανόταν:

Ιούνιος 2019: Στην Ετήσια Οικονομική Έκθεσή της, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS) με έδρα την Ελβετία, η “Κεντρική Τράπεζα όλων των Κεντρικών Τραπεζών”, κρούει διεθνώς τον κώδωνα του κινδύνου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...