5 ΚΑΡΦΙΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΚΑΙ «ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ»!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΜΑΧΟΜΕΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ

« …με οδηγίες που εδόθησαν από την επιτροπή λοιμωξιολόγων και από τους υψηλά ιστάμενους, ο ασθενής σκοπίμως οδηγείται στον θάνατο εν

αγνοία των χαμηλόβαθμών τραγικών ιατρών και νοσηλευτών οι οποίοι πιστεύουν ότι κάνουν και το καλύτερο για τον ασθενή με πάθος. 

Φυσικά όλη αυτή η διόγκωση των θανάτων είχε απώτερο σκοπό την δικαιολόγηση της αναγκαιότητας των εμβολιασμών και την δικαιολόγηση των μακροχρόνιων επιπλοκών και διάλυσης της οικονομίας. Γνωστό το δόγμα της δημιουργίας του προβλήματος – χάους και την φανέρωση ξαφνικά της κατευθυνόμενης λυτρωτικής λύσης. 

Χαρακτηριστικό είναι δε, ότι ο αρχιερέας των λοιμωξιολόγων Σωτήρης Τσιώδρας σε ημερίδα για τον κορωνοϊό στον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης – 09/2021 παραδέχτηκε ότι έγιναν σημαντικά λάθη με υψηλές δόσεις αντιβιοτικών και κορτικοστεροειδών. Τα ποντίκια που βλέπουν ότι το αφήγημα καταρρέει και ότι μια νέα Νυρεμβέργη 2.0 έρχεται εγκαταλείπουν το πλοίο,..»

MIA TΡΟΜΕΡΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ,

ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ !!

Την παραθέτω αυτούσια. 

Ο ιατρός αυτός, όπως και πάρα πολλοί άλλοι ιατροί και νοσηλευτές, θα καταθέσει στην ποινική διαδικασία της ΜΗΝΥΣΗΣ της 19ης Ιουλίου, των πρωτοκόλλων της απάτης και του θανάτου, αμέσως μόλις αυτή συμπληρωθεί με το πρωτόκολλο του μαζικού εμβολιασμού τις επόμενες ώρες.

Και τότε θα μάθετε όλοι ποιος είναι…

Υ.Γ. Και είναι ΜΙΑ από τις μαρτυρίες.

Από τις ΔΕΚΑΔΕΣ μαρτυρίες που που προστίθενται καθημερινά στο οπλοστάσιο με το οποίο θα συντρίψουμε την εγκληματική οργάνωση.

Δεν μπορούν να τα μαζέψουν…

ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Κύριε Αντωνιάδη ,

oι αγαπητοί μου συμπολίτες, δυστυχώς, μέσα από αυτό το κείμενο, κάποιοι από αυτούς θα βρουν πολλές ταυτίσεις τόσο προσωπικές όσο και μέσα από τους συγγενείς τους όταν νοσηλεύτηκαν στις COVID Κλινικές στην Ελλάδα.

1. Αρχικά εντοπίζω το πρόβλημα στο ότι δεν υπήρχε μια πρωτοβάθμια εμπεριστατωμένη γραμμή θεραπείας των θετικών ήπιων – μέτριων περιστατικών ώστε να δώσει υπεύθυνα τις πρώτες οδηγίες και να αντιμετωπισθεί η νόσος COVID 19 αποτελεσματικά στο σπίτι. 

Πλέον βλέπουμε από μελέτες ότι οι πλύσεις με αλατόνερο στον ρινοφάρυγγα μειώνουν το ιικό φορτίο κατά 40%, επιπλέον η περαιτέρω ενίσχυση του ανοσοποιητικού με βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και εν τέλει με μια από το στόμα αντιβίωση πρώτης γραμμής μαζί με ιμβερμεκτίνη (Ιαπωνικό πρωτόκολλο) θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό στο σπίτι και να έχουμε πολύ λιγότερες εισαγωγές στα νοσοκομεία και εν τέλει διασωληνώσεις στις ΜΕΘ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...