TO ΕΜΒΟΛΙΟ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ





 Της Λέττας Καλαμαρά*

Χωρίς κανέναν πολιτικό και ηθικό φραγμό το Μέγαρο Μαξίμου με τους Υπουργούς Σκέρτσο και Γεραπετρίτη που δεν ψήφισαν τον εαυτό τους και μας κυβερνούν βάρβαρα και σαδιστικά χρησιμοποιούν το εμβόλιο κατά του Covid 19 με στόχο τα παιδιά για να διαλύσουν την κοινωνία.

Η πλήρης αποτυχία της Κυβέρνησης Μητσοτάκη σε όλους τους τομείς, με κορυφαίους την ασφάλεια, την οικονομία και την υγεία, όπου η Ελλάδα πλέον έχει τον ίδιο αριθμό θυμάτων με τη Σουηδία που δεν εφάρμοσε δρακόντεια μέτρα ουδέποτε, δεν έχει προηγούμενο.

Στην προσπάθεια να συγκαλυφθεί και να ολοκληρωθεί η εθνική καταστροφή οι Πραιτωριανοί του Μαξίμου λοιδορούν και εξοντώνουν επαγγελματικά και βιολογικά εκατομμύρια Ελλήνων που δεν επιλέγουν τον εμβολιασμό τους. Το επιστημονικό και υγειονομικό προσωπικό, οι πάλαι ποτέ ήρωες που αγωνίστηκαν νυχθημερόν για να φέρουν εις πέρας τις τραγικές επιλογές διαχείρισης του COVID-19 από την Κυβέρνηση  Μητσοτάκη, αποτελούν πλέον  πολίτες προς καταδίωξη και εξόντωση. 

Ανθρώπινα θηράματα με την κοινωνία είτε να παρατηρεί απαθής και άπραγη είτε ακόμα χειρότερα να κραυγάζει με την ανθρωποθυσία. Αν μία κοινωνία εξοντώνει τους ιατρούς και νοσοκόμους από την 1η Σεπτεμβρίου 2021, τους φαρμακοποιούς από την 15 Σεπτεμβρίου 2021, το Στρατό και τα παιδιά της αργότερα είναι απορία αν αυτοκτονεί ή τη δολοφονούν οι εχθροί της.

Ντροπή, κύριε Σκέρτσο, που θεωρείτε το 47% των Ελλήνων ανθρώπους χωρίς ατομικά δικαιώματα στην Ελλάδα του ’21. Κανείς δεν σας εξέλεξε από το λαό για να τον υβρίζετε και να τον στιγματίζετε επειδή δεν υιοθετεί τις απόψεις και τις φοβίες σας. Η εξουσιομανία σας οδηγεί σε επικίνδυνους ατραπούς την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Ο εμβολιασμός Στρατού και παιδιών που πασχίζετε να επιβάλλετε είναι πολιτικά και εθνικά αυτοκτονικός και το γνωρίζετε. Υπάρχουν Έλληνες που υπεράνω της υγείας, ατομικής και συλλογικής, τοποθετούν την Ελευθερία, το δικαίωμα επιλογής όσο και αν σας φαίνεται παράξενο αυτό.

Επιδιώκετε να τους διώξετε από την Ελλάδα, τους ίδιους και τις οικογένειές τους, επιστήμονες που πάσχισαν στη ζωή τους, στα θρανία και τα νοσοκομεία γιατί απλά είναι διαφορετικοί από το πολιτικό πρότυπό σας που προσπαθείτε να επιβάλλετε μαζί με τους ανεύθυνους Ειδικούς σας.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ χρειάζεται όλους τους ¨Ελληνες ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ, εμβολιασμένους και μη, με m-rna και με εμβόλιο κατά της γρίπης που έρχεται και σας ενοχλεί και χωρίς εμβόλιο καθόλου όσοι το επιθυμούν.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι Ελλάδα για όλους τους Έλληνες ανεξάρτητα από την ιατρική πράξη τους, ανεξάρτητα αν είναι πελάτες m-rna.

Δεν έχετε λαϊκή νομιμοποίηση να κυβερνάτε και το γνωρίζετε. 

Καίτε την Ελλάδα και Διχάζετε τον ελληνικό λαό εις όφελος των εχθρών της χώρας απολαμβάνοντας τις παχυλές αμοιβές σας από όλους τους φορολογουμένους πολίτες.

Ρίξατε δακρυγόνα σε οικογένειες και παιδιά, σε Έλληνες γιατί δεν επιθυμείτε να υπάρχουν στην κοινωνία τρόμου που δημιουργείτε στην Ελλάδα ως Αφγανιστάν των Ταλιμπάν της Ευρώπης.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ θα δημιουργηθεί σύντομα και θα κληθείτε να απολογηθείτε για τις  απεχθείς πράξεις καταδίωξης ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού και λοιπού προσωπικού υγείας. 

Το μόνο στοιχείο για το οποίο αδιαφορείτε εσκεμμένα είναι ότι 9 στους 10 θανάτους καθημερινά αφορούν ηλικιωμένους και/ή με υποκείμενα νοσήματα και δεν παίρνετε κανένα μέτρο για αυτούς.

Παραβιάζετε την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και το Σύνταγμα των Ελλήνων εσκεμμένα και ανενόχλητοι ελέγχοντας κάθε εξουσία. 

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι κοντά και ο χρόνος της σάπιας Μεταπολίτευσης, εργαλείο μίας διεθνούς μαφίας τελειώνει.

Τα παιδιά χρειάζονται διδασκαλία χωρίς μάσκες όπως στο Βέλγιο για να μαθαίνουν ποιο είναι το ύψιστο αγαθό της πατρίδας μας.

Για όλα τα άλλα, κύριε Σκέρτσο, προχωρήστε και θα λάβετε το αντίτιμο της μετατροπής του εμβολίου m-rna σε τρομοκρατικό εργαλείο για την πολιτική επιβίωσής σας. 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ.

loading...