ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ





 Της Λέττας Καλαμαρά *

Απεγνωσμένη και απογοητευμένη η κάτοικος του χωριού ΚΑΜΑΤΡΙΑΔΕΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ κοιτάζοντας τις φλόγες να απειλούν την οικία της αναφώνησε στη ζωντανή αναμετάδοση της εθνικής καταστροφής από το τηλεoπτικό κανάλι OPEN TV και ενώπιον όλης της Ελλάδας, μέσα στην οργή της, σήμερα 8 Αυγούστου 2021: “ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ”.

Ο Πρωθυπουργός ακόμα Κυριάκος Μητσοτάκης, που άσκησε τυραννικά την εξουσία του από τη νύχτα ανάληψης της διακυβέρνησης της Ελλάδας, βρίσκεται ενώπιον των ευθυνών του στις ψυχές των καμένων ανθρώπων.

Κοινή διαπίστωση όλων η παντελής απουσία της πολιτικής προστασίας που περιορίστηκε στην προτροπή εγκατάλειψης των βωμών και εστιών και στην ανικανότητα προστασίας των δασών μας και των οικιών των Ελλήνων.

Η Εθνική Καταστροφή του ’21 οφείλει να καταγραφεί στην ιστορία και να δικαστούν οι υπαίτιοί της για την εξακρίβωση των αιτίων και συνθηκών που έγινε. 

Οι συμπτώσεις των δικαστικών αποφάσεων για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών σε αναδασωτέες εκτάσεις, οι πρόσφατες υπουργικές αποφάσεις για επενδύσεις στην Εύβοια, οι επιχειρηματικές δραστηριότητες συγγενών Υπουργών που καταγγέλλονται δημόσια και οι ολιγωρίες στην κατάσβεση των πυρκαγιών προκαλούν εύλογα ερωτήματα, οργή και αγανάκτηση στους πολίτες των πληγέντων περιοχών.

Το έγκλημα κατά της φύσης και κατά των περιουσιών των Ελλήνων είναι ανείπωτο και οφείλει να διαλευκανθεί άμεσα.

Η παραίτηση Μητσοτάκη και η προκήρυξη εκλογών για μία Κυβέρνηση εμπιστοσύνης και ενότητας είναι το πρώτο αυτονόητο βήμα μέχρι τη διαυλεύκανση αυτής της τραγωδίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η παρέα του στο Μαξίμου και τα άλλα Μέγαρα περνάει ως όνειδος στην πολιτική ιστορία της σύγχρονης μαρτυρικής Ελλάδας. Μαζί και οι οπαδοί που είναι απορία γιατί συνεχίζουν και τον στηρίζουν μετά από τόση εθνική ζημιά.

loading...