Κ.Πoυλάς: «Αυτοί που εμβολιάστηκαν πρώτοι γιατί έχουν ‘πράσινο πιστοποιητικό’;- Να αποφύγουμε τα ‘αυτοκόλλητα’»

 Ο αναπληρωτής καθηγητής βιοχημείας του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Πουλάς μίλησε σε ρ/σ και τα ερωτήματα αλλά και οι διαπιστώσεις εκθέτουν τα κυβερνητικά αφηγήματα και ειδικότερα για το ζήτημα των εμβολίων (όχι μόνο για την υποχρεωτικότητα).

Αναφέρει στην συνέντευξη: 

«Αυτός ο οποίος νοσεί φυσικά έχει πολύ ισχυρότερη προστασία σε επίπεδο αντισωμάτων σε σχέση με αυτόν ο οποίος εμβολιάστηκε. Αυτό καταρρίπτει όλη την μυθολογία που συνοδεύει όλα τα πιστοποιητικά και την ανάγκη για πιεστική πράξη εμβολιασμού, υποχρεωτικότητες των εμβολίων» τόνισε συνεχίζοντας:

«Όσοι εμβολιάστηκαν Ιανουάριο-Φεβρουάριο έχουν λιγότερη προστασία από όσους έχουν φυσική προστασία και λαμβάνουν πιστοποιητικό νόσησης επομένως πρέπει να εμβολιαστείς. Το ερώτημα είναι αφού δεν υπάρχει άδεια τρίτης δόσης πως τότε δίνεται η άδεια από το κράτος;»

Επισήμανε επίσης: «Πρέπει να αγωνιστούμε, να αποφύγουμε να μην μας κολλήσουν αυτοκόλλητα. Αυτοκόλλητα σαν τα αυτοκίνητα που έδειχναν ότι έχουν πληρωθεί τα τέλη κυκλοφορίας. Όμως εμείς είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι.»

«Την Ελλάδα ακόμα δεν την αφορά τι έχει κάνει ο FDA, άδεια δεν αφορά στέλεχος, αφορά το προϊόν. Στο ερώτημα γιατί δεν εμβολιάζεστε αφού πήρε FDA έγκριση και αύριο θα πάρει στον ΕΜΑ; Αυτή η άδεια αφορά το αρχικό στέλεχος του ιού ή καλύπτει και τις μεταλλάξεις;

Ή άδεια καλύπτει το προϊόν και όχι το στέλεχος (συν ότι ο FDA είναι για τις ΗΠΑ). Σύμφωνα με αποφάσεις της πολιτείας όσοι εμβολιάστηκαν Δεκέμβριο – Ιανουάριο-Φεβρουάριο δεν πρέπει να λαμβάνουν πράσινο πιστοποιητικό γιατί έχει τεθεί το εξάμηνο ως όριο προστασίας από το ίδιο το υπουργείο υγείας.» (επομένως πως εξαιρούνται των περιορισμών;)

«Παράδοξο ότι τώρα που εμβολιαζόμαστε μαζικά υπάρχει κυρίαρχη μετάλλαξη και μάλιστα καταρρίπτει τα εμβόλια που έλεγαν ότι προστατεύουν στο 95%.

Επίσης είναι πολύ περίεργο ότι τον Αύγουστο του 2020 είχαμε 100 κρούσματα ενώ φέτος με τόσους εμβολιασμένους είχαμε 3000 κρούσματα. Το ίδιο και οι θάνατοι πέρυσι 1 φέτος 30.» 

loading...