ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟ 2013: «ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ (mRNA) ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ “ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ”» Γράφει ο Περικλής Μποζινάκης

ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!…

Υπάρχουν οι φήμες, υπάρχει η παραφιλολογία, και υπάρχει και η πραγματικότητα που όταν εκτραπεί είναι πιο ζοφερή και ολέθρια από κάθε μύθο.

Αυτό είναι πολύ σοβαρό. Αν ισχύει (που φοβάμαι ότι ισχύει) πρόκειται για τρομαχτική προοπτική.

Ο Γιαννακόπουλος της ΒΙΑΝΕΞ, ένας από τους ισχυρότερους παράγοντες του φαρμάκου στην Ελλάδα και την Ευρώπη, έχει υιοθετήσει μια “λαϊκή” συμπεριφορά που του επιτρέπει να περνάει “συνθηματικά” μηνύματα. 

Όταν δήλωσε ότι δεν κάνει το “εμβόλιο” όχι επειδή φοβάται αλλά “για να μην τροποποιηθεί το DNA του”…δεν εννοούσε ότι θα μεταμορφωθεί σε κροκόδειλο, ούτε ότι θα βγάλει ουρά όπως αρέσκονται να κραυγάζουν οι γραφικοί χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος.

Εννοούσε ότι δεν θέλει, σε βάθος χρόνου, να πάψει να είναι Φυσικό Πρόσωπο ΝΟΜΙΚΑ. Εξωφρενικό; Ανήκουστο; Δυστυχώς όχι. Η ιστορία είναι απλούστατη. Και εξαιρετικά δυσάρεστη.

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ το 2013 αποφάσισε ότι εάν το γονιδίωμα ενός ατόμου τροποποιηθεί μέσω σκευασμάτων (mRNA), τότε αυτό το γονιδίωμα κατοχυρώνεται ως “πατέντα”.

Και αυτό που κατοχυρώνεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι ιδιοκτησία του κατόχου του διπλώματος!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...