ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ!!! ΠΕΘΑΝΕ 12 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ(3Η) ΚΟΚΤΕΛΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ Biontec/Pfizer

Η Karen Croake Heisler, διάσημη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Notre Dame, όχι πολύ μακριά από το Σικάγο του Ιλινόις, είχε διακριθεί ως μία από τις πιο παθιασμένες και φανατικές υποστηρικτές των μέτρων κατα της Corona και υπερ της εκστρατείας εμβολιασμού. Δεν αποφεύγει καν να «βρίζει» δημόσια τους μη εμβολιασμένους!!!

Τώρα η άπληστη προπαγανδιστρια του εμβολίου πέθανε – 12 ημέρες μετά την ένεση του τρίτου “αναμνηστικού” Biontec/Pfizer . Ηταν 67 ετών.

Σύμφωνα με τις δικές της πληροφορίες στον λογαριασμό της Heisler στο Twitter, όπου η πρώην καθηγήτρια ενημέρωσε με ανυπομονησία την «πρόοδο εμβολιασμού» της, είχε λάβει την πρώτη της δόση εμβολίου mRNA στις 13 Ιανουαρίου. Η δεύτερη δόση πρέπει να χορηγήθηκε στις αρχές Απριλίου, καθώς στις 9 Απριλίου, η καθηγήτρια ανέφερε ότι εκείνη και ο σύζυγός της είχαν μόνο ήπιες αντιδράσεις στο εμβόλιο και είχαν μόνο ήπιο πόνο στο χέρι.

Ο καρκίνος επιδεινώθηκε μετά από το «ενισχυτικό 3ο μπόλι ή αλλιώς το αναμνηστικό»

Αυτή η υποτιθέμενη «πλήρης προστασία» πιθανότατα δεν ήταν αρκετή για την ακαδημαϊκό, η οποία ήταν επίσης «υποδειγματικη» σε άλλες περιπτώσεις Corona και προτίμησε να φωτογραφηθεί έξω φορώντας μάσκες (και ακόμη και να περπατά το σκυλί της με ειδική μάσκα FFP):

Στις 7 Σεπτεμβρίου έλαβε την τρίτη δόση. Μετά τον «επανεμβολιασμό», η υγεία της γυναίκας, που προηγουμένως χαρακτηριζόταν ως υγιής, επιδεινώθηκε γρήγορα. λιγότερο από δύο εβδομάδες αργότερα ήταν νεκρή. Και στην περίπτωσή της, δεν θα είναι δυνατό να αποδειχθεί άμεσος σύνδεσμος με τον εμβολιασμό. Ωστόσο, υπάρχουν όλο και περισσότερες αναφορές για άτομα που πάσχουν από καρκίνο μετά από έναν εμβολιασμό κατά του αοράτου-19 ή των οποίων ο υπάρχων καρκίνος εξαπλώνεται ξαφνικά «εκρηκτικά» μετά την 3η κοκτέλα.

Η Heisler, η οποία δίδασκε στο Τμήμα Κινηματογράφου, Τηλεόρασης και Θεάτρου (FTT) του πανεπιστημίου από το 1993 έως το 2018, υπερασπίστηκε ανένδοτα τον εμβολιασμό μέχρι την τελευταία της πνοή – και εξαπέλυσε τη “συνεπή εχθρότητα”, σύμφωνα με πληροφορίες στο διαδύκτιο:

Οι μη εμβολιασμένοι είναι «εγωιστές» »,

Θα πρέπει να μείνουν στο σπίτι μέχρι να« συνέλθουν »και όποιος αρνείται τον εμβολιασμό είναι υπεύθυνος για την ασθένειά του. Τελικά, ήταν αυτή που δεν κατάφερε να έρθει στα λογικά της.

KORAKAS NEWS

loading...