O NORD STREAM 2, O EAST MED ΚΑΙ Η ΚΑΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ

Της Λέττας Καλαμαρά*

Ένα από τα μεγάλα ιστορικά ερωτήματα στους αιώνες τους ανθρώπινου πολιτισμού είναι αν οι Έλληνες και ο Μενέλαος εκστράτευσαν στην Τροία για τα μάτια της Ωραίας Ελένης ή τους σιτοβολώνες της Μικράς Ασίας. Το δίλημμα της σάρκας μπορεί να υπήρξε ρητορικό το σίγουρο όμως είναι ότι παραμένει διαχρονικό.

Στο παγκόσμιο δίλημμα Ελλάδα ή Τουρκία, Δύση ή Ανατολή, οι Ούννοι Γερμανοί και όχι μόνο υπήρξαν πάντα κάθετοι και συνεπείς στο όραμα τους, να φθάνουν από τη Σκανδιναβία μέχρι τη ρίζα τους στη Μογγολία, δικαιολογημένα.

Η τελευταία επίσκεψη της απερχόμενης και αποτυχημένης για την Ελλάδα και την Ευρώπη Καγκελαρίου της Γερμανίας Μέρκελ στις Η.Π.Α. έφερε θριαμβευτικά νέα με την παράδοση Μπάιντεν και το στρατηγικό δέσιμο Γερμανίας-Ρωσίας με τη λειτουργία του αγωγού ενέργειας Nord-Stream σύντομα, για τη φωταγώγηση της Ευρώπης με τις αρχές και ιδέες της Σλαβικής Ασίας. Το Σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότοφ αναβιώνει με τον ίδιο σκοπό και πάλι.

Φυσικά η ενεργειακή και ιδεολογική παράδοση της Ε.Ε. εκ μέρους ΗΠΑ και Μπάιντεν στη Ρωσία με τον αγωγό ζωής Nord-Stream περιέλαβε και την υπόσχεση εκ μέρους Μέρκελ ως στάχτη στα μάτια της Δύσης μια υποβοηθητική ενεργειακή τροφοδότηση της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης με ανανεώσιμες πηγές, ανεμογεννήτριες και ηλιακά πάνελ, φυσικό αέριο βαποριών και οτιδήποτε άλλο εκτός από τον αγωγό East-Med. Έναν αγωγό που θα συνέδεε ενεργειακά και ιδεολογικά τον Ελληνισμό με την Ευρώπη και τις ΗΠΑ εκ νέου μετά από χιλιάδες έτη, αποκόπτοντας τα δεσμά από τα σλαβικά κοιτάσματα.

Η υλοποίηση της υπόσχεσης του βαθέως γερμανικού Κράτους που αναζητεί την παγκόσμια κυριαρχία του σε μόνιμη βάση και με θεμέλια διακυβέρνησης ενός παγκόσμιου αυταρχικού καθεστώτος έβαλε φωτιά στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας που διακρίνεται από την εποχή Σημίτη για τον ενδοτισμό του στη γερμανική ιδεολογία και πρακτική και την εθνική ζημία μέσα από Μνημόνια αποικίας και εθνικές καταστροφές πάσης φύσεως και παρά φύσεως.

Εν κατακλείδι τα πράσινα δάση όμορφα καίγονται όπως και τα εμβόλια των Ούννων όμορφα κυκλοφορούν στο αίμα μας, ενώ τα πουλιά πεθαίνουν με απορία στις κορφές της Ελλάδας, αποχαιρετώντας τον παράδεισο της Ευβοίας, της Αττικής, της Πελοποννήσου και του Ελληνισμού για την επόμενη χιλιετία. Μαζί και η καμένη χλωρίδα και πανίδα που ενοχλεί τη γερμανική νομενκλατούρα και την ντόπια δοσίλογη ελίτ προφανώς που σιωπά ένοχα.

Ας κλείσουμε για τους αναγνώστες του thedayaftergr και την ιστορία των μελετητών του μέλλοντος με τοn Στρατηγό Μακρυγιάννη που τόσο όμορφα έγραφε το 1829, σαν να μην πέρασε μία νύχτα στην ανθρωπότητα, αφιερώνοντας στους σημερινούς κυβερνώντες και τα εξαπτέρυγα στήριξής τους στη Βουλή των Ελλήνων τα λόγια του:

“…Παιδιά των Τούρκων έχομεν οπού μας κυβερνούν, και δυστυχία της πατρίδος και εμάς. Κι άλλοι είναι παιδιά των Τούρκων, άλλοι παιδιά αλλουνών χειρότερων από τους Τούρκους. Η πατρίς η δυστυχής κυβέρνησιν δεν είδε με τα μάτια της, ούτε θα ιδεί. Κι ο Θεός να βγάλει εμένα ψεύτην κι άδικον κι αυτούς πατριώτες και αληθινούς.”

Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους διακομματικούς οπαδούς του που τόσο καλά έκανε τόσα κακά μέσα σε μόλις δύο χρόνια διακυβέρνησης αρίστων. Αξίζει ένα Όσκαρ πολιτικής ηθοποιίας από τη Μαντάμ “Ο”, ως νέος Κωλέττης του ’21, 200 χρόνια απαράλλαχτος.

Αν θα δει η Ελλάδα κυβέρνηση δική της είναι ζήτημα να βρεθεί ένας Έλληνας Λεωνίδας να μας κυβερνήσει και κάμποσοι Έλληνες να τον στηρίξουν. Ίδωμεν, άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου…

loading...