ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΙ; 3ο ΜΕΡΟΣ ΔΗΜΟΚΤΟΝΙΑ (ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΥΡΙΝΟΥ ΛΟΓΙΟΥ)

Η ΑΡΕΤΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΙΧΟΓΝΩΜΙΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
2 ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Κυανός Ουρανός
Προ 17 μηνών είχαν δημοσιευτεί τα άρθρα μου ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΙ; 

ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ 

ΚΑΙ  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΙ; ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ 2ον μέρος

με την υπόσχεσιν ΣΥΝΤΟΜΩΣ να δημοσιευτεί το 3ο μέρος της σειράς ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΙ;

17 μήνες με απασχολούσε το πως θα τεκμηριώσω το σκεπτικό μου. Δεν προσπαθώ να δικαιολογηθώ για την καθυστέρησιν αλλά πιστεύω ότι καθείς διαπιστώνει ότι όλα όσα βιώσαμε, ειδικώς τα τελευταία 2 χρόνια, υπήρξαν πρωτόγνωρα για την ιστορίαν της ανθρωπότητος.

Διαβάζοντας λοιπόν την σχετικήν αρθρογραφία του Πύρινου Λόγιου των τελευταίων ημερών ( ΕΔΩ ,  ΕΔΩ, ΕΔΩ  & ΕΔΩ) και με δεδομένον ότι (όπως εδήλωσα εννοώντας το!) πρόκειται περί ατόμου πολύ υψηλού επιπέδου κι αντιστοίχους γνώσεις κι εμπειρίες σκέφθηκα να προκαλέσω μια εποικοδομητική διαδικτυακή συζήτησιν επί του θέματος, ασφαλώς με ανοικτή πρόκλησιν προς πάντα ενδιαφερόμενον να προσθέσει το όποιο λιθαράκι εις το τρέχον οξύτατο πρόβλημα.

 Ομολογώ ότι πάντα χαίρομαι να διαβάζω ωραία διατυπωμένες και τεκμηριωμένες απόψεις ακόμα κι αν διαφέρουν από τις δικές μου. Με βάζουν σε σκέψεις κι αναγκάζομαι να επανελέγξω τις δικές μου απόψεις. Πόσω μάλλον όταν ο άλλος ξεκινά από μιαν ορθή τοποθέτησιν της ίδιας με μένα “ιδεολογίας” (Ορθοδοξία), όπως ο Πύρινος Λόγιος.

Το άρθρο μου λοιπόν «Προς Πύρινον Λόγιον κι εραστές της “Δημοκρατίας” (ή μήπως Δημoκτονίας;)» αυτόν τον σκοπόν είχε και στο τέλος ανταπαντώ στην απάντησίν του .

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, TO BINTEO KAI TOΥΣ  ΣΥNΔEΣΜOΥΣ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...