ΣΑΡΑ ΚΟΥΝΙΑΛ:«ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟ 70% ΝΕΚΡΩΝ ΑΠΟ COVID19 ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΙΝΔΙΚΑ ΧΟΙΡΙΔΙΑ! ΤΟ GREEN PASS ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ»!

ΙΤΑΛΙΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΞΕΣΠΑΘΩΣΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ


ΒΙΝΤΕΟ

 «81% ΣΟΒΑΡΩΝ ΝΟΣΗΛΕΙΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ 2 Η 3 ΔΟΣΕΙΣ! Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ»!!! 

Συγκλονιστική όσο κι αποκαλυπτική η Ιταλίδα βουλευτής Σάρα Κουνιάλ. Τα είπε όλα. Σπανίως μια τοποθέτηση είναι τόσο εμπεριστατωμένη και μεστή όσο αυτή.

 Μέσα στη Βουλή τόνισε: Σ’Αγγλία το 70% νεκρών από Covid19 είν’εμβολιασμένοι. Δεν είναι εμβόλιο αλλά γονιδιακή θεραπεία και παρανόμως κάνετε τους πολίτες ινδικά χοιρίδια!

Είναι πειραματικό! Το Green Pass, υγειονομική δικτατορία! 81% των σοβαρών νοσηλειών σ’Ισραήλ είναι εμβολιασμένοι με 2 ή τρεις δόσεις! 

Η θνησιμότητα εμβολιασμένων υπερδιπλάσια από ανεμβολίαστους! Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας!

Ιταλίδα βουλευτής κατά της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης ( δηλ. της συγκυβέρνησης) και του Προέδρου της χώρας Σέρτζο Ματαρέλα: “Στην Αγγλία το 70% των θανάτων από Covid είναι εμβολιασμένοι, μην λέτε ότι λειτουργεί! 

Το Green Pass είναι μια υγειονομική δικτατορία βασισμένη στο φόβο και την αιώνια Έκτακτη Ανάγκη. Εμείς οι Ιταλοί είμαστε το κράτος και είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας! ” 

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...