ΒΙΝΤΕΟ-«ΦΩΤΙΑ» αφιερωμένο στους εκβιαστές των εμβολίων! Ο Φάουτσι συστήνει τα αντισώματα για τα οποία ο Κούβελας μιλούσε από το 2020!

 Είχαν γίνει μάλιστα σοβαρότατες καταγγελίες για το ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν τα προμηθεύτηκε!

Μία βόμβα μεγατόνων έρχεται να ρίξει ο «αγαπημένος ειδικός των διεθνιστών» και υπέρμαχος των εμβολιασμών των μικρών παιδιών, Άντονι Φάουτσι, εκθέτοντας μονομιάς όλους τους εν Ελλάδι «ειδικούς».

Ο λόγος για την πολύ πρόσφατη σύστασή του να χρησιμοποιούνται μονοκλωνικά αντισώματα τριών διαφορετικών εταιρειών.

Μάλιστα στην ενημέρωσή του στις 24 Αυγούστου, ο Αμερικανός λοιμωξιολόγος μιλώντας με διαφάνειες υποστήριξε πως τα συγκεκριμένα μονοκλωνικά αντισώματα μπορούν -σύμφωνα με μελέτες- να μειώσουν τη νοσηλεία ή ακόμη και τον θάνατο κατά 70-85%!!!!

«Υπό αυτό το πρίσμα, οι κλινικές μελέτες έχουν καταδείξει ότι η πρώιμη θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα εναντίον του Sars-cov-2 μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο νοσηλείας ή θανάτου από covid-19 κατά 70%-85%. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι αυτό πρέπει να γίνει νωρίς στη λοίμωξη και να μην περιμένουμε φυσικά μέχρι το άτομο να είναι αρκετά άρρωστο ώστε να νοσηλευτεί.

Θέλουμε οι άνθρωποι εκεί έξω συμπεριλαμβανομένων των γιατρών και των πιθανών ασθενών να συνειδητοποιήσουν το πλεονέκτημα αυτού πολύ αποτελεσματικού τρόπου να αντιμετωπίσουμε νωρίς τη λοίμωξη».

Πρόκειται όχι μόνο για την προμήθεια των μονοκλωνικών αντισωμάτων αλλά και για την πρωτοβάθμια φροντίδα, όρους τους οποίους η ελληνική κυβέρνηση έχει αγνοήσει ΠΑΝΤΕΛΩΣ τον τελευταίο χρόνο.

Μάλιστα ο Φάουτσι τόνισε πως αυτοί που θα ωφελούνται περισσότερο από όλους από τη θεραπεία με τα μονοκλωνικά αντισώματα ήταν οι ηλικιωμένοι άνω των 65 ετών (εκείνοι δηλαδή που πεθαίνουν και στην Ελλάδα σε συντριπτικό βαθμό από covid), αλλά και επίσης άτομα με χρόνια νοσήματα, καρκινοπαθείς και έγγυες.

Το κεφάλαιο «μονοκλωνικά αντισώματα» έφερε στη δημοσιότητα με απανωτές παρεμβάσεις του ήδη ΠΡΙΝ έρθουν στη χώρα μας οι πρώτες παρτίδες εμβολίων ο Καθ. Κλινικής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ. Δημήτρης Κούβελας.
Οι απόψεις του (που ήταν βασισμένες φυσικά σε χειροπιαστές μελέτες) πάνω στο θέμα λοιδωρήθηκαν τόσο από την πολιτική ηγεσία όσο και από τους «κρατικούς ειδικούς», αγνοώντας τις συνεχείς του εκκλήσεις για ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ από την Ελλάδα των πολύ πιο οικονομικών μονοκλωνικών αντισωμάτων από τρεις εταιρείες στις οποίες αναφέρθηκε και ο Φάουτσι παραπάνω:
Την Lilly
Την Regeneron
GSK & Vir
loading...