YΠΑΡΧΕΙ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ;

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ


Του Παντελή Οικονόμου

Ενδιαφέρον έχουν τα στοιχεία που έρχονται από τη Σκωτία. Αντιπαραβάλω δεδομένα για τις ίδιες ημερομηνίες, ώστε να είναι συγκρίσιμα. Μέχρι τις

13 Ιουνίου είχαν καταγραφεί 10.137 θάνατοι με τον COVID-19 ως αιτία θανάτου, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά του National Records of Scotland (NRS) (H Σκωτία έχει πληθυσμό περίπου 5.500.000 κατοίκους).

Οι επίσημες  συστάσεις ήταν και είναι, ότι αν κάποιος διαγνωστεί με COVID και πεθάνει εντός των 28 ημερών από τη εργαστηριακή διάγνωση, μπορεί να λογίζεται ως θάνατος από COVID (και όχι με COVID).

Αντίστοιχα, στο διάστημα από 8 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι 11 Ιουνίου 2021, 5.522 άνθρωποι πέθαναν μέσα σε 28 μέρες μετά από τον εμβολιασμό τους, ένα νούμερο αρκετά μεγάλο για τα συνηθισμένα δεδομένα της φαρμακοεπαγρύπνισης.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι το όφελος από τους εμβολιασμούς υπερτερεί του μη εμβολιασμού, αν και το τίμημα είναι βαρύ. Για κάθε δύο ανθρώπους που (μπορεί να) πεθαίνουν από τον COVID (άνθρωποι που σπάνια λαμβάνουν κάποια θεραπεία πριν νοσηλευτούν και θα μπορούσαν να είχαν σωθεί), υπάρχει ένας που (μπορεί να) πεθαίνει από τα εμβόλια. Αν αναλύσουμε τα στοιχεία όμως, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.

Οι 10.137 θάνατοι είναι βασισμένοι σε ένα τεστ PCR που, ανάλογα με τους κύκλους που χρησιμοποιούνται, μπορεί να βγει ψευδώς θετικό μέχρι και στο 97%. Δηλαδή μπορεί στους 100 θετικούς, να είναι πραγματικά θετικοί οι 3. Ο ίδιος ο δημιουργός του Kary Mullis, ο οποίος έχει λάβει Νόμπελ Χημείας το 1993, έχει δηλώσει ότι το PCR δεν μπορεί να διαγνώσει ενεργό λοίμωξη, αφού μπορεί να βρει κομμάτια γενετικού υλικού από οτιδήποτε. 

Tο CDC υποστηρίζει ότι το PCR τεστ μπορεί να ανιχνεύσει κλάσματα ιών που δεν μπορούν να μολύνουν κανένα, ακόμα και εβδομάδες μετά από ενεργό λοίμωξη ή επαφή με κάποιο που νοσεί.

Άρα το ίδιο το PCR έχει σοβαρά προβλήματα αξιοπιστίας. Ενδιαφέρον έχει η είδηση ότι το 56% των ανθρώπων που νοσηλεύτηκαν με COVID στην Αγγλία είναι ασθενείς που ελέγχθηκαν και βρέθηκαν θετικοί μετά την εισαγωγή τους και η μεγάλη πλειοψηφία βρέθηκε θετική εντός δύο εβδομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...