Η κοινωνία σε αποσύνθεση! – O 20χρονος που δολοφόνησε τον φίλο του στις Σέρρες – Έβγαζε βίντεο ενώ ράπαρε με το ματωμένο μαχαίρι!

Ένα έγκλημα που δείχνει την κατάσταση αποσύνθεσης που έχει φτάσει η ελληνική κοινωνία των μνημονίων έλαβε χώρα στις Σέρρες, όπου 22χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε τον 20χρονο φίλο του στην πλατεία του χωριού Άνω Καμήλα.

Ο 22χρονος δολοφόνος, τα ξημερώματα της Τρίτης, επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 20χρονο νεαρό, επειδή σύμφωνα με πληροφορίες του πήρε την κοπέλα και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση όμως δεν είναι η ασήμαντη αφορμή για την οποία έγινε η δολοφονία, αλλά ότι ο φερόμενος ως δράστης ανέβασε φωτογραφία και βίντεο με ένα ματωμένο μαχαίρι στα social media, και τη λεζάντα «κάθε φορά που σφάζω κάποιον θα ανεβάζω story».

Αυτή είναι η πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά που ο φερόμενος δράστης ανεβάζει βίντεο και φωτογραφίες καυχήματος μίας δολοφονίας για να δεχθεί το «θαυμασμό»(;) των συνομηλίκων του, με το φαινόμενο αυτό να είναι συχνότερο στις ΗΠΑ και αν μη τι άλλο δείχνει την κοινωνική αποσύνθεση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης ήταν φανατικός οπαδός της τραπ μουσικής, άλλωστε και το βίντεο το συνόδευε με στίχους γνωστών καλλιτεχνών της τραπ, οι οποίοι στα τραγούδια τους εξυμνούν την σκληρή εγκληματικότητα. Συγκεκριμένα στο βίντεο με το μαχαίρι ακούμε τους στίχους «πρέπει πρώτος να τον φάω , όχι δεν παίζω».

Δείτε το βίντεο

Ο δράστης

Να σημειωθεί ότι ο δράστης επισκεπτόταν το χωριό της Άνω Καμήλας τακτικά μέσα στο μήνα, καθώς εκεί μένει ο παππούς του από την πλευρά της μητέρας του και έτσι γνωρίστηκε με τα παιδιά του χωριού.

Πριν από λίγη ώρα η Αστυνομία κατάφερε και εντόπισε τον δράστη στο σημείο που κρυβόταν και τον συνέλαβε, μεταφέροντας τον στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.

Το θύμα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος είναι παιδί προβληματικής οικογένειας, χωρισμένων γονιών και στο σχολείο τον απέβαλλαν συχνά λόγω παραβατικής συμπεριφοράς. Πριν από μερικούς μήνες είχε τελειώσει και την στρατιωτική του θητεία, η οποία ήταν, πάλι, προβληματική.

loading...