ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ……..

GEWKWN:

Σήμερα θα σας ζητήσω να ξεφύγετε από τα κομματικά, να ξεχάσετε έστω για λίγο τα οικονομικά σας και να κοιτάξετε την καταιγίδα που έρχεται, μια ‘’καταιγίδα’’ που δεν έχει προηγούμενο. Σήμερα δεν θέλω να χαϊδέψω τα αυτιά κανενός, σήμερα θέλω να σας τρομάξω, διότι δεν έχουμε πολύ χρόνο για να αντιδράσουμε….. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, απρόβλεπτα και θανατηφόρα.

ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ Την συγκέντρωση στρατευμάτων σε διάφορες περιοχές του πλανήτη για την επίλυση ΔΗΘΕΝ προβλημάτων, για πρώτη φορά όμως με κατοχή οπλών υπέρ-προηγμένης τεχνολογίας.

Επίκειται κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας, ήδη βλέπουμε έναν οικονομικό πόλεμο μεταξύ Η.Π.Α – Κίνας, Η.Π.Α. – Γερμανίας, και σύντομα θα ζήσουμε την διάλυση της Γερμανικής – Ευρωπαϊκής οικονομίας με αποχώρηση μελών-κρατών…και την κατάρρευση της ΚΙΝΑΣ.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, επανειλημμένα έχει χαρακτηρίσει την πανδημία «τέλεια ευκαιρία» για να προωθήσουν τα σχέδιά τους για μια «Μεγάλη Επαναφορά»….. στόχος του είναι η επιβολή μιας παγκόσμιας σοσιαλιστικής/κομμουνιστικής δικτατορίας.

Event 201 Pandemic Exercise: το WEF και το Ίδρυμα Bill And Melinda Gates τον Οκτώβριο του 2019 περιέγραψαν τι ακριβώς σχεδίαζαν να κάνουν…….κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, φαντάστηκαν μια τεράστια πανδημία κορωνοϊού, που υποτίθεται ότι μεταδόθηκε από ζώα σε ανθρώπους, η οποία θα διευκόλυνε την ανάγκη για περιορισμούς στις ατομικές ελευθερίες, τις εθνικές οικονομίες καθώς και το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…… το ίδιο ακριβώς σενάριο που έπαιξαν οι παγκοσμιοποιητές στο WEF κατά τη διάρκεια του γεγονότος 201 συνέβη στον πραγματικό κόσμο μόνο δύο μήνες αργότερα….

https://www.youtube.com/watch?v=AoLw-Q8X174

Γιατί όμως θέλουν 100% εμβολιασμό;

Α) Μήπως τα εμβόλια αποτελούν βασικό μέρος της ‘’Μεγάλης Επαναφοράς’’; Γιατί είναι τόσο απελπισμένοι για κάθε άτομο στον κόσμο να βάλει το εμβόλιο; Αφού γνωρίζουν ότι το μέσο ποσοστό θανάτων του Covid (IFR) είναι μόλις το 0,26% των μολυσμένων (αυτό είναι ένα στατιστικό στοιχείο που τα ΜΜΕ αρνούνται να αναφέρουν, σκόπιμα στο κοινό). Αυτό σημαίνει ότι το 99,74% του κοινού δεν κινδυνεύει από covid είτε είναι εμβολιασμένο είτε όχι.

Β) Θέλουν 100% εμβολιασμό, διότι ένας από τους στόχους τους είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω της υπογεννητικότητας και αυτό θα το πετυχουν με τα εμβόλια, οι μη εμβολιασμένοι όμως άνθρωποι θα στέκονταν ως απόδειξη του εγκλήματός τους. …

Οι παγκοσμιοποιητές μιλούν συνεχώς για τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού, και η ‘’Μεγάλη Επαναφορά’’ είναι αδύνατο να εφαρμοστεί με μόνιμο τρόπο, εκτός αν ο ανθρώπινος πληθυσμός μειωθεί σημαντικά σε σύντομο χρονικό διάστημα (μια γενιά, το πολύ δύο).

Οι παγκοσμιοποιητές, βρίσκονται σε αυστηρό χρονοδιάγραμμα, πρέπει να εφαρμόσουν την ατζέντα τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ενώ εμείς πρέπει να αντέξουμε και να τους κρατήσουμε πίσω μέχρι να φανεί η αλήθεια.

Τα lockdown, οι εντολές και τα εμβόλια δεν αφορούσαν ποτέ την ασφάλεια, αλλά αφορούσαν, από την αρχή, τον έλεγχο των ανθρώπων…..

Οι παγκοσμιοποιητές γνωρίζουν ότι το τέλος του παρόντος κόσμου