Ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και έχουν μίνι lockdown για να υποταχθούν; ή επειδή ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ δεν τηρούν τα μέτρα και έχουν lockdown;

 Κλείνοντας μετά από 2 μήνες , ίσως , την πιο Light παρουσία μας στην Ελληνική πραγματικότητα αφού , καμία από τις επιχειρησιακές μας ομάδες ( για όσους γνωρίζουν ) δεν ενεργοποιήθηκε , νιώθουμε την ανάγκη να σας γνωρίσουμε κάποιες αλήθειες .Ξέρετε πλέον ότι , απώτερος σκοπός μας είναι η επιβίωση του Ελληνικού ΚΡΑΤΟΥΣ ως απαραίτητη προϋπόθεση ΜΕΧΡΙ να επέλθει ( ήδη έχει δρομολογηθεί ) η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ , όπως βαθιά μέσα στην ψυχή μας και στην καρδιά μας όλοι ,όσοι πιστεύουμε σ αυτό το ΟΡΑΜΑ, την βλέπουμε και την επιθυμούμε.

Αλήθεια 1η – Εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις για την εσωτερική ασφάλεια , την κοινωνία και για την αξιοπιστία του πολιτικού κόσμου στη χώρα ,προσλαμβάνει η Πανδημία στην Ελλάδα που , από διαχειρίσιμη πλέον κατάσταση ( αφού πάνω από το 50% του ενήλικου πληθυσμού έχει εμβολιαστεί και το υπόλοιπο έχει φυσική ανοσία σε ποσοστό 80 % ) παίρνει πλέον ( με σπασμένα τα φρένα ) το χαρακτήρα Πολιτικής Κόντρας υψηλού επιπέδου .Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Κρήτη που , η κήρυξη των μίνι lockdown, είναι ΑΠΌΛΥΤΑ σύμφωνη με το τί ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές οι νομοί της , όπως προκύπτει εάν , συγκριθούν οι χάρτες των τελευταίων εκλογών και της πανδημίας σήμερα. ( όχι μόνο στην Κρήτη )

Οι μεν , χρησιμοποιούν τον κορονωϊό για να αναδείξουν σκοπιμότητες , λάθη , ανικανότητα διαχείρισης κ.α ώστε να αποδημήσουν την πολιτική εμβολιασμού της Κυβέρνησης και να την ρίξουν και οι δε , στο όνομα της προστασίας της δημόσιας υγείας επιβάλλουν μέτρα και απαιτούν από τους Πολίτες συμπεριφορές και αποφάσεις πρωτόγνωρες ( π,χ να αναλάβουν την ευθύνη να εμβολιάσουν τα ανήλικα τέκνα τους για να μην τους μολύνουν )  σταθμίζοντας έτσι μέσα από την μορφή ενός ιδιότυπου γκάλοπ , το που βρίσκονται , μα το χειρότερο , χρησιμοποιώντας την πανδημία ως μέσω εξαναγκασμού ώστε , επιχειρηματικά συμφέροντα , νοοτροπίες και ιδεολογίες να ασπαστούν το κόμμα.  Γνωστή η τακτική “να πάρω κομμάτι από τον αντίπαλο” που στην προκειμένη περίπτωση έχει γίνει ΜΕΓΑ ΠΑΓΙΔΑ για το κυβερνών κόμμα

Αλήθεια 2η – Το υφιστάμενο ΔΟΓΜΑ ΔΑΣΟ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ έχει γίνει στάχτη και αποκαΐδια . Έχει αποτύχει παταγωδώς και τούτο επιρρίπτει ευθύνες σ όλους όσους ( τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια ) συνέχιζαν να πορεύονται σύμφωνα με αυτό . Η επιμονή πλέον στο ίδιο αποτυχημένο Δόγμα συνιστά έγκλημα αφού, σε κοινή θέα και σε 1η προβολή ,τα μέσα , οι στρατηγικές και η πολιτική ΑΠΕΤΥΧΕ με συνέπεια εκατοντάδες νεκρούς , εκατομμύρια στρέμματα καμένης γης και άπειρες ζωές κατεστραμμένες . Χρειάζονται νέες ιδέες , τολμηρές και αποτελεσματικές τακτικές( όπως  εκπαίδευση στη τακτική του αντιπύρ ) , νέα δομή , διαχωρισμός πυρόσβεσης και δασοπυρόσβεσης μα το σημαντικότερο ΤΟΛΜΗ για όλα αυτά και ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ για τα λάθη και τις παραλείψεις ( την οποία και εμείς ωθούμε ) από την ανώτερη δικαιοσύνη που θα εξαναγκάσει σ αυτήν την ΑΛΛΑΓΗ .

