Ανέκδοτο!-Νέα δίκη Λαφαζάνη και 12-αγωνιστών, Πέμπτη-16/9, για παρεμπόδιση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας

 “Τρελάθηκαν“! Τον επόμενο μήνα, μετά τη δίκη στις 16/9, στις 23/10, ο Παν. Λαφαζάνης παραπέμπεται και σε νέα δίκη(!) με παρόμοιες κατηγορίες παρεμπόδισης πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας!

Μετά από δύο μέχρι τώρα σκόπιμων, κατόπιν κυβερνητικών εντολών, αναβολών, ορίσθηκε για τις 16/9, μέρα Πέμπτη και ώρα 9 π.μ., στο κτίριο 7, αίθουσα 1, στην πρώην Σχολή Ευελπίδων, η δίκη του Παν. Λαφαζάνη και άλλων 12-συναγωνιστών του, με κατηγορίες που αφορούν το μισό ποινικό κώδικα για “αδικήματα” παρεμπόδισης πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας!

Οι συγκατηγορούμενοι του Παν. Λαφαζάνη, σε μια καθαρά πολιτική δίωξη σκοπιμότητας, είναι οι κάτωθι, σύμφωνα με τη σειρά που αναγράφονται στην κλήση:

Παπαδόπουλος Λεωνίδας

Μπούρας Απόστολος

Αλεξόπουλος Ανδρέας

Ρίζος Αναστάσιος

Δημητρόπουλος Ιωάννης

Φωτίου Δημήτριος

Αφοξενίδου Μαρία

Κουμενιάς Δημήτριος

Παπαδοπούλου Μαρία

Δαμουλής Ιωάννης

Λεωτσάκος Ευστάθιος

Κιουμουρέζη Ελένη

Οι ως άνω κατηγορούνται για δήθεν παραβίαση των άρθρων του Π.Κ 1, 14, 16, 17, 18, 26, εδ 27 παρ. 1, 45, 94, 189, Παρ 3-1 και 309-308 (Γ. 4619/19)

Όλες οι παραπάνω κατηγορίες είναι χαλκευμένες και έχουν μεθοδευτεί από την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και κατασκευασθεί από το αμαρτωλό “Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος” της Γενικής Ασφάλειας Αθηνών. Αυτό το μετεμφυλιακού τύπου μόρφωμα της Γενικής Ασφάλειας συγκροτήθηκε επί κυβέρνησης Σημίτη, εκσυγχρονίστηκε από την κυβέρνηση Τσίπρα και φυσικά βρίσκεται σε πλήρη δράση με την κυβέρνηση της ΝΔ.

Δηλώσεις Λαφαζάνη

“Ζούμε εποχές μιας “επιχρυσωμένης” και υπό το μανδύα του εκσυγχρονισμού, “δικτατορίας”, η οποία εξωραΐζεται από τα κυρίαρχα ΜΜΕ, τον “ευρωπαϊσμό” και τις ευρείες κατεστημένες  συναινέσεις.

Είναι η πρώτη, σχεδόν, φορά που η “δημοκρατία της μεταπολίτευσης” προβαίνει με τις δίκες σε βάρος μου και σε βάρος συναγωνιστών μου, σε απροκάλυπτες πολιτικές διώξεις που παραπέμπουν σε άλλες σκοτεινές εποχές.

Είναι γελοίο μέσα στην τραγικότητά του να έχω στην πλάτη μου τόσες δικογραφίες με αφορμή τους αγώνες μου για την προάσπιση της πρώτης κατοικίας, των οποίων έχω χάσει τον αριθμό και ταυτόχρονα να βλέπω τις δίκες αυτές, με κυβερνητικές μεθοδεύσεις, να αναβάλλονται συνεχώς, γιατί η κυβέρνηση δεν θέλει ούτε να καταδικασθώ αλλά ούτε και να αθωωθώ, γιατί και τα δύο έχουν πολιτικό κόστος για το σύστημα αλλά να είμαι εγώ και οι συναγωνιστές μου οιονοί υπόδικοι και κατηγορούμενοι.

Λυπάμαι πολύ για τη στάση των κυρίαρχων μίντια, τα οποία έχουν θάψει κυριολεκτικά το μέγα πολιτικοδικαστικό σκάνδαλο των διώξεων μου και των διώξεων σειράς αγωνιστών που ύψωσαν την αντίστασή τους σε κυβερνήσεις και τράπεζες.

Λυπάμαι πολύ για το μέγα σκάνδαλο της μεταβίβασης ενυπόθηκων με πρώτες κατοικίες “κόκκινων δανείων” από τις τράπεζες σε fund έναντι 15-20% του αρχικού δανείου(!), με τα τελευταία να απαιτούν στο ακέραιο, από τον δανειολήπτη την εξόφληση του φουσκωμένου με πανωτόκια χρέους, υπό τη δαμόκλειο σπάθη του πλειστηριασμού.

Οι εγκληματίες χρυσοκάνθαροι πολιτικοί, που κατασκεύασαν αυτό το αποικιακό φεουδαλικό καθεστώς, θα έπρεπε να ήταν τώρα στο εδώλιο Ειδικού Δικαστηρίου για βαρύτατα κακουργήματα και όχι να κάθομαι εγώ και συναγωνιστές μου που αγωνιστήκαμε και αγωνιζόμαστε για να σώσουμε πρώτες κατοικίες φτωχών κατά τεκμηρίων νοικοκυριών”

Όλοι και όλες την Πέμπτη στις 16/9 στη παλιά σχολή Ευελπίδων

loading...