ΒΙΝΤΕΟ «ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ»: Άλμα Σ-Ο-Κ στους θανάτους με τα εμβόλια COVID! Βραβευμένη ιατρός εξηγεί με αριθμούς

 Στην άκρη οι «κομπογιαννίτες» όταν μιλούν οι πραγματικοί επιστήμονες…

Ακόμα μία επιστήμων, η Dr. Lee Merritt, ιατρός (AFLDS – Αμερικανοί γιατροί Πρώτης Γραμμμής) βραβευμένη χειρουργός σπονδυλικής στήλης και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αμερικανών Ιατρών και Χειρουργών σοκάρει με τα στοιχεία για τους θανάτους μετά από το εμβόλιο για τον COVID, δίνοντας αριθμούς!!!

Έχει σπουδάσει «βιολογικά όπλα» ενώ υπηρετούσε ως ορθοπεδικός χειρουργός στο Πολεμικό Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών για 9 χρόνια, έμεινε στο διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου της Αριζόνα και έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα έγγραφα! ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ!!! Ωστόσο, αν και παραδέχονται το μέγεθός της, αναφέρουν πως στον κορωνοϊό δεν τα λέει και τόσο καλά, όπως για παράδειγμα «ειδικός» πλαστικός χειρούργος στην Ελλάδα.

Μιλώντας στην Σύνοδο της «Λευκής Ποδιάς» αναφέρει μεταξύ άλλων για τα εμβόλια COVID, τις παρενέργειες και τους θανάτους:

«Η μελέτη του Χάρβαρντ έλεγε ότι (μόλις) το 1-10% των ανεπιθύμητων ενεργειών είχαν αναφερθεί στο VAERS (Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Παρενεργειών Εμβολίου».

Οπότε κάθε φορά που βλέπετε τον αριθμό 100 πρέπει να το πολλαπλασιάζετε επί 10 έως επί 100…..

Μπορείτε όμως να δείτε τις στατιστικές αναλύσεις και μπορείτε να δείτε το ιστορικό που τις συνοδεύει.

Μπορείτε να διαβάσετε για το 2 μηνών μωρό που έκανε ένα εμβόλιο και πέθανε αρκετές ώρες αργότερα ή για το βρέφος 6 μηνών που ενώ ήταν απόλυτα υγιές, η μητέρα του που το θήλαζε έκανε τη 2η δόση του εμβολίου της Pfizer και (το βρέφος) εκδήλωσε θρομβοπενία και πέθανε.

Ο 29χρονος ο οποίος εργαζόταν σε νοσοκομείο και έκανε το εμβόλιο γιατί το νοσοκομείο το επέβαλε για το προσωπικό του, και βρέθηκε νεκρός στο πάτωμα 3 ημέρες αργότερα, στο εφημερίο ή στο σαλόνι.

Έτσι αυτό συνεχίζεται και οι γιατροί πρέπει να αφιερώσουν τον χρόνο για να τα διαβάσουν. Όταν κοιτάζω στο VAERS, βλέπω μόνο τους αριθμούς για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οπότε αν κοιτάξετε όλους τους θανάτους μεταξύ του 1990 και του 2021 απ’ όλα τα εμβόλια –όχι απ’ το εμβόλιο του covid- αλλά απ’ όλα τα υπόλοιπα εμβόλια μαζί, υπήρξαν 3.885 θάνατοι όλα αυτά τα χρόνια. Σε 31 χρόνια. Το οποίο αντιστοιχεί σ’ έναν μέσο όρο 125 θανάτων ετησίως.

Φέτος, με τον covid, στην ίδια βάση δεδομένων 5.063……….Έτσι απ’ τους 125 (πήγαμε) στους 5063.  Αυτό είναι το άλμα!!!!!!

Επίσης κοίταξα την πνευμονική εμβολή. Τώρα έχουμε πολλά προβλήματα, όπως έχετε ακούσει, με θρομβώσεις. Η πνευμονική εμβολή είναι ένας θρόμβος που πηγαίνει στους πνεύμονές σας και μπορεί δυνητικά να σας σκοτώσει. Στα 31 χρόνια του VAERS είχαν αναφερθεί 14. 73 (πνευμονικές εμβολές) έχουν αναφερθεί φέτος με (τα εμβόλια) του covid…….

Εγκεφαλική αιμορραγία: υπήρχαν 39 σε 31 χρόνια, φέτος 96……

Έμφραγμα του μυοκαρδίου ή καρδιακή προσβολή: αναφέρθηκαν 75 (περιστατικά) σε διάστημα 31 χρόνων, φέτος 291……»

Η συνέχει στο σοκαριστικό βίντεο που βρήκε και σας δίνει το el.gr, καθώς ήρθε η ώρα η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ κόντρα στον κομπογιαννιτισμό!!!

loading...