Εγινε μόδα … Οι Νέοι στα club τραγουδάνε «Μητσοτάκη γαμ..σαι!» – (βίντεο)

 Η νεολαία πλέον είναι στα κάγκελα εναντίον του πρωθυπουργού, κάτι που εκφράζεται πλέον σε clubs και τραγούδια, όπου η νεολαία υβρίζει με σκληρές εκφράσεις τον πρωθυπουργό. 

Συγκεκριμένα χθες το βράδυ σε club στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, το σύνθημα «Μητσοτάκη γαμ..σαι», τραγουδήθηκε από εκατοντάδες νέους που βγήκαν να διασκεδάσουν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το φαινόμενο έχει πάρει μορφή επιδημίας, με το σύνθημα να τραγουδιέται σε χιλιάδες club ανά την Ελλάδα. 

Μάλιστα οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών και οι DJ που τόσο πόλεμο έχουν δεχθεί από τα lockdown της κυβέρνησης, το παίζουν με ευχαρίστηση για τον κόσμο που το ζητάει! 

 

Ταυτόχρονα κυκλοφόρησε υβριστικό τραγούδι ραπ από άγνωστο καλλιτέχνη εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη, το οποίο περιλαμβάνει πολύ σκληρούς στίχους όπως: 

«Η ατάκα είναι μία Μητσοτάκη γαμ..σαι»

«Αντε γαμ..ου δεν είσαι ικανός πολιτικά»

«Εξαγοράζεις τα κανάλια μα τα φράγκα δεν κρύβουν το φως, ο λαός φωνάζει γαμ..ται ο πρωθυπουργός»

«Κράτα ένα δέντρο για να σε κρεμάσω, δεν ξέρω πως ανέβηκες μα θα σε κατεβάσω»


Δυστυχώς, η κυβέρνηση Μητσοτάκη από την πρώτη στιγμή έκανε εχθρό της τη νεολαία στοχοποιόντας την για όλα τα δεινά, συμπεριφερόμενη με απίστευτο αυταρχισμό, κάτι που τώρα πληρώνει, καθώς στις ηλικίες 18 έως 25 είναι ίσως ο πιο αντιδημοφιλής πρωθυπουργός που έχει περάσει. 
loading...