Η.Μόσιαλος: «Mε την Delta έχουν αλλάξει τα δεδομένα»! – Θα πρέπει όλοι οι εμβολιασμένοι να εμβολιαστούν πάλι!

 Στην ανατριχιαστική προαναγγελία ότι ουσιαστικά όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να εμβολιαστούν πάλι από την αρχή και αυτοί που έχουν εμβολιαστεί και οι ανεμβολίαστοι προχώρησε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για τον Covid-19 γιατί  καθηγητής Οικονομικών της Υγείας στο LSE και πρώην υπουργός Υγείας της κυβέρνησης Γ.Α.Παπανδρέου, Ηλίας Μόσιαλος!

Μιλώντας για το (φανταστικό…) «τείχος ανοσίας» αλλά και τα νέα δεδομένα που φέρνει η μετάλλαξη Delta, ο Ηλίας Μόσιαλος επεσήμανε ότι «απαιτείται ο εμβολιασμός τουλάχιστον του 85% του πληθυσμού για την επίτευξη του στόχου».

«Αν δεν έχουμε τουλάχιστον το 85% του πληθυσμού (σ.σ.: του συνολικού, όχι απλά των ενηλίκων) της χώρας εμβολιασμένο, με την παραλλαγή Delta, δεν θα έχουμε τείχος ανοσίας, δεν ξέρω πως προκύπτει η εκτίμηση της Κυβέρνησης ότι με ακόμη 1 εκατομμύριο εμβολιασμούς θα έχουμε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο. Αυτό ίσχυε και προφανώς έτσι υπάρχει η εκτίμηση του Υπουργείου Υγείας, με την παραλλαγή Alpha, τώρα με την Delta, έχουν αλλάξει τα δεδομένα», είπε.

‘Όμως ήδη λήγει η ανοσία από τα εμβόλια των Pfizer/BioNTech και Moderna και θα πρέπει να ξεκινήσουν εκ νέου οι εμβολιασμοί! Π.χ. οι έχοντες εμβολιασθεί Δεκέμβριο και Ιανουάριο, έπρεπε ήδη να έχουν εμβολιαστεί αφού δεν έχουν πλέον αντισώματα!

Το λέει η ίδια η εταιρεία, δεν το λέμε εμείς. Ο περιβόητος Α.Μπουρλά μίλησε για 8 μήνες, οι Ρώσοι λένε για 4 μήνες και οι Βρετανοί για 6 μήνες διάρκεια ζωής των αντισωμάτων στα σκευάσματα των Pfizer/BioNTech και Moderna!

Σε οποιαδήποτε περίπτωση η ανοσία έχει λήξει ή λήγει σταδιακά κάθε μήνα σε ένα ποσοστό 6% των εμβολιασμένων μηνιαίως που έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech και Moderna.

Μεταξύ αυτών και ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης, ο οποίος, βάσει των όσων είπε ο Α.Μπουρλά, δεν έχει πλέον ανοσία!

Εξ ού και ο προβληματισμός του Μόσιαλου για την κυβέρνηση που μιλάει για ακόμα «ακόμη 1 εκατομμύριο εμβολιασμούς»!

Εδώ δεν απαιτείται 1 εκατ. ακόμα. Συνολικά μέχρι τον Απρίλιο απαιτούνται, αν πιστέψουμε τον Μόσιαλο και την κυβέρνηση, 9 εκατ. εμβολιασμοί!

«Ή θα πειστούν πολύ περισσότεροι συμπολίτες μας να εμβολιαστούν ή θα έχουμε ένα επώδυνο εξάμηνο, κυρίως για τους ανεμβολίαστους» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον Ant1.

Και βέβαια ο εμβολιασμός των παιδιών, έχει περάσει ως προτεραιότητα της κυβέρνησης και των εκπροσώπων της, όπως ο Η,Μόσιαλος! «Φρέσκο κρέας», καθότι, για την Big Pharm:

O Μόσιαλος κάλεσε τους γονείς να προχωρήσουν σε εμβολιασμό και των παιδιών ηλικίας 12 – 17 ετών λέγοντας ότι «τώρα η μεταδοτικότητα στα παιδιά είναι ίδια με των ενηλίκων. Όμως, όταν αρχίσουν τα σχολεία, καθώς τα παιδιά μπορεί να έρθουν σε επαφή με 50 ή περισσότερους ανθρώπους, ενώ ένας εργαζόμενους έρχεται σε επαφή πολύ λιγότερους, η μεταδοτικότητα θα είναι πολύ μεγαλύτερη, λόγω και της μετάλλαξης Delta».

Η οποία μετάλλαξη Delta, όπως όλα τα στατιστικά στοιχεία μαρτυρούν, είναι παντελώς ακίνδυνη για τις ηλικίες κάτω των 70 ετών! Πιο ακίνδυνη και από την γρίπη!

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι χιλιάδες υγειονομικοί αρνούνται τον εμβολιασμό και πρόκειται να τεθούν σε αναστολή σύμβασης από την 1η Σεπτεμβρίου, ο κ. Μόσιαλος είπε ότι ο μεγάλος αριθμός του προκαλεί εντύπωση.

«Αυτό αντικατοπτρίζει πολλά θέματα που υπάρχουν και με την εκπαίδευση αυτών των ανθρώπων στην χώρα μας. Πρέπει να δούμε πως αναδιαρθρώνεται η ιατρική εκπαίδευση, δεδομένου και ότι όπως προκύπτει από πρόσφατες έρευνες, οι περισσότεροι πολίτες αναφέρουν ότι τις πληροφορίες για τον εμβολιασμό τις αντλούν κυρίως από τους υγειονομικούς».

Εύκολα «αναδιαρθρώνεται η ιατρική εκπαίδευση των υγειονομικών»: Απολύεις τους νυν και προσλαμβάνεις άλλους εκπαιδευμένους από το κόμμα με την οικονομική συνεισφορά των Big Pharm. Αυτό, όμως δεν το είπε…

loading...