H Tουρκική (ΜΙΤ) εμπλέκεται στο σκάνδαλο της συνεταιριστικής τράπεζας Λέσβου-Λήμνου και στην πλαστογαφία διαθήκης εις βάρος της οικογένειας Αβαγιαννού.

Εξοντώνουν μεθοδικά τους Έλληνες-Χριστιανούς στην Λέσβο και σε όλη την επικράτεια.

Η Τουρκική ΜΙΤ συμμετέχει στην διακίνηση μεταναστών, σε εμπρησμούς, στην προώθηση ουσιών, στην παραποίηση και την μετατροπή των θρύλων-παραδόσεων του Ελληνικού έθνους σε Ορθόδοξες προφητείες.

Επίσης συμμετέχει σε καταστροφές-δολιοφθορές, στην διακίνηση πορνογραφικού υλικού, σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, ενώ έχει διαβρωτική-διχαστική παρουσία στα Ελληνικά γήπεδα, ανάμεσα στους οπαδούς των ομάδων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Ακόμη έχει πολύ δυναμική παρουσία σε διάφορες παγανιστικές ομάδες στην Ελλάδα.

Καταλυτική ήταν η δήλωση του Τούρκου πρωθυπουργού, ότι πράκτορές της Τουρκίας, πραγματοποιούν εμπρησμούς στα Ελληνικά νησιά και την ενδοχώρα. Συγκλονίζει η παραδοχή του ότι η ΜΙΤ έβαζε φωτιές στην Ελλάδα και ότι κάποιες από αυτές που κατονομάστηκαν είχαν και νεκρούς.
Υπάρχει σωρεία καταγγελιών για τις δραστηριότητες Τούρκων πρακτόρων σε ολόκληρη την επικράτεια.
Οι επίσημες αποκαλύψεις ξεκίνησαν από την αδίστακτη ομολογία του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ. O Γιλμάζ δήλωσε ότι από τα μυστικά κονδύλια χρηματοδοτούνταν εμπρηστικές ενέργειες εναντίον της Ελλάδας !!!
“Πίσω από συγκεκριμένες πυρκαγιές σε δασικές και κατοικημένες περιοχές στην Λέσβο, την Κρήτη και την Ρόδο ήταν οι πράκτορες της ΜΙΤ μαζί με παρακρατικούς που χρηματοδοτούσε Τουρκία”. Χαρακτηριστική ήταν και η ομολογία του Γιασάρ Οζ. Ο Γκρίζος Λύκος Γιασάρ Οζ έχει ομολογήσει ότι με εντολή της πρωθυπουργού Τανσού Τσιλέρ, έβαζε πυρκαγιές στην Ελλάδα. Την συμμετοχή του σε εμπρησμούς είχε παραδεχθεί ένας ακόμα Τούρκος, ο Αμπντουλάχ Τσατλί. Και οι δύο προαναφερόμενοι Τούρκοι ήταν μέλη των Γκρίζων Λύκων και είχαν σχέσεις με παραστρατιωτικές οργανώσεις, πολιτικούς και την ΜΙΤ.
Η παρακρατική οργάνωση Εργένεκον στην Τουρκία, που είχε συνεργασία με τη ΜΙΤ, στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου έφτιαξε ομάδες πρακτόρων στην Ελλάδα και σχεδίαζε σε δολιοφθορές και απευθείας χτυπήματα με σκοπό την διάλυση της Ελλάδας. Ο Στόχος ήταν η κυριαρχία της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο.
Επίσης η ΜΙΤ, οι γκρίζοι λύκοι και το επίσημο Τουρκικό κράτος συμμετέχουν στην διακίνηση ουσιών. Η εμπλοκή των υπηρεσιών του επίσημου Τουρκικού κράτους στην διακίνηση ναρκωτικών προς τις χώρες της Ευρώπης, είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει αλλεπάλληλες φορές τον Τουρκικό και τον διεθνή τύπο.

Οι καταστροφικές πυρκαγιές το φετινό καλοκαίρι (2021) σε διάφορα μέρη της Ελληνικής επικράτειας, έφεραν ξανά στην μνήμη μας τις παλαιότερες εφιαλτικές αποκαλύψεις της στήλης Επικρατέειν η Απόλλυσθαι και των Τουρκικών ΜΜΕ για την δράση των Τούρκων πρακτόρων σχετικά με τους εμπρησμούς των Ελληνικών δασών στα νησιά του Αιγαίου.

Αυτά δεν πρέπει ποτέ να τα ξεχνάμε, καθώς είναι απαραίτητο να θυμόμαστε με ποιους έχουμε να κάνουμε.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ARISVINEWS

loading...