ΟΙ 3 ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ COVID 19 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Της Λέττας Καλαμαρά* — 

Σε 3 άξονες βασίζεται η υβριδική επίθεση εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων για τη διάσπαση του πυρήνα της, των Ενόπλων Δυνάμεων και παιδιών, και της συνοχής του λαού με την ενοχοποίηση εκείνων που δεν επιλέγουν το εμβόλιο της τουρκικών συμφερόντων BioΝΤech.

Ο πρώτος άξονας είναι η απόκρυψη της πηγής προέλευσης των καθημερινών κρουσμάτων. Ο Υπουργός Υγείας Πλεύρης, η Επιτροπή Ειδικών με το Ακαταδίωκτο και ο ΕΟΔΥ δεν δίνουν στη δημοσιότητα την πληροφορία σχετικά με το αν τα καθημερινά κρούσματα COVID-19 κυρίως της μετάλλαξης “Δ” αφορούν εμβολιασμένους ή μη. Με αυτό τον τρόπο αποκρύπτουν το διεθνώς αναγνωρισμένο εύρημα ότι οι εμβολιασμένοι ήδη δύο φορές ‘Ελληνες δεν είναι “ελεύθεροι” αλλά κολλούν, νοσούν και μεταδίδουν όπως οι μη εμβολιασμένοι.

Ο δεύτερος άξονας της εγκληματικής πολιτικής απέναντι στην Ελλάδα και τους Έλληνες είναι ο μη έλεγχος των εμβολιασμένων σε σταθερή βάση όπως και των μη εμβολιασμένων και η ανεξέλεγκτη διάδοση του COVID-19 από τους εμβολιασμένους στην κοινότητα. Ενώ διαλαλούν στα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης που τρομοκρατούν καθημερινά με την μονόπλευρη παρουσίαση της απειλής του COVID-19 δεν εξηγούν πώς το άνοιγμα των σχολείων θα οδηγήσει σε έκρηξη αφού καθηγητές, δάσκαλοι και μαθητές μη εμβολιασμένοι θα προσέρχονται στα σχολεία ελεγχόμενοι 2 φορές την εβδομάδα και υγιείς.

Είναι προφανές ότι η επερχόμενη εκρηκτική διάδοση της μετάλλαξης “Δ” στα σχολεία στην οποία ποντάρει πολιτικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να συνεχίσει την κορωνο-τρομοκρατία , τη διάλυση της οικονομίας, τη σχάση του πυρήνα της Ελλάδας και τη διάλυση της συνοχής των Ελλήνων θα προέρχεται από μη ελεγχόμενους εμβολιασμένους, οι οποίοι ίσως εμβολιάστηκαν πολλούς μήνες πριν.

Ο τρίτος άξονας και πιο ανήθικος της αντιμετώπισης του COVID-19 από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και την ανεύθυνη δια Νόμου Επιτροπή Ειδικών είναι η μη προστασία και η παντελής έλλειψη λήψης μέτρων για τους καθημερινά θανόντες ανεμβολίαστους άνω των 70 ετών και/η με υποκείμενα νοσήματα Έλληνες. Τους αφήνουν απροστάτευτους να πεθαίνουν καθημερινά για να διατηρούν τη σοβαρότητα της απειλής ενός ιού που μας απασχολεί ήδη 18 μήνες, να ανακουφίζουν τα ήδη χρεοκοπημένα ασφαλιστικά ταμεία και να εξαφανίζουν συντάξεις που συντηρούν οικογένειες, παιδιά και εγγόνια σε μία πνιγμένη οικονομία από τα μέτρα Μητσοτάκη – Επιτροπής.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι τυφλή απέναντι στη λαίλαπα των μέτρων της Κυβέρνησης Μητσοτάκη με την Εξοχωτάτη ΠτΔ πρώην δικαστικό να γυρίζει το κεφάλι της στην καταστροφή της Ελλάδας στον πυρήνα της και τη συνοχή του λαού.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ απαιτεί:

– την ανακοίνωση των καθημερινών κρουσμάτων συνοδεία των στοιχείων προέλευσης,

– τον δωρεάν έλεγχο συνεχώς όλων των Ελλήνων ανεξαρτήτως εμβολιασμού και

– την άμεση λήψη μέτρων για τους υπερήλικες συμπολίτες μας τις επόμενες ημέρες.

Ο στόχος Μητσοτάκη για αλλαγή πολιτεύματος, επιβολή υγειονομικής δικτατορίας, κατάλυση του Συντάγματος των Ελλήνων, παραβίαση της Νομοθεσίας της Ε.Ε., προστασίας των συμφερόντων των αποικιοκρατών Γάλλων, Γερμανών και Τούρκων, μετατροπής των Ελλήνων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών και κάθε ανήλικου Έλληνα σε πελάτες της τουρκικής BioΝΤech κυρίως, στροφής των εμβολιασμένων εναντίον των μη εμβολιασμένων Ελλήνων με τη συνεχή ενοχοποίηση από την Κυβέρνηση και την Επιτροπή των Ειδικών του μισού πληθυσμού μας δεν θα περάσει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Επιτροπή θα κληθούν σύντομα να απολογηθούν για τις αμέλειές τους. Κάθε Νόμος προστασίας κάθε δικτάτορα οποιαδήποτε μορφή είχε στο παρελθόν, έπαψε να έχει ισχύ με την πτώση του.

Το σχέδιο των Τούρκων και κάθε εχθρού της Ελλάδας που την εξουσιάζει ως αποικία με ντόπιους κοτζαμπάσηδες για να διαλύσει την Ελλάδα σε κομμάτια δεν θα τελεσφορήσει.
loading...