ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ WALTER CHESNUT: «ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ “ΕΜΒΟΛΙΑ” ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ.Η ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΑΚΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΟΜΕΡΑΣΗ! ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΡΟΩΡΗ ΓΗΡΑΝΣΗ!»

Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ!

ΒΙΝΤΕΟ

Ο ερευνητής Walter Chesnut προειδοποιεί: “Οι επαναλαμβανόμενες ενέσεις θα είναι θανατηφόρες”

Η πρωτεΐνη ακίδα του εμβολίου covid καταστρέφει τη φυσική ανοσία και την τελομεράση.

Μια ανεξάρτητη ανάλυση της ανοσολογικής ανεπάρκειας που έχει την τάση να παράγεται αφότου ένα άτομο «εμβολιάστηκε» για τον κορωναϊό αποκάλυψε ότι τουλάχιστον μία από τις συνέπειες είναι η συσσώρευση πρωτεϊνών ακίδων που εισάγονται από το εμβόλιο στο εσωτερικό του σώματος.

Ο Walter Chesnut του WMCResearch.org προειδοποιεί ότι η «ισχυρή ανοσοαπόκριση» που προκαλείται από ενέσεις «μπορεί να έχει θανατηφόρο κόστος», είτε εκδηλωθεί αμέσως είτε αργότερα.

Αφότου εξέτασε μια επιστημονική μελέτη αξιολογημένη από συναδέλφους και μια ενημερωτική τηλεδιάσκεψη, ο Chesnut ανακάλυψε ότι μόλις οι πρωτεΐνες ακίδας του εμβολίου εγκατατασταθούν πραγματικά κι αρχίσουν να κάνουν αυτό που είχαν σχεδιαστεί για να κάνουν, η τελομεράση σε ένα άτομο που εγχέεται αδρανοποιείται.

Η τελομεράση, είναι ένα ένζυμο στο ανθρώπινο DNA που ρυθμίζει τη γήρανση. Καθώς τα τελομερή που εγκλωβίζουν το DNA γίνονται μικρότερα με την πάροδο του χρόνου, η γήρανση αρχίζει πραγματικά να επιταχύνεται.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...