PROJECT COVID-19 ΜΕΡΟΣ 1ο: ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ

ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΠΤΕ)


Μια δυναμική συλλογή πηγών και στοιχείων που δεν βρήκαν τον δρόμο της δημοσιότητας.
Ένας προβληματισμός για τα παρελθόντα,

τα τεκταινόμενα και τα μελλούμενα της υπόθεσης Covid.

Διάρκεια Μελέτης (90h)

Πρόλογος

Το παρόν κείμενο δεν αποτελεί έρευνα με την επιστημονική σημασία του όρου.

Είναι περισσότερο μια συλλογή πηγών και πληροφοριών σχετικά με τα σχετιζόμενα με την ασθένεια covid. Αλλά με μια βαρύτητα προς την πλευρά που δεν ακούστηκε, με την πλευρά που δεν συντάχθηκε με την επίσημη εκδοχή των γεγονότων. 

Άλλωστε η επίσημη αφήγηση και οι απόψεις συγκεκριμένων επιστημόνων, έχουν σκανδαλωδώς μονοπωλήσει τα ΜΜΕ.

Η συλλογή λοιπόν αυτή των πηγών, επιστημονικών απόψεων, στατιστικών, τηλεοπτικών εκπομπών, ερευνών κρίνεται απαραίτητο να κοινοποιηθεί για να υπάρξει μια έστω και κατ’ επίφαση πολυφωνία σε σχέση με την μονομέρεια που έχει επικρατήσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σχετικά με την ασθένεια covid. 

Ο σκοπός λοιπόν είναι να τεθούν σε μια ορθότερη βάση κάποια δεδομένα, χωρίς να χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις. Ασφαλώς δεν έχει την ίδια δύναμη ένα κείμενο, με συμπυκνωμένες τις πηγές, σε σχέση με τις εικόνες που προβάλλονται επί 24ώρου βάσεως για ενάμιση χρόνο. Άλλωστε όπως έλεγε και ο Μ. Τουαίην: ‘είναι πιο εύκολο να εξαπατήσεις τους ανθρώπους παρά να τους πείσεις ότι έχουν εξαπατηθεί.’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ
ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...