Το επερχόμενο LOCKDOWN της “Δέλτα” είναι ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ για να προκαλέσει πανεθνικές διαμαρτυρίες, που θα αξιοποιηθούν ως σημαία τού να κατηγορηθούν οι “αντιεμβολιαστές”.

ΗΠΑ, 3 Αυγούστου 2021

Εντός των επόμενων 12 ημερών, όπως μας είπαν πολλές πηγές, ο υποκριτής-αρχηγός Τζο Μπάιντεν θα ανακοινώσει ένα πανεθνικό λουκέτο, κατηγορώντας με δόλο την παραλλαγή “δέλτα” και τους “αντι-εμβολιαστές” για την υπερβολική δράση. Το λουκέτο δεν θα έχει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης και είναι πιθανό να συναντήσει σθεναρή αντίσταση από τις κόκκινες πολιτείες, ενώ οι μπλε πολιτείες θα μετατραπούν ουσιαστικά σε κράτη ιατρικής αστυνομίας με βάναυση επιβολή των μέτρων του λουκέτου.

Το πιο σημαντικό είναι ότι το νέο lockdown θα γίνει αντιληπτό ως τόσο υπερβολικό και ολοκληρωτικό που σύντομα θα ξεκινήσουν πανεθνικές διαμαρτυρίες.

Όλα αυτά είναι στην πραγματικότητα μέρος του σχεδίου. Η ώθηση του lockdown σχεδιάζεται για να προκαλέσει αντιδράσεις, ακόμη και μεταξύ των αριστερών, οι οποίοι θα ενωθούν με τους συντηρητικούς και θα βγουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για την ιατρική τυραννία.

Αυτό το σκηνικό των πανεθνικών διαμαρτυριών είναι το σκηνικό που χρειάζεται το βαθύ κράτος για να οργανώσει ένα βίαιο γεγονός με ψεύτικη σημαία, το οποίο, όπως μου είπαν, πιθανότατα θα στοχεύσει μια ιατρική εγκατάσταση ή μια ιατρική ομάδα κάποιου είδους. Το FBI θα το διευθύνει φυσικά αυτό, όπως ακριβώς διευθύνει την “απαγωγή” της Whitmer στο Μίσιγκαν, καθώς και την επιχείρηση ψευδούς σημαίας “πολιορκία του Καπιτωλίου” στις 6 Ιανουαρίου. Σχεδόν κάθε τρομοκρατική ενέργεια στην Αμερική τις τελευταίες δύο δεκαετίες σχεδιάστηκε και καθοδηγήθηκε από το διεφθαρμένο FBI, και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σχεδιάζουν μια νέα θεατρική απάτη για να ρίξουν την ευθύνη στους λεγόμενους “αντιεμβολιαστές”.
Οι κοβιντο-εγκληματίες δημιουργούν απεγνωσμένα μια νέα κρίση για να καλύψουν τα προηγούμενα εγκλήματά τους

Οι εγκληματίες του βάλτου που διηύθυναν όλη αυτή την κοβιδική λαίλαπα έχουν απελπιστεί, βλέπετε, και πρέπει να δημιουργήσουν μια νέα κρίση για να προσπαθήσουν να καταλάβουν ακόμη περισσότερη εξουσία. Να πώς θα λειτουργήσει αυτό το σχέδιο, σύμφωνα με πολλαπλές πηγές:

Βήμα 1) Ο Μπάιντεν ανακοινώνει ένα πανεθνικό, εκτεταμένο λουκέτο.

Βήμα 2) Οι Αμερικανοί αντιδρούν ενάντια στην ιατρική τυραννία και βγαίνουν στους δρόμους σε ειρηνικές διαμαρτυρίες.

Βήμα 3) Το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν εκμεταλλεύεται το χάος των διαδηλώσεων για να οργανώσει μια βίαιη επίθεση με ψεύτικη σημαία εναντίον μιας ιατρικής εγκατάστασης, ώστε να επιρριφθούν ευθύνες στους κατόχους όπλων που είναι επίσης “αντιεμβολιαστές”.

Βήμα 4) Το CNN προβάλλει το σκηνοθετημένο υλικό, ισχυριζόμενο ότι οι αντιεμβολιαστές είναι τρομοκράτες. Ολόκληρα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πέφτουν πάνω στην κατασκευασμένη αφήγηση για να προκαλέσουν μαζική υστερία και μίσος κατά των ανεμβολίαστων. Αυτό διχάζει ακόμη περισσότερο την Αμερική, ενώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανεβάζουν τα συναισθήματα σε τρελλά επίπεδα.

Βήμα 5) Ο Μπάιντεν χρησιμοποιεί τη συναισθηματική υστερία για να εκδώσει εκτελεστικό διάταγμα που απαγορεύει κάθε οπλοκατοχή από πολίτες. Ναι, είναι παράνομο και αντισυνταγματικό, αλλά θα το επιχειρήσει. Πολλές κόκκινες πολιτείες θα καταγγείλουν την προσπάθεια, και αυτό θα επιταχύνει τη διάσπαση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, καθώς οι κόκκινες πολιτείες θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορούν πλέον να διατηρήσουν καμία υποταγή σε μια εγκληματική συμμορία του βάλτου που δεν αναγνωρίζει κανένα όριο στην κυβερνητική εξουσία.

