Κυβερνήτης ξεμπροστιάζει τον Μπάιντεν: «Κλείσε πρώτα τα σύνορα και μετά μίλα για covid. Καταστρέφεις τις ζωές ανθρώπων» – ΒΙΝΤΕΟ


 Ευτυχώς υπάρχουν κάποιες (λίγες) φωνές λογικής.

Ο κυβερνήτης Ρον Ντεσάντις βρέθηκε στην πόλη του Παναμά χθες, όπου και αναφέρθηκε στα χθεσινά σχόλια του προέδρου Τζο Μπάιντεν που διέκριναν την Φλορίντα αναφορικά με τον COVID :


«Αυτός είναι ένας τύπος που έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος υποσχόμενος προς “Θα εξαλείψω τον ιό” Και τι έχει κάνει ; Εισήγαγε πολύ περισσότερους ιούς από όλο τον κόσμο, έχοντας ευρέως ανοιχτά τα νότια σύνορα. Εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων συρρέουν κάθε μήνα.


Αν πρόκειται να στραφείτε κατά των δικαιωμάτων των γονέων στη Φλόριντα θα σας εμποδίσω, δεν πρόκειται να σας αφήσω να το κάνετε. Προσπαθείτε να απαγορεύσετε στα παιδιά μία σωστή εκπαίδευση.


Πρόκειται να σταθώ στο δρόμο σας και πρόκειται να υποστηρίξω τα παιδιά στη Φλόριντα. Αν προσπαθήσετε να περιορίσετε τους ανθρώπους, να επιβάλλεται μέτρα, αν προσπαθήσετε να καταστρέψετε τις δουλειές τους και τα μέσα επιβίωσης τους και τις μικρές επιχειρήσεις τους, αν προσπαθήσετε να κλειδώσετε τους ανθρώπους, τότε στέκομαι στο δρόμο σας και υποστηρίζω τους ανθρώπους της Φλόριντα.


Γιατί λοιπόν δεν κάνεις τη δουλειά σου; Γιατί δεν ασφαλίζεις αυτά τα σύνορα; Μέχρι να το κάνεις αυτό δεν θέλω να ακούσω τίποτα από σένα περί COVID».


Τέτοιες δηλώσεις θα πρέπει να βγουν από τη σφαίρα των «μεμονωμένων ξεσπασμάτων», ιδίως στις ΗΠΑ, όπου έχει ακυρωθεί μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα οποιαδήποτε παρέμβαση κατάφερε σε 4 χρόνια να κάνει ο Ντ. Τραμπ:


Δεν υπάρχουν σχόλια :