Αλήθεια 3η- Η ελληνική οικονομία πνέει τα λοίσθια σε μια συγκυρία που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ διαθέσιμοι εξωτερικοί σωτήρες . Τα αποθέματα που στήριξαν την επιδοματική πολιτική στέρεψαν σχεδόν και το μοντέλο φούσκα απεριόριστων πιστώσεων και κατανάλωσης χωρίς παραγωγή δεν μπορεί να συνεχίσει για πολύ ακόμα . Έρχεται κοινωνικός αναβρασμός που θα δώσει χώρο στην παραοικονομία η οποία θα αντικαταστήσει τις υγιής οικονομικά πυλώνες της Εθνικής οικονομίας . Την συνέχεια ( που θα θυμίζει Λίβανο ) , δεν θέλουμε να την περιγράψουμε.

Αλήθεια 4η – Δείτε τι έγινε στο Αφγανιστάν . Είμαστε μόνοι μας και στην κρίσιμη στιγμή θα είμαστε απελπιστικά μόνοι μας, όσο κι αν θέλουμε να πιστέψουμε για ψυχολογικούς και υπαρξιακούς λόγους το αντίθετο και τα περί συμμαχιών. Η Τουρκία θα εκμεταλλευτεί τους Ταλιμπάν για να ενδυναμώσει το μουσουλμανικό τόξο στα Βαλκάνια και να πυρπολήσει γι άλλη μια φορά τη Μεσόγειο και να καταπατήσει το Αιγαίο . ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΑΣ γεγονός που θα μας οδηγήσει στο ύστατο δίλλημα , ΠΟΛΕΜΟΣ ή ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ  μέσω συνεκμετάλλευσής και άλλα τέτοια δειλά και προδοτικά . Χιλιάδες Αφγανοί εν τω μεταξύ  υπό την προστασία της Τουρκίας θα εγκατασταθούν στην Κύπρο, στην Βόρεια Ήπειρο , στα πρώην ΣΚΟΠΙΑ ( σημερινή Βόρεια Μασεντόνια ) ακόμα και στα νησιά που θα γκριζάρει περισσότερο.

Κύριο μέτωπο ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ να αντιμετωπίσουμε αυτό που φανταζόμαστε ότι έρχεται είναι Ν ΑΝΤΙΤΑΞΟΥΜΕ διακριτικά ένα Χριστιανικό ΤΟΞΟ στην Βαλκανική και να ληφθούν πρωτοβουλίες ώστε ΤΕΛΙΚΑ η ΕΕ να αποκτήσει κοινή ( θεσμοθετημένη ) εξωτερική πολιτική και παρόντα Ευρωπαϊκό Στρατό .Οι ΗΠΑ πλέον και σε μια κρίσιμη φάση για την ΕΕ , δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλειά της όπως πρώτα.

Εις το επανιδείν και μην ξεχνάτε , μπορεί αυτός που θα γνωρίσετε ξαφνικά , που θα σας χαμογελάσει ή που θα σας βοηθήσει εκεί που δεν θα μπορείτε άλλο ,  να είναι μέλος μας

Μια νέα ιδέα που δίνει σάρκα και οστά σ αυτό που ονομάζεται  ¨Κυβέρνηση της Κοινής Γνώμης¨ , μια ιδέα από αμέτρητους πατριώτες ανάμεσά σας , μια ιδέα που μόνο Έλληνες μπορούσαν να συλλάβουν , είναι ΕΝΕΡΓΕΙ και αφουγκράζεται τους χτύπους της καρδιά σας

Αθήνα 19 Αυγούστου 2021

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Α Υποδιοικητής )

loading...