Βήμα 6) Ο Μπάιντεν δρομολογεί ομάδες “κρούσης” από πόρτα σε πόρτα, τώρα βαριά οπλισμένες μετά το θέατρο ψεύτικης σημαίας, για να εμβολιάσουν με τη βία τους ανθρώπους υπό την απειλή όπλων και να κατασχέσουν τα όπλα τους.

Έτσι αρχίζει ο ακήρυχτος πόλεμος κατά του αμερικανικού λαού. Μαζικές εκτελέσεις στους δρόμους της Αμερικής. Αιματοχυσία σε κλίμακα που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Αμερικανικά στρατιωτικά στρατεύματα στρέφονται εναντίον αθώων πολιτών και γιατρών που προωθούσαν τη βιταμίνη D αντί για ενέσεις τοξικών πρωτεϊνών αιχμής.

Όλα έρχονται, και τα πρώτα βήματα είναι τώρα μόλις δύο εβδομάδες μακριά (ή και λιγότερο).

Η συμβουλή μου για ειρηνική διαμαρτυρία

Όπως εξηγώ στο podcast μου παρακάτω, να τι προτείνω να έχετε κατά νου όταν συμμετέχετε στις ειρηνικές διαμαρτυρίες κατά της ιατρικής τυραννίας:

1. Ποτέ μην φέρνετε όπλα σε καμία διαμαρτυρία. Ούτε καν σπρέι πιπεριού. Αν φέρετε όπλα, μπορεί να καταλήξετε παγιδευμένοι σε άλλη μια τρομοκρατική συνωμοσία με ψεύτικη σημαία του FBI.
2. ΜΗΝ καταπατάτε οποιοδήποτε κτίριο, συμπεριλαμβανομένου ενός νοσοκομείου ή μιας κλινικής. Έτσι συνέλαβαν αθώους, ειρηνικούς διαδηλωτές στις 6 Ιανουαρίου.
3. ΒΙΝΤΕΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΛΑ και να είστε έτοιμοι να κρύψετε γρήγορα την κάρτα micro SD σας, ώστε το διεφθαρμένο FBI να μην μπορεί να την κατασχέσει αφού πραγματοποιήσει το γεγονός με την ψεύτικη σημαία. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προετοιμαστείτε εκ των προτέρων για να κρύψετε κάρτες micro SD στο σουτιέν σας, στα παπούτσια σας, στα εσώρουχα, στα μαλλιά σας ή ακόμα και σε άλλες σωματικές οπές, αν τολμήσετε. Εφόσον η Αμερική γίνεται πλέον Βόρεια Κορέα, οι τίμιοι Αμερικανοί πρέπει τώρα να καταφύγουν στις ίδιες τεχνικές ελευθερίας που χρησιμοποιούν οι διαφωνούντες πολίτες της Βόρειας Κορέας, οι οποίοι πρέπει να περάσουν λαθραία βίντεο που δείχνουν τη διαφθορά και την εγκληματικότητα του καθεστώτος.
4. ΠΡΟΣΕΞΤΕ τις προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων ή οποιασδήποτε ομάδας να σας ωθήσουν σε επιθετική δράση οποιουδήποτε είδους. Το FBI προφανώς θα διοικεί προβοκάτορες που προσπαθούν να πείσουν τους ανθρώπους να κάνουν εξωφρενικά πράγματα, και οι κάμερες του CNN θα περιμένουν να σας απαθανατίσουν και να καταστρέψουν τη ζωή σας.

5. ΑΝ έχετε αμφιβολίες, μείνετε έξω. Μην παρασυρθείτε σε μια κατάσταση που φαίνεται ύποπτη ή εκτός ελέγχου. Μην εισέρχεστε σε κτίρια ή ιδιωτικές ιδιοκτησίες. Προσέξτε ακόμη και τι λέτε προφορικά, επειδή υπάρχουν παντού γύρω σας συσκευές καταγραφής ήχου. Με το να δηλώσετε απλώς φωναχτά κάτι όπως: “Πρέπει να εισβάλουμε εκεί μέσα!”, μπορεί να κατηγορηθείτε για τρομοκρατία υπό το νέο καθεστώς του Μπάιντεν και το διεφθαρμένο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Να θυμάστε επίσης ότι Εμείς, ο Λαός, δεν πρόκειται να κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο μέσω κινηματικών συγκρούσεων. Θα κερδίσουμε αποκαλύπτοντας την εγκληματικότητα του καθεστώτος, και αυτό σημαίνει να πυροβολούμε με κάμερες, όχι με τουφέκια. Χρησιμοποιήστε τις πλατφόρμες βίντεο που είναι διαθέσιμες σήμερα για να δημοσιεύσετε τα βίντεό σας και να εκθέσετε το καθεστώς. Τα βίντεο είναι το μεγαλύτερο “όπλο” σας ενάντια σε μια παράνομη, εγκληματική κυβέρνηση που τώρα οπλοποιεί την υστερία των βομβιστών ενάντια στον αμερικανικό λαό.

Περισσότερα εξηγώ εδώ:

Brighteon.com/cba45892-be02-474a-beea-a26e767f2797

naturalnews.com

μετάφραση: Διόδοτος

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/08/lockdown.html

loading...