ΚΑΘ. ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ CΗRΙSΤΙΑΝ ΡΕRRΟΝΝΕ: «ΤΑ “ΕΜΒΟΛΙΑ”ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΕ ΘΝΗΣΙΓΕΝΕΙΑ 0,05%. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.»

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ…ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ! 

ΒΙΝΤΕΟ

Με νωπά τα σημάδια του βασανισμού του από τις διώξεις που υφίσταται φανερά καταβεβλημένος ο κορυφαίος Λοιμωξιολόγος

Μεγάλη Νίκη…Στο Ισραήλ το εμβόλιο σταμάτησε να είναι υποχρεωτικό σε υγειονομικούς, φοιτητές! Γιατί έφτασαν τα πρόθυρα του εμφυλίου τσακώνονταν μέσα στις οικογένειες. 

Αυτό αποκαλύπτει ο Christian Perronne Καθηγητής Λοιμωξιολογίας σε χειμαρρώδη συνέντευξη.. Διετέλεσε επί σειρά ετών επικεφαλής της γαλλικής πολιτικής για τα εμβόλια, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής Ομάδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Θύμα του καθεστώτος, πολυγραφότατος.

(Απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne που δήλωσε για εμβόλιο mRNA:Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες και το καλαμπόκι. Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας…) Λέει το συγκλονιστικό δεν είναι οι ανεμβολίαστοι που μολύνουν αλλά οι εμβολιασμένοι αυτοί ν΄απομονωθούν.

Συμμετείχα λοιπόν στη διαχείριση αρκετών επιδημιών και πανδημιών, με διαφορετικές κυβερνήσεις, και όταν είδα πώς διαχειριζόταν η επιδημία από τον Φεβρουάριο-Μάρτιο του 2020, έμεινα έκπληκτος. Είδα ότι ήταν εντελώς τρελό. 

Γι ‘αυτό μίλησα στα ΜΜΕ, αλλά τώρα λογοκρίνομαι στα ΜΜΕ. Δεν είμαι αντι-εμβoλιαστής, γιατί έγραψα την πολιτική εμβολίων της Γαλλίας για πολλά, πολλά χρόνια. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι τα προϊόντα που ονομάζουν «εμβόλια» κατά του Covid-19 δεν είναι πραγματικά εμβόλια. Αυτό είναι το πρόβλημά μου.

Brian Gerrish: Αν δεν είναι εμβόλια, πώς θα τα ονομάζατε

Christian Perronne: ίσως γενετικοί τροποποιητές. Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι ο σωστός όρος από επιστημονική άποψη. Αλλά όταν εγχύετε μηνυματοδότη RNA για να παράγει μια τεράστια ποσότητα πρωτεΐνης, ένα κομμάτι του ιού SARS-CoV-2, δεν μπορείτε να ελέγξετε τη διαδικασία. 

 ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...