Τώρα τι θα πουν οι «ειδικοί»;;; Ο πρώτος καταγεγραμμένος θάνατος ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένου ασθενούς σε ΜΕΘ είναι γεγονός! vid

 Θα πάρει πίσω η κυβέρνηση τα εκβιαστικά μέτρα προς τους ανεμβολίαστους;

Ο πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου για τον κορωνοϊό και ΧΩΡΙΣ υποκείμενα νοσήματα που νοσηλευόταν σε ΜΕΘ είναι γεγονός.

Το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και το γνωστοποίησε ο διευθυντής της ΜΕΘ, Νίκος Καπραβέλος σε πρωινή εκπομπή του Open.

«Δεν πρέπει να θεοποιούμε τους εμβολιασμένους, πρέπει κι αυτοί να προσέχουν», δήλωσε χωρίς ωστόσο να παραλείψει να πει πως ο εμβολιασμός είναι το μόνο όπλο που έχουμε.

Ο κ. Καπραβέλος επέμεινε πως πρόκειται για 1 εξαίρεση «στους 13.000 θανάτους». Ωστόσο πόσοι πλήρως εμβολιασμένοι (ή έστω κατά το ήμισυ με μόνο 1 δόση) πέθαναν δίχως να προλάβουν να μπουν και να νοσηλευτούν σε ΜΕΘ;;;

Η είδηση είναι αφιερωμένη στους «ειδικούς» που επί μήνες μας έλεγαν ότι οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν από σοβαρή νόσηση και φυσικά στην κυβέρνηση που επιβάλλει τεστ και άλλα εκβιαστικά μέτρα ΜΟΝΟ στους ανεμβολίαστους:

loading...