Ο DR. ROGER HODKINSON ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: ΟΙ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΑΚΙΔΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ ΥΠΟΓΟΝΙΜΑ

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΡΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Ο Dr. Roger Hodkinson, MA, MB, FRCPC, FCAP, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιατρικός Διευθυντής της Western Medical Assessments καθώς και της

MedMalDoctors, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Cambridge στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Ήταν πρώην πρόεδρος του τμήματος παθολογίας του Ιατρικού Συλλόγου και επικεφαλής του Ιατρικού Συλλόγου της Αλμπέρτα (Καναδάς). Το 1976 πιστοποιήθηκε ως γενικός παθολόγος από το Βασιλικό Κολέγιο Ιατρών και Χειρουργών του Καναδά και είναι μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου. 

Θεωρείται κορυφαίος εμπειρογνώμονας σε θέματα υγείας στον Καναδά – τουλάχιστον μέχρι που άρχισε να ανατρέπει την επίσημη ιστορία του κορονοϊού.

Προειδοποίηση για παρενέργειες

Το βρετανικό εναλλακτικό μέσο “The Daily Expose” δημοσίευσε αποκλειστική συνέντευξη με τον Dr. Hodkinson στις 23 Μαΐου. Ήδη σε αυτή τη συνέντευξη, ο Hodkinson δήλωσε με απόλυτη σαφήνεια:

“Ο εμβολιασμός μπορεί να προκαλέσει μαζική ανδρική υπογονιμότητα”. 

O Hodkinson προλογίζει τις παρατηρήσεις του λέγοντας ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση “αντιεμβολιαστής”, δηλαδή αντίπαλος του εμβολιασμού. Τονίζει τη σημασία που δίνει στην επιστήμη που βασίζεται σε στοιχεία, ενώ οι θεωρίες συνωμοσίας δεν τον ενδιαφέρουν.

 Επίσης, δεν θέλει να καταδικάσει πλήρως την τεχνολογία των εμβολιασμών με mRNA, τη θεωρεί έξυπνη τεχνολογία στην οποία “βγάζει το καπέλο”. 

Πρόκειται όμως για μια νέα τεχνολογία και δεν πρέπει να υποτιμηθούν οι παρενέργειες, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε θανάτους. 

Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε πρόγραμμα εμβολιασμού που οδήγησε σε τόσους πολλούς θανάτους. Στην πραγματικότητα, προσποιούνται ότι θέλουν να σώσουν ανθρώπους – αλλά στην πραγματικότητα σκοτώνουν ανθρώπους.

Πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη τα επιστημονικά δεδομένα και τα γεγονότα

Το κίνητρό του προέρχεται από το γεγονός ότι, κατά τη γνώμη του, υπάρχουν επικίνδυνες μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των σημερινών εμβολιασμών mRNA που δεν λαμβάνονται υπόψη από την επικρατούσα πρακτική.

 Εδώ αισθάνεται ότι είναι καθήκον του να σηκωθεί και να πει: Σταματήστε! Κοιτάξτε τα γεγονότα! Αναλύστε τα δεδομένα! Ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά ας δούμε πρώτα τα δεδομένα!

Οι πρωτεΐνες ακίδας συνδέονται με τους υποδοχείς ACE2 στον πλακούντα και στους όρχεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...