26 από τους 27 επιστήμονες που υπέγραψαν πέρσι την επίμαχη επιστολή για την προέλευση του κορωνοϊού έχουν άμεση σχέση με τη Γουχάν!

Έρευνα της βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph αποκάλυψε ότι οι 26 από τους 27 επιστήμονες που υπέγραψαν πέρσι (7 Μαρτίου) μία επιστολή που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό κύρους Lancet, μέσω της οποίας χαρακτήριζαν ως συνομωσιολόγους εκείνους που υποστηρίζουν την εργαστηριακή προέλευση του κορωνοϊού, είχαν σχέσεις με Κινέζους ερευνητές, είτε ως συνάδελφοι είτε ως χορηγοί.

Σημαντικό ρόλο σε όλη αυτή την ερευνητική προσπάθεια έχουν διαδραματίσει οι Έλληνες ερευνητές:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΚΩΣΤΑΚΗ
ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΣΙΟΔΡΑΣ

Πολλοί από αυτούς συμμετέχουν ενεργά στη διαχείριση της πανδημίας ενός ιού, στην κατασκευή του οποίου φαίνεται να συνέβαλαν!!!
Περισσότερα: εδω

Υπενθυμίζουμε ότι όταν προ έτους ο Νομπελίστας Μοντανιέ είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο της εργαστηριακής κατασκευής του ιού, πληθώρα επιστημόνων (μεταξύ των οποίων και ‘Ελληνες ειδικοί) είχαν προστρέξει να αμφισβητήσουν τον Νομπελίστα. Χαρακτηριστική είναι η ανοιχτή επιστολή του Σ. Αντωναράκη προς τον Μοντανιέ με τίτλο “Ο νέος κορωνοϊός δεν είναι εργαστηριακό κατασκεύασμα”.

Ο Έλληνας γενετιστής είχε το θράσος να απευθύνεται στον Νομπελίστα και να καταλήγει:

Η πρόθεσή μου, κ. καθηγητά Montagnier, δεν είναι να μειώσω τη σημασία της προηγούμενης συνεισφοράς σας στην επιστήμη και στην ανθρωπότητα, αλλά να διευκρινίσω σε ένα δημόσιο φόρουμ ότι μια προσεκτική εξέταση των δεδομένων αποκλείει οριστικά την πιθανότητα ότι αυτός ο νέος ιός είναι εργαστηριακό προϊόν.

Κωνσταντίνος Πουλάς, Αναπληρωτής Καθηγητής Βιοχημείας στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών
Σε πρόσφατη συνέντευξη ο υπογράφων Κων/νος Πουλάς είχε αποκαλύψει το ρόλο των επιστημόνων (μεταξύ αυτών και Ελλήνων) στην εργαστηριακή κατασκευή του ιού.

πηγή enromiosini.gr

loading...