Του ειχε ξεφύγει του τηλεοπτικού ρεντίκολου Βασιλακόπουλου: Έχει γίνει συμφωνία Pfizer με Ισραήλ, για αυτό το πληθυσμιακό πείραμα με το εμβόλιο – ΒΙΝΤΕΟ

 

Από πότε κράτη ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ συμφωνίες με φαρμακοβιομηχανίες για πειράματα;;;

Ένας Εισαγγελέας σε αυτή τη  ξεφτίλα δεν υπάρχει;;; Ένας βρε!!!! Ακούνε τι λέει το προσωπικό των νοσοκομείων;;;;Ακούνε τι λεει ο τρομολάγνος Βασιλακόπουλος;;;Από πότε κράτη ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ συμφωνίες με φαρμακοβιομηχανίες για πειράματα;;;Ομολογεί κυνικά ότι σε ένα λαό γίνεται ΠΕΙΡΑΜΑ βάσει συμφωνίας…Από πότε είμαστε πειραματόζωα;;;;

Αυτός που θεωρεί τη φυσική ανοσία …ανεπαρκή , αυτός που έγινε δημόσια “ρόμπα” από τον γιατρό της Έδεσσας, αυτός που δέχεται ήδη σε κάθε του εμφάνιση την “αγάπη” του κόσμου….

Ας απαντήσει στη καταγγελία του νοσοκομείου Ρεθύμνου …Ας ξυπνήσει η Δικαιοσύνη …αν υποθέσουμε πως στη καλύτερη κοιμάται…..

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

“……Παρά τις εντολές της Κυβέρνησης και τις προσπάθειες των Διοικήσεων των Νοσοκομείων της χώρας, για συγκάλυψη όλων των παρενεργειών που προκαλούν τα  εμβόλια, σε αυτούς που προσέρχονται στα ΤΕΠ και σε αυτούς που βρίσκονται στις Κλινικές, η Αλήθεια φωνάζει.

Δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να σιωπούμε πια σ’ αυτό που συντελείται μπροστά στα μάτια μας, με την  ανοχή κάποιων συναδέλφων. Επιτέλους όλοι έχουμε ευθύνη και κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουμε γι αυτά……”

loading...