Κράτος ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ!!! Απαγόρευσαν με ΚΥΑ την είσοδο σε μαγαζιά στα ανεμβολίαστα παιδιά άνω των 12 –

Σαν τα σκυλιά έξω! Σε λίγο θα κλείνουν μικρούς, μεγάλους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης;;;;

Όσα παιδιά άνω των 12 ετών δεν έχουν κάνει το περιβόητο εμβόλιο για τον COVID! Dεν θα έχουν πρόσβαση στα κλειστά καταστήματα εστίασης.

Αυτό ορίζει η σχετική ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ με τα μέτρα που ισχύουν από σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου σε όλη την χώρα. ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ τα παιδιά θα γνωρίσουν τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ του Κράτους, το οποίο χωρίζει τους πολίτες σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους με ψέματα και αντιεπιστημονικές «θεωρητικούρες», σε σχέση με την «φύση» των εμβολίων.

Όπως αναφέρει η ΚΥΑ, τα καταστήματα εστίασης θα αποτελούν αμιγείς χώρους μόνο για πλήρως εμβολιασμένους. Θα έχουν χωρητικότητα 85% ενώ οι πελάτες θα εισέρχονται με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης, τα οποία θα κατατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή είτε σε φωτοτυπία. Η μεγάλη ανατροπή έρχεται όμως στην είσοδο των ανήλικων παιδιών από 12 ετών και πάνω. Όπως αναφέρει η ΚΥΑ ούτε εκείνα μπορούν να εισέλθουν με μοριακό ή self test, και χρειάζονται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, όπως ακριβώς και οι ενήλικες.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΟΝΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΕΞΩ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ;;;

Ειδική αναφορά γίνεται στα παιδιά από 5 έως 11 ετών τα οποία μπορούν να μπουν σε κλειστούς χώρους εστίασης με δήλωση αρνητικού self test τελευταίου 24ώρου, στην οποία θα προβαίνει γονέας ή κηδεμόνας.

loading...