Ακόμα και τον γενικο διακόπτη να κατεβάσεις για 2 μήνες στο σπίτι σου (ή και στην μικρή σου γκαρσονιέρα) …το 100-ρικο στην ΔΕΗ θα το δίνεις ΣΤΑΝΤΑΡΤ

Η διαταξη στο ρευμα ..στην τιμη του ειναι η εξης χοντρικα..

Τιμη ρευματος το 30 % του λογαριασμου…Δημοτικα τελη 50 %…( τοσοι διορισμοι και παγκακια..και πεζοδρομησεις καθε 2 ετη..)..

Λαμογια του κιαρατα δηθεν για το περιβαλον με ΑΠΕ…και δηθεν ρυπους ληστειας 25 %…κλπ..

Συμπερασμα ιδιο παντου..《 ταχει χαμενα ο λαος..αφου δεν αναλυει τιποτε ποτε γιατι δεν ευκαιρει στην…..αρακα..》…

Μην…σπασουν παλι τα αυγα..

Το …συνταγματικο τοξο..και το ακοντιο του θανατου..ταχει ολα..Και ιους..και λοκ νταουν στο φαι και εργασια..και τεηκ οφ στα καναλια….και σωτηριες..και καθε Σεπτεμβριο στην Εκθεση.. αναπτυξη..και 4.000.000 λαθρο βαρβαρους..και Πρεσπες και Αιγαιο ..και αεριο εχουμε..αλλα αστο..θα εισαγουμε..και Μυκονο εχει..και Τζερονυμο κουλ..μην σπασουν τα αυγα στον Ουρανο..και εργοστασια διαφανη..ανυπαρκτα..και το κλου …《 η επιτροπη λοιμωξιολογων απ τα Γκραβαρα》..Σαμανων μαγων με κοκκαλα στις μυτες..και δημοσιων υπαλληλων που μονο …εντολες σαν ανεγκεφαλοι εκτελουν…και παρενεργειες χιλιαδες και θανατους αγραφους με μελανη..και την κορυφαια Μπιλντιμπερου την Κεραμιδα την αψητη στην παιδεια..

Κλπ…κλπ..

Αντε καλο μνημοσυνο..στο Συνταγμα..

Έρχονται 3.000.000 αφγανοί επενδυτές. Σπίτια, φως, νερό, περίθαλψη και 500άρα κάθε μήνα στα ΑΤΜ. Πού θα βρεθούν τόσα λεφτά για να περάσουν καλά οι γ@μιάδες μας μη τυχόν και τους κρυώσουν τα @@χίδια τους και δεν μπορούν να λύσουν το δημογραφικό? Αύξηση στην ΔΕΗ 50%, φόροι στα βασικά είδη διατροφής και τεράστιες αυξήσεις παντού. Έτσι πολεμάει η Νέα Δουλοκρατία τον αντινατιβισμό.

loading...