BOMBSHELL: Ο COVID ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΙΟΣ…ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΘΑΡΡΑΛΕΟ ΚΑΝΑΔΟ!

Ο ΚΑΝΑΔΟΣ ΠΑΤΡΙΚ ΚΙΝΓΚ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΡΙΝ 13,5 ΜΗΝΕΣ!!!

Φωτογραφία. Structure of Coronavirus  SARS CoV 2019/2020 από άρθρο που βασίστηκε σε επιστημονική έρευνα, αποδεικνύοντας ότι δεν

έχει απομονωθεί ο ιός και το οποίο δημοσιεύσαμε στις 2 Ιουλίου 2020

Μετάφραση:  Ρωμανός

Η δικαστική υπόθεση ενός θαρραλέου Καναδού θέτει τα θεμέλια και δημιουργεί το νικηφόρο προηγούμενο, για όλες τις περιπτώσεις όπου άνθρωποι παρενοχλούνται, επιβάλλονται πρόστιμα ή συλλαμβάνονται για υποτιθέμενη παραβίαση των κανόνων και κανονισμών «ασφάλειας» του Covid, σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Μπορείτε να υποβάλετε μήνυση ενάντια σε αυτές τις αντισυνταγματικές, αντι-επιστημονικές «πράξεις υγείας» και θα κερδίσετε στο δικαστήριο, επειδή ο ιός δεν έχει απομονωθεί ποτέ από συμπτωματικούς ασθενείς και δεν έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί οποιαδήποτε ασθένεια, οπότε το εμβόλιο και οι φανατικοί του Covid δεν έχουν προσφυγή και καμία επιστημονική μελέτη στην οποία να βασίζονται για να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους.

Με άλλα λόγια, εάν δεν μπορείτε να αποδείξετε ότι ο Covid υπάρχει ως ένας «νέος» κορωνοϊός που φέρει μια υπαρξιακή απειλή για την ανθρωπότητα, τότε δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για την μη τήρηση κανόνων και κανονισμών με βάση την ύπαρξη και την απειλή του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...