Στην πυρκαγιά το σπίτι φύλαγε η Πυροσβεστική

 Και ο Υπουργός Σκρέκας, μας έλεγε πως δεν ήταν δικό του.

Τώρα που το μπογιάντισε ο Ρουβίκωνας, οι κυβερνητικοί παραδέχονται πως έγινε επίθεση. 

ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ “ΒΑΨΙΜΟ” ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΚΡΕΚΑ,Ο “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ” ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΗΚΕ ΗΤΑΝ…ΤΟΥ ΣΚΡΕΚΑ! Χθες βράδυ ο Ρουβίκωνας προέβη σε δράση…”ελαιοχρωματισμού” του σπιτιού του υπουργού (καταστροφής) Περιβάλλοντος, στο Κρυονέρι, δράση την οποία καταδίκασε το κυβερνητικό κομματόσκυλο….ε,εκπρόσωπος ήθελα να γράψω, ο Οικονόμου ντε. Μάλιστα. Ξέρετε ποιο ήταν το σπίτι που…βάφτηκε; Ήταν εκείνο που το drone του Meteo έδειχνε ότι ήταν το μοναδικό που δεν κάηκε, ήταν εκείνο που οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι υπήρχε παρκαρισμένο στην αυλή του όχημα της Π.Υ., ήταν εκείνο που ο Σκρέκας δήλωνε ότι δεν είναι το δικό του, είναι εκείνο για το οποίο τα φερέφωνα των Ελληνικά Hoaxes έβγαλαν ολόκληρο πόρισμα για να τεκμηριώσουν τα λεγόμενα του Σκρέκα! Ε, αυτό το σπίτι “έβαψε” χθες βράδι ο Ρουβίκωνας,αυτό το “βάψιμο” καταδίκασε ο Οικονόμου. Με δυο λόγια…ομολόγησαν με τον πιο επίσημο τρόπο ότι το σπίτι ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΚΡΕΚΑ! Ας βγουν τώρα τα Hoaxes να ξαναδιαψεύσουν,αφού αυτή είναι η “δουλειά” τους. Να διαψεύδουν…την πραγματικότητα!

Επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του υπουργού Κώστα Σκρέκα

Μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν επίθεση με μπογιές στο σπίτι του υπουργού Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα το βράδυ της Πέμπτης 26 Αυγούστου 2021.

Στο σπίτι του υπουργού Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα πραγματοποίησαν επίθεση μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» απόψε το βράδυ της Πέμπτης 26 Αυγούστου 2021.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα έγραψαν συνθήματα με κόκκινη μπογιά στους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Με ανάρτηση σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στο σπίτι του υπουργού Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα στο Κρυονέρι.

loading...