Ξυπνάει όλος ο πλανήτης εκτός της Ελλάδας: Έρχεται ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, «συναγερμός» στην ΕυρώπηΜε αφορμή τον κορωνοϊό και το περιβάλλον καταλύουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ την ελευθερία των ανθρώπων


Ο διευθυντής της Σαξονίας στην Γερμανία, χριστιανοδημοκράτης, Michael Harig, προειδοποίησε για περαιτέρω διάσπαση της κοινωνίας, με αφορμή τα μέτρα περιορισμού και επιβολής εμβολίων και προειδοποιεί για «ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ», όπως αναφέρει η Die Welt, κάτι που δείχνει να γίνεται και στην Ελλάδα.


Σε μια επιστολή – με κίνητρο, όπως γράφει, την «μεγάλη ανησυχία» – απευθύνθηκε στην Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και στους Πρωθυπουργούς των κρατιδίων της Γερμανίας με τα εξής λόγια:

«Συνεχώς αυξάνεται η εντύπωση πως εγκαθιδρύεται ένα αυταρχικό κράτος, με γνώμονα τα συμφέροντα, το οποίο φυσικά πρέπει να αντιμετωπιστεί».

Ο διοικητής της περιφέρειας, ο οποίος ασκεί τα καθήκοντά του εδώ και 20 χρόνια, ζητεί την επιστροφή στην κανονικότητα και την άσκηση βασικών δικαιωμάτων για όλους, καθώς όπως αναφέρει η ανοσία της αγέλης θα έπρεπε ήδη να έχει επιτευχθεί με τόσους εμβολιασμούς.

Εντύπωση πως δημιουργείται αυταρχικό Κράτος, Die WeltΟ Harig αναφέρεται και στην αυταρχική αντιμετώπιση των ανεμβολίαστων: «Ως αποτέλεσμα, όσοι είναι επικριτικοί απέναντι στον εμβολιασμό οδηγούνται στην αγκαλιά των πολιτικών άκρων, κάτι που είναι επίσης εξαιρετικά ανησυχητικό ενόψει των επικείμενων ομοσπονδιακών εκλογών».

Ο χριστιανοδημοκράτης πολιτικός αντιμετωπίζει με έντονο σκεπτικισμό και τους επερχόμενους περιορισμούς και υψηλότερους δασμούς και φόρους με αφορμή την δήθεν κλιματική αλλαγή (θυμηθείτε ΕΔΩ το άρθρο του el.gr). Ειδικότερα, όπως λέει, τα νέα χαράτσια, με πρόσχημα την «πράσινη πολιτική», ενδέχεται να αυξήσουν σημαντικά τις κοινωνικές ανισορροπίες. Οι τιμές του πετρελαίου βενζίνης και του πετρελαίου θέρμανσης έχουν ήδη αυξηθεί κατά περίπου 25 %, ενώ ο πληθωρισμός, ο οποίος επίσης αυξάνεται λόγω της τιμής του ορυκτέλαιου, επηρεάζει ήδη μαζικά τα πορτοφόλια των αποταμιευτών και των καταναλωτών.

Με αφορμή τα παραπάνω ο Harig παρακαλά να ληφθούν όλες οι επικείμενες πολιτικές αποφάσεις με βάση τους κινδύνους που έπονται. Στην Ελλάδα ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;φωτο intime

Δεν υπάρχουν σχόλια :