Τους πετάνε σε κελιά επ’αόριστον επειδή θεωρούνται «ύποπτα περιστατικά covid»! Δυστοπικές εικόνες – ΒΙΝΤΕΟ

 Κι όλα αυτά για έναν ιό παρόμοιο με εκείνον της απλής γρίπης!

Κάθε μέρα που περνάει η ανθρωπότητα μοιάζει να «ακουμπά τον πάτο του βαρελιού», ωστόσο συνεχώς νέες ειδήσεις έρχονται να μας θυμίσουν πως πάντα υπάρχουν και χειρότερα.

Στην Κομμουνιστική Κίνα από όπου 1μιση χρόνο πριν ξεκίνησε η πανδημία του Covid-19 τα κρούσματα αλλά και οι στενές επαφές τους, ακόμα και όταν είναι ασυμπτωματικά, βιώνουν μία πραγματική κόλαση.

Παρά τις πραγματικά ελάχιστες πληροφορίες που βγαίνουν εκτός Κίνας, μερικά και μόνο «πειρατικά» βίντεο και μαρτυρίες αρκούν για να αντιληφθεί ο καθένας τις δυστοπικές καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα.

Το κανάλι “China in Focus” έφερε στο φως της δημοσιότητας μερικά ανατριχιαστικά βίντεο από τις “δομές” καραντίνας που στοιβάζονται οι πολίτες.

Τους μεταχειρίζονται χειρότερα και από ζώα, ρίχνοντας ακόμα και «ύποπτα περιστατικά covid», που δεν έχει αποδειχθεί καν ότι είναι θετικοί στον ιό, σε μικρά κελιά χωρίς φαγητό, κρεβάτι και κλιματισμό.

Ελάχιστοι είναι αυτοί που καταφέρνουν να “αποδράσουν” σύντομα από αυτές τις φυλακές και ακόμα λιγότεροι εκείνοι που οι καταγγελίες τους προλαβαίνουν να δημοσιευτούν.

Οι εικόνες είναι πραγματικά θλιβερές και κάνουν τις δομές καραντίνας της Δύσης να μοιάζουν με υπερπολυτελή ξενοδοχεία.

Δείτε το βίντεο που μεταφράστηκε αποκλειστικά για το el.gr:

loading...