Ξεπέρασε με ευκολία την ελαφρά νόσηση από COVID-19 ο ανεμβολίαστος Νίκος Οικονομόπουλος «βουλώνοντας στόματα»


 Ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος που νόσησε από ελαφρά, αλλά με συμπτώματα από Covid-19 και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, έδωσε τη δική του απάντηση σε όσους έσπευσαν να του επιτεθούν προσωπικά γιατί δεν είχε εμβολιαστεί.


Kαι αυτό γιατί τα κυβερνητικά ΜΜΕ δεν δίστασαν να  «ρίξουν στο πυρ το εξώτερο» τον γνωστό καλλιτέχνη που δεν έχει εμβολιαστεί, όμως εκείνος έδωσε την απάντησή του  μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είχε ως συμπαραστάτη του την Πίστη του» και όχι κάποιο εμβόλιο.


Φυσικά ευχαρίστησε τους γιατρούς του αλλά και όλους εκείνους που του έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης.


«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τη διοίκηση του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” για την ιατρική προσφορά, αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους. Βοήθησαν τα μέγιστα για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται την περιπέτεια της υγείας μου.


Αν και η θεραπεία του covid-19 διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή.


Είχα συντροφιά την Πίστη μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με κράτησαν νηφάλιο και μου αναπλήρωσαν όση ενέργεια μου “έκλεβε” ο πυρετός, για να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία.


Τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα μου φώτισαν τις μέρες που έμεινα στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Μου έκαναν συντροφιά τις νύχτες που ο ύπνος δεν έρχονταν και με έκαναν να αισθανθώ ρίγη συγκίνησης.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που ξοδέψατε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα σας για να μου σταθείτε. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας προσέχει.


Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό» δήλωσε ο γνωστός λαϊκός καλλιτέχνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια :