Δημήτρης Τζώρας : Η Ωμή Αλήθεια! Ποιοι και Γιατί Καίνε τη Χώρα;

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής*

Η Ελλάδα, από πολλές απόψεις, είναι μία πολιτικο-κοινωνική μικρογραφία της Αμερικής και γι’ αυτό, η χώρα μας, γίνεται πολλές φορές το διεθνές πειραματόζωο πολιτικής και κοινωνικής μηχανικής. Πάρτε παράδειγμα τον Τσιόδρα, όπου αντιγράφει και εφαρμόζει κατά λέξη τις οδηγίες του παράφρονα Φάουτσι. Δείτε, πως η ΝΔ και ο Μητσοτάκης, μιμούνται ως πιθηκάκια, το «φλερτ» του Μπάιντεν, του Ομπάμα και των Κλίντον, με την παιδεραστία. Για να καταλάβουμε λοιπόν, γιατί κάηκε η χώρα τις τελευταίες ημέρες θα πρέπει να δούμε την ευρύτερη αμερικανική πολιτική και τους σχεδιασμούς της για τα αστικά προάστια.

Η δημοσιογράφος του Τhe Flag Report, Μαρία Πολυζωίδου, στο ρεπορτάζ της με τίτλο «Ποιοι και γιατί έκαψαν το Μάτι», αναφέρει τα εξής:

«…Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι ο πόλεμος εναντίον των Αμερικανικών προαστίων ξεκίνησε επί κυβερνήσεως Μπαράκ Ομπάμα. Ο ίδιος, ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ, ότι ήταν πολέμιος της εξάπλωσης των προαστίων και των κατοίκων αυτών των περιοχών, είχε δηλώσει το Φεβρουάριο του 2009, ότι “οι ημέρες της προαστιακής άτακτης εξάπλωσης, τελείωσαν”.

Με τις λέξεις – κλειδιά “κλιματική αλλαγή”, “πράσινη ανάπτυξη” ή “έξυπνη ανάπτυξη” και με την μετεγκατάσταση αλλοδαπών σε προάστια, καταστρέφοντας το επίπεδο των σχολείων και το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων, έχουν αναγκάσει χιλιάδες Αμερικανικές οικογένειες, να εγκαταλείπουν τις μονοκατοικίες τους και να στοιβάζονται σε περιοχές με μεγαλύτερη πυκνότητα. Αυτό ακριβώς, συμβαίνει και στην Ελλάδα, με χιλιάδες λαθρομετανάστες να έχουν κατακλύσει τα προάστια.

Η αριστερή ιδεολογία των Δημοκρατικών στην Αμερική, έχει ως στόχο, να εξαλείψει την «απομόνωση» της Αμερικανικής οικογένειας που απολαμβάνει την ασφάλεια του σπιτιού της και να την αναγκάσει να μοιράζεται τον τοίχο της με άλλες οικογένειες σε πολυκατοικίες.

Τα ΜΜΕ, όπως και Δημοκρατικοί πολιτικοί, τονίζουν σχεδόν καθημερινά, ότι πρέπει να καταργηθεί το “λευκό προνόμιο”. Το να ζεις στα προάστια, σε δικό σου σπίτι, είναι κάτι που βάζει φραγμό στα αριστερά ιδεολογικά σχέδιά τους, γι’ αυτό και πολεμούν αυτούς τους κατοίκους με ό,τι μέσο διαθέτουν, αφού για το αριστερό διευθυντήριο, τα προάστια, είναι “ρατσιστικά”.

Για το σύστημα Ομπάμα – Κλίντον και τα συστημικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η καταστροφή της μονο-οικογενειακής στέγασης, είναι η επόμενη φάση του πολέμου κατά του Αμερικανικού τρόπου ζωής. Μάλιστα, σύμφωνα με τους New York Times, «πρέπει να καταργηθούν οι κήποι, οι αυλές και το γκαζόν, διότι είναι ρατσιστικά και συμβάλλουν στην υπερθέρμανση του πλανήτη».

Η επίθεση στα προάστια από τους αριστερούς, πρέπει να εξεταστεί στο ευρύτερο πλαίσιο μίας επίθεσης κατά του Αμερικανικού τρόπου ζωής και κατ’ επέκταση κατά του Ελληνικού τρόπου ζωής. Δεν πρόκειται απλά, για επίθεση σε σπίτια και κτίρια, αλλά για επίθεση σε έναν τρόπο ζωής – τον οποίο απολάμβανε ή στον οποίο προσέβλεπε η συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών και των Ελλήνων».

Να σας δώσω λίγο χρόνο να ξαναδιαβάσετε και να χωνέψετε αυτά που αναφέρει η έγκριτη δημοσιογράφος.

Φαντάζομαι, ότι οι περισσότεροι θα ακούσατε, μπροστά στις κάμερες, τους κατοίκους της Βαρυμπόμπης, του Κρυονερίου, των Αφιδνών και άλλων περιοχών να λένε, ότι έφυγαν από τα αστικό κέντρο για να αναζητήσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής γι’ αυτούς και τα παιδιά τους.

Λογικό, διότι τα αστικά κέντρα της χώρας, έχουν μετατραπεί από όλα τα πολιτικά κόμματα, σε Πακιστανοαφγανικές πόλεις. Τα αστικά κέντρα, έχουν γίνει ένας πολιτισμικός βόθρος με τεράστια εγκληματικότητα. Ποιος λοιπόν, δε θέλει να φύγει από τον απόπατο των Αθηνών ή άλλων πόλεων για μια καλύτερη και ασφαλέστερη ποιότητα ζωής;

Αυτό λοιπόν, η τάση του πληθυσμού για ένα καλύτερο περιβάλλον, όπως είδαμε από τις κατευθυντήριες γραμμές των Ομπάμα-Μπάιντεν, πρέπει να χτυπηθεί ριζικά και αποφασιστικά. Τα προάστια, πρέπει να μετατραπούν σε κοινωνικές και πολιτισμικές χαβούζες! Κοιτάξτε τις λέξεις που χρησιμοποιεί το σύστημα Ομπάμα. Κλιματική αλλαγή και πράσινη ανάπτυξη! Ό,τι ακριβώς επαναλαμβάνει όλο το πολιτικό μας σύστημα πριν αρχίσει να βγάζει «διαγγέλματα συμπαράσταση»ς στον ελληνικό λαό για τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Πώς, όμως, μπορούμε να τεκμηριώσουμε τις θέσεις για τον κεντρικό πολιτικό σχεδιασμό του πολιτικού μας συστήματος, ώστε να καταστραφούν τα προάστια; Το όνομα και το πρόσωπο – κλειδί της υπόθεσης, ακούει στο όνομα Στέφανος Κολοκούρης! Ο νυν αρχηγός της Πυροσβεστικής! Δε βάζεις για αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, κάποιων που κατέκαψε το ΜΑΤΙ, για τους λόγους που μας εξηγεί η Μαρία Πολυζωίδου, εάν δε θες να περάσεις ένα διεθνές μήνυμα επιβράβευσης αυτού του τύπου και εάν δεν προσδοκάς, εξαιτίας της ανικανότητάς του ή του ενδεχόμενου δόλου του, να σου κάνει ακριβώς τα ίδια την στιγμή που θα χρειαστεί!

Η πυρκαγιά της Βαρυμπόμπης, είναι καρμπόν της πυρκαγιάς στο ΜΑΤΙ. Ξεκίνησε, ως ένα ασήμαντο πυροσβεστικό συμβάν στην Πεντέλη και κατέληξε να κάψει την ανατολική Αττική και να σκοτώσει 110 συνανθρώπους μας. Έτσι και στη Βαρυμπόμπη. Ένα μικρό συμβάν, που θα μπορούσε, εάν υπήρχε εγρήγορση και θέληση, να αντιμετωπιστεί νωρίς, πριν η πυρκαγιά κάψει τον μισό Νομό Αττικής!

Η ίδια μεθοδολογία, το ίδιο μοιραίο πρόσωπο, η ίδια πολιτική του βρωμερού και μισελληνικού μας καθεστώτος.

Η χαβουζοποίηση των προαστίων, καλύπτει στοχεύσεις και ανάγκες που θα δημιουργηθούν τα επόμενα 5 με 10 χρόνια, σε σχέση με το μεταναστευτικό. Από την στιγμή που οι Ταλιμπάν ανακατέλαβαν το Αφγανιστάν, οι περιοχές Αφγανιστάν, Πακιστάν και Ιράν, αναμένεται να μας δώσουν και πάλι, μερικά εκατομμύρια «πρόσφυγες». Το δεύτερο μεταναστευτικό κύμα που ετοιμάζουν οι Ελίτ, θα κάνει να μοιάζει αυτό του 2015, με μια μικρή συνοριακή κρίση. Το τρίτο κύμα, που θα είναι μεγέθους δεκάδων εκατομμυρίων, θα επικαλεστεί την κλιματική αλλαγή για να μεταναστεύσει βίαια και παράνομα στον Ευρωπαϊκό νότο. Ήδη ο ΟΗΕ, τους αποκαλεί κλιματικούς πρόσφυγες!

Βλέπετε λοιπόν, πόσο ωραία κολλάει το άλλοθι της κλιματικής αλλαγής, για ευρύτερους και μεσομακροπρόθεσμους πολιτικο-οικονομικούς σκοπούς;

Δεν μπορείς να καταστρέφεις σε τέτοιο μέγεθος τη χώρα από πυρκαγιές, εάν δεν έχεις εξασφαλίσει, ως γερμανική πρεσβεία και ως Τζορτζ Σόρος, την συναίνεση και το χαρτζιλίκι της άρχουσας οικονομικής τάξης της χώρας. Έτσι λοιπόν, ο Μητσοτάκης, με την συγκατάθεση του Τσίπρα, κόβει τη χώρα σε κομμάτια και την ξεπουλά στην οικονομική ολιγαρχία. Ο Λάτσης, παίρνει το αεροδρόμιο και το νότια Προάστια. Μυτιληναίος, Περιστέρης, Κοπελούζος και λοιποί ολιγάρχες, παίρνουν τα φωτοβολταϊκά τους, τα αιολικά πάρκα τους και μερικά οικόπεδα – φιλέτα στο Τατόι, για ξενοδοχεία και Mall. Όλοι να μείνουν ικανοποιημένοι από τον τεμαχισμό της πατρίδας μας, ώστε να σιωπήσουν μπροστά στο Εθνικό έγκλημα.

Δεν συνωμοσιολογούμε, αλλά τεκμηριώνουμε αυτά που ήδη συμβαίνουν και εφαρμόζονται. Εάν θυμάστε καλά, την εποχή του πρώτου μνημονίου, τέθηκε επιτακτικά από τους Γερμανούς το θέμα εξαγωγής ελληνικού ηλεκτρικού ρεύματος στη Γερμανία, από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.Το πρόγραμμα «Ήλιος», που κατατέθηκε επί Υπουργίας Γιώργου Παπακωνσταντίνου, είχε αυτόν το σκοπό. Την μετατροπή της χώρας μας σε ένα απέραντο αιολικό και φωτοβολταϊκό πάρκο, που θα εξάγει ρεύμα στους Γερμανούς πιστωτές μας! Όπερ και εγένετο!

Σύμφωνα λοιπόν, με δημοσιεύματα, η Ελλάδα, 10 χρόνια μετά την υπογραφή του πρώτου μνημονίου, μπορεί να παράξει ρεύμα, που ισοδυναμεί με 6 Ελλάδες!!! Επίσης, έγκυρα δημοσιεύματα αναφέρουν, ότι η ΕΥΠ, είχε ενημερώσει το Μαξίμου για τους εμπρησμούς που θα λάβουν χώρα το επόμενο διάστημα. Για να μην κάνει, όμως, τίποτα ο Μητσοτάκης, πιστεύω ότι γνώριζε, πως πίσω από αυτή την καταστροφή, κρύβονται οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες και ο Σόρος.

«Κλιματική αλλαγή», λαθρομετανάστευση, πράσινη ενέργεια. Το όχημα, για την στυγνή οικονομική εκμετάλλευση και πολιτισμική βοθροποίηση χωρών – προτεκτοράτων, όπως η Ελλάδα. Ο διάδρομος Τουρκία, Ελλάδα, Βουλγαρία και Ιταλία, πρέπει να εκκαθαριστεί, ώστε να είναι ανοιχτός τα επόμενα 5-10 χρόνια για την πραγμάτωση του πρότζεκτ.

Το timing των πυρκαγιών, όμως, έχει ιδιαίτερη σημασία, όπως θα αποδείξουμε παρακάτω, Οι φωτιές, άναψαν αμέσως μετά τις μαζικές διαδηλώσεις του κόσμου κατά των εμβολίων, ιδιαίτερα την ημέρα της επετείου για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας τους. Η διεθνής των σατανιστών και των παιδόφιλων, είδε ότι ο λαός, δεν υποτάσσεται και μάλιστα, είναι έτοιμος να διεκδικήσει την σύνολη ελευθερία του από το καθεστώς, χωρίς να υπάρχει κομματική χειραγώγηση και στήριξη του εγχειρήματος! Αυτό, τους σόκαρε και τους τρόμαξε!

Το μήνυμα της ψυχολογικής αυτής επιχείρησης, του εμπρησμού της χώρας, είναι πολύ απλό. Καθίστε ήσυχοι, διότι μπορούμε να σαν κάψουμε και να σας καταστρέψουμε, όποτε θέλουμε! Πριν βάλουν φωτιά σε όλη την επικράτεια, είχαν ήδη στείλει το Φαίδωνα Βόβολη στο πειθαρχικό του Ιατρικού συλλόγου, με γελοίες κατηγορίες.

Όμως, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι γι’ αυτό το σάπιο καθεστώς, ήταν η αντίδραση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, που οδήγησε στην ακύρωση της βράβευσης του «διασώστη» λαθρομεταναστών, Ιάσονα Αποστολόπουλου. Η ανίερη τριάδα του εθνομηδενισμού και του Πολιτικού σατανισμού, που κυβερνά τη χώρα, Σακελλαροπούλου – Μητσοτάκης – Τσίπρας, είχε σκοπό να αλλάξει την Πολιτειακή φύση της χώρας και την μετατόπιση της πολιτικής κυριαρχίας της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, σε κοινωνικές ομάδες, όπως οι ΛΟΑΤΚΙ, οι Μετανάστες και οι ΜΚΟ. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, εφορμούμενος από αγνές προθέσεις, αλλά και ο Φαίδων Βόβολης, χάλασαν τα Πολιτειακά γενέθλια του Great Reset της Ελληνικής Δημοκρατίας. Η Επανεκκίνηση της χώρας, Πολιτειακά, με άρχουσες κοινωνικές ομάδες του ΛΟΑΤΚΙ, τους μετανάστες και τους διασώστες, ήταν το ζητούμενο στην εκδήλωση αυτή.

Πως μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε αυτό; Μα φυσικά, από την στάση της Σακελλαροπούλου τις τελευταίες τρεις ημέρες, όπου καίγονταν το σύμπαν στην Ελλάδα! Η 3ήμερη σιωπή της, μας κάνει να εξάγουμε το συμπέρασμα, ότι όχι μόνο γνώριζε για το σχέδιο καταστροφής της χώρας από τη γερμανική Πρεσβεία και τον Σόρος, αλλά συναινούσε και σε αυτήν. Κανένας φυσιολογικός Πρόεδρος χώρας, δεν σιωπά και δεν αράζει στην ξαπλώστρα της παραλίας, την ώρα που γονατίζει η χώρα του από την πύρινη λαίλαπα, εκτός εάν θέλει με αυτή του την στάση, να περάσει ένα πολιτειακό μήνυμα.

Μου χαλάσατε τα παγκόσμια γενέθλια του «Great Reset» με εκκίνηση την Ελλάδα, μου χαλάσατε την παγκόσμια πρεμιέρα, στο ανώτατο θεσμικό επίπεδο, της μεγάλης επανεκκίνησης και εγώ τώρα, σας κοιτάζω χαιρέκακα που καίγεστε.

Ο πολέμιος της παράνομης μετανάστευσης Ιταλός πολιτικός, Ματέο Ρέντσι, είπε πως δε θέλει να δει κάποιον να κυνηγάει το παιδί του με μία βελόνα. Την ώρα που καίγονταν η Ελλάδα, ταυτόχρονα καίγονταν και η νότιος Ιταλία, όπου και εκεί, υπάρχουν πολλές καταγγελίες για εμπρησμούς. Ο Τζο Μπάιντεν, ελάχιστο χρόνο πριν την πρεμιέρα του Great Reset στην Ελλάδα, κάλεσε τον ΟΗΕ, να στείλει «ειδικούς» στις ΗΠΑ, για να καταπολεμήσουν την «λευκή υπεροχή» και τον ρατσισμό. Ουσιαστικά, ακολουθώντας τις οδηγίες του Γερμανοκινεζισμού και του Great Reset, θέλει να παραδώσει, όπως η Σακελλαροπούλου, την Εθνική και λαϊκή κυριαρχία, σε υπερεθνικούς οργανισμούς και σε πράκτορες της διεθνούς Αριστεράς και του Σόρος.

ΟΗΕ, ΠΟΥ, εμβόλια, φαρμακοβιομηχανίες, οικονομικά συμφέροντα, πράσινη ανάπτυξη, όλα ένα σύμπλεγμα καταστροφής των κοινωνιών και των Εθνικών κρατών. Είναι πόλεμος και μάλιστα, παγκόσμιος, μην έχετε αμφιβολία. Το ερώτημα είναι το εξής: Θα κάτσουν οι Έλληνες στους καναπέδες τους, ψυχικά ισοπεδωμένοι από την ένταση του πολέμου εναντίον τους και από το ομολογουμένως τεράστιο μέγεθος του εχθρού, ή θα πάρουν ξανά τη χώρα τους πίσω, δίνοντας ακόμα και τη ζωή τους, εάν χρειαστεί;

theflagreport.com

loading...