Το ερώτημα μου ,για οποιον γνωρίζει να μου απαντήσει! Οταν μέσω του mRNA εμβολίου ,αλλάζει ο οργανισμός μας τον τρόπο που γνώριζε να αντιμετωπίζει διάφορους ιους ,τα παλαιότερα εμβόλια που ήταν με την παλαιά τεχνολογία μας καλύπτουν??

 

Ακουμε τελευταια,οτι απο το χειμωνα φετος,θα εχουμε πολλους νεκρους απο απλες ιωσεις,απλες γριπες…ως αποτελεσμα της καραντινας και της μασκας! 

Και τα διαβαζουμε και σε ξενα σαιτ,τα λενε και γιατροι…!

Ομως καραντινα και ποιο σκληρη,ειχαμε απ τον Μαρτιο του 2019,προ εμβολιων,κι ομως τον χειμωνα 2019-2020 δεν ακουσαμε για θανατους απο ιους και γριπες,περαν του κορονοιου!

Γιατι με την καραντινα του 2020 που ηταν και ποιο λαιτ,κακα τα ψεματα,που εχουμε 55% εμβολιασμενους,να περιμενουν το χειμωνα φετο,θανατους απο αλλες ιωσεις?

Εκτος αν παλι μας τρομοκρατουν!

Αλλα θα ηθελα να σκεφτουμε και το εξης!!

Ολοι μας εχουμε εμβολιαστει με ολα εκεινα τα εμβολια που επρεπε να κανουμε!

Τα εμβολια που καναμε ηταν εμβολια που η φιλοσοφια τους ηταν,σου βαζουμε στο αιμα τον ιο πχ της ιλαρας,αλλα σε αδρανεια η’ νεκρο και ο ανθρωπινος οργανισμος τον αναγνωριζει ως κατι αγνωστο και δημιουργει μια ασπιδα-αντισωματα εναντιον του και οποτε κι αν τον ξανασυναντησει στα χρονια που ζει ο ανθρωπος,γνωριζει ποια αντισωματα να στειλει για να τον αντιμετωπισει!

Δηλαδη εμβολια,που μιμουντε οτι ακριβως κανει κι ο οργανισμος μας κι οταν δεν εχει εμβολιαστει πχ για ιλαρα!

Οταν ομως ειμαστε ανεμβολιαστοι και κολησουμε ιλαρα,ο ιος θα ειναι πολυ δυνατος και ισως να μην καταφερουν ολοι μας να φτιαξουν αντισωματα για να τον αντιμετωπησουν!!

Ομως ο οργανισμος μας θα αντιδρασει οπως θα αντιδρουσε αν ειχε εμβολιαστει!

Τωρα με τα mRNA εμβολια του κορονοιου και την ακιδα πρωτεινης του ιου,αλλαζει η φιλοσοφια δημιουργιας αντισωματων!

Το mRNA “μαθαινει” το κυταρο μας,να σκεφτεται καπως διαφορετικα και μεσω μιας αλλης διαδικασιας να δημιουργει αντισωματα!

Και τωρα ειναι το ερωτημα μου,για οποιον γνωριζει να μου απαντησει!

Οταν μεσω του mRNA εμβολιου,αλλαζει ο οργανισμος μας τον τροπο που γνωριζε να  αντιμετωπιζει  διαφορους  ιους,τα παλαιοτερα εμβολια που ηταν με την παλαια τεχνολογια μας καλυπτουν??

Ειμαστε ασφαλεις???

Μια παροιμια λεει,καινουργια περπατησια σε παλαιο αλογο δε γινεται!

Εδω ομως ,αυτη η παροιμια ισως να μην ισχυει και το mRNA να αλλαζει την “περπατησια” του οργανισμου μας και μας δειχνει αλλους δρομους παραγωγης αντισωματων!!

Ο παλαιος ομως τροπος,που ο οργανισμος μας παρηγαγε αντισωματα,συνεχιζει να υπαρχει?

Τα παλαια εμβολια η’ τα νεα mRNA κανουν ποιο “τεμπελη” τον οργανισμο μας?

Ποιος τυπος-μεθοδος εμβολιου μας τα δινει στο πιατο?

Αυτο τον τροπο τον ποιο “τεμπελικο” θα μαθουμε,με αποτελεσμα ο αλλος τροπος που ηθελε το κυταρο μας και λιγο να σκεφτει και να κοπιασει,ουτε καν θα τον αναγνωριζει!

Γ.Ν

loading...