Τεντ Τέρνερ. Ιδιοκτήτης του CNN. Από το 96, είπε σε συνέντευξη του, πως πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός γιατί λέει ανεβαίνει η θερμοκρασία του πλανήτη. – ΒΙΝΤΕΟ

 Για όσους νομίζουν πως ζούμε σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο. Υπήρχαν και υπάρχουν αυτοί που θέλουν μείωση πληθυσμού. Λένε πως είμαστε ΠΑΡΑ πολλοί στη γη και δήθεν δεν χωράμε. Τεντ Τέρνερ. Ιδιοκτήτης του Σι Εν Εν. 

Από το 96, είπε σε συνέντευξη του, πως πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός γιατί λέει ανεβαίνει η θερμοκρασία του πλανήτη.

Προσπαθούν να περάσουν τη λογική, ένα παιδί ανά οικογένεια. Και ρωτάω εγώ, τι γίνεται εάν κανείς δίδυμα; Το δεύτερο το παίρνει το κράτος; Εν τώ μεταξύ ο εν λόγω κύριος έχει 5 παιδιά. 

Δείτε το βίντεο, αξίζει. Είναι κάποια νεαρά παλικάρια, δημοσιογράφοι, που συνεχώς τον φέρνουν σε δύσκολη θέση. Δεν ξέρει τι να πει και χασκογελάει. Του λένε η μείωση του πληθυσμού δεν είναι για γέλια.

Είναι ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ιδιωτικής γης στης ΗΠΑ (και ο Γκέιτς στις καλλιεργείσιμες εκτάσεις). Δεν σας φαίνεται λίγο παράλογο να θέλει μείωση πληθυσμού; “Εχω βάλει 50 χιλιάδες βισωνες..” λέει στο δημοσιογράφο. Για να πάρει τη πληρωμένη απάντηση. “Τι είναι πιο σημαντικό κύριε οι βισωνες ή οι Άνθρωποι;”

Άλλος είναι ο σκοπός τους, όμως όσο οι άνθρωποι δέχονται για αξίες τα σκουπίδια που αυτοί τους υποβάλουν, τόσο κάθε ζωντανή αθώα ψυχή θα υποφέρει σε αυτόν τον κόσμο. Οι άνθρωποι είναι πραγματικά τόσο τυφλωμένοι που δεν αντιλαμβάνονται πως σχεδόν το 99% από τα όσα έχουν για αξίες και για τα οποία είναι έτοιμοι να σκοτώσουν ή να δώσουν την ζωή τους είναι στην καλύτερη περίπτωση ψέματα αν όχι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο ερήμωσης αυτού του πλανήτη

loading...