ΤΟ ΠΑΣΟ ΑΟΡΑΤΟΥ-19 πέρυσι τον Σεπτέμβρη ήταν ακόμη μια θεωρία συνωμοσίας – Τώρα τι όνομα θα της δωσουμε;;;;Ρε τι γίνεται στο μεγάλο οίκο ανοχής που έπεσε η ανθρωποφάρμα…κανείς δεν έχει καταλάβει ότι ο αόρατος ήταν το τυράκι γκουντα- για αυτό που έρχεται τώρα και οι ανόητοι φοράνε ακόμη μάσκες κατά του ιού φαντομα!!!
Κανείς δεν εναντιώθηκε ακόμη οργανώμένα στην Παγκόσμια Απάτη και κατά επέκταση την ΧΟΥΝΤΑ, όχι με τις ανόητες διαδηλώσεις ώστε να ξεθυμάνουν τα γκοιμ, αλλά μόνο με έργα! Με οργανωμένη αντίσταση.

Η επανάληψη της είδησης και το μονοπώλιο της σε νικάει. Θα σε καταπιεί τελείως, οι κίνδυνοι του αοράτου πατάτα έχουν εγκατασταθεί από τους ειδικούς, τους μεγαλύτερους χαφιέδες του συστήματος, βαθιά στο ΝΟΥ σου. Κολυμπάνε στα Χιλιάρικα οι διεφθαρμένοι “ειδικοί” ιατροί για να κάνουν τέστ μαλακίας και αδρανοποίησης του νοητικού κεντρικού συστήματος της φάρμα. Μια νοητική αδράνεια λόγω της άγνοιας σας εξελίσσεται σε αυτοκτονία του ανθρώπινου είδους χωρίς να θέλει να το υπερασπίσει κανείς από τους λεγόμενους ειδικούς του νόμου ή των άλλων τομέων της επιστήμης. Που είναι οι οργανώσεις για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων 18 ΜΗΝΕΣ ΑΠΑΤΗΣ;;;; Τι γίνανε όλοι αυτοί οι ειδικοί με τους παχυλούς μισθούς και προνόμια;

Οι εξουσίες εργάζονται καθημερινά και πάντα εναντίον της ανθρωπότητας, είναι ελεεινοί και τρισάθλιοι ΨΕΥΤΕΣ, υποκριτές και απατεώνες με τις πλάτες της επιστήμης για να πλουτήσουν μέσα στο Υγειονομικο Απάρτ-χάιντ (δύο-κεφαλές στα Ολλανδικά που ομιλούμε απταίστως). Ο Μεγάλος Αδελφός είναι ήδη εδώ και στήνετε με σκληρή εργασία η ψηφιακή ταυτότητα και φυλακή του ατόμου, χτίζουν την μεγάλη φυλακή μπροστά στα μάτια μας, καταγράφουν τις κινήσεις μας και οι εμβολιασμένοι έρχονται σ’ επαφή με το Μπλου-τουθ σαν ρουτερ που κατέληξαν από άνθρωποι που ήταν πριν. Οι μαύροι κάνουν ένα προϋπολογισμό για το CO2 που χρησιμοποιεί ο καθένας μας, αναλογα με τι καταναλώνει ο πολίτης σε ενέργεια ή βενζίνη για το αμάξι του. Κάθε πληρωμή σου καταγράφετε από την χούντα αυτόματα, η κυβέρνηση-χουντα γνωρίζει ηλεκτρονικά τον λογαριασμό που πλήρωσες ή θα σου στείλει για το CO2 που εκπέμπει το αμάξι σου την λυπητερή ηλεκτρονικά.
Πλήρη έλεγχο σε κάθε πτυχή της ζωής του σημερινού ανθρώπου απο τις ανώμαλες εξουσίες που σας φοράνε μάσκες ώστε να κάθεστε στα αυγά σας να τα κλωσσάτε.

Υπάρχουν ορισμένοι γιατροί που αρνούνται να δουν μη εμβολιασμένους, θα απαγορέψουν στα παιδιά το σχολείο και τις σχολικές εκδρομές αν δεν τα εμβολιάσετε, τα πολιτικά ρεμάλια έχουν πάρει όλες τις οδηγίες να σας καταστρέψουν τελειωτικά και αμετάκλητα….Κάθε πτυχή της ζωής σας θα καταστραφεί ώστε να σας δώσουν το ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, το εισόδημα ισότητας για όλους μες την χούντα…που την γευτήκατε πέρυσι για να κάτσετε στο σπίτι σας και να μην βγείτε έξω!!!! Το ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ κόστισε εκατοντάδες εκατομμύρια που ξανά εσείς θα πληρώσετε σαν καλά και υπάκουα εμβολιασμένα και υπάκουα παιδάκια….
Συνεχιζετε να στήριζετε έναν πρωθυπουργό που ψεύδετε και διαδίδει ανοιχτά το μίσος και τον διαχωρισμό κατά των άλλων, αυτών που αποφάσισαν να σκεφτούν. Να μην πάρουν το ρίσκο της κοκτέλας εφόσον δεν γνωρίζουν το γιατί; Να πάρουν κάτι εφόσον δεν πεθαίνει κανείς!!! Δεν πεθαίνει κανείς από τον αόρατο και με αποδείξεις από έρευνες το νουμερο 1 είναι καρδιακά και 2 καρκίνος. Ο αόρατος έρχεται στο τέλος της σειράς των αιτιών θανάτου αλλά δεν υπάρχουν κάν κλινικές αποδείξεις ότι ήταν μια από τις αιτίες θανάτου.

Σας απειλούν με απεριόριστα μέτρα καραντίνας αλλά σας δίνουν πίσω το 1,5 μέτρο (Ολλανδία-Δανία-Ιταλια) για να καταπιείτε το πάσο αοράτου. Θα έρθει όμως και στην Ελλάδα διότι αγαπητοί όλα τα μέτρα είναι καρμπόν, μεσα από ένα ανύπαρκτο ιό, που προέρχεται από τον ηλεκτρομαγνητισμό του ανθρώπου και τους ιούς που σας εμβολιάζουν φέτος σαν σκύλους…
Γεννηθήκατε ελεύθεροι και καταντήσατε ρουτερ ή ένα είδος ηλεκτρονικό γενετικά τροποποιημένο ρομπότ….γιατί ανέχεστε αυτές τις εξωφρενικές καταπατήσεις του σώματος σας, της υγείας σας και των ελευθεριών σας;;;; Γιατί;;;

Αν δεν αντιδράσετε τώρα, ο δρόμος προς μια κινεζική κοινωνία ελέγχου είναι ΤΩΡΑ, δεν θα μπορείς να κινηθείς όπως είδες και πέρυσι όταν το πάσο αοράτου δεν είχε μπει στην ζωή σας και ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Θα γίνετε ρομποτάκια, όλοι θα γίνουμε ρομποτάκια, όλοι θα εμβολιαστούμε αν δεν τους πηδήξουμε ΤΩΡΑ! Θα πεθάνουμε απο τις ενέσεις τους αν δεν πεθάνουμε από τις σφαίρες τους.


Διαλέξτε!!!
Το διαβατήριο της Coronas ήταν μια θεωρία συνωμοσίας πέρυσι το Σεπτέμβριο όταν εμείς τα γράφαμε από τον Μάρτιο του 2020 (βρείτε τα άρθρα μας εδω μέσα), τώρα όλα τα μέτρα είναι μπροστά σας για να μην φύγουν ποτέ, αν αποφασίσετε το τέλος σας σαν ανθρώπινο είδος και σαν κοινωνία…Αυτοί δεν σταματάνε, ποιο χάπι θα διαλέξετε; Το μπλε ή το κόκκινο;

KORAKAS NEWS

https://katohika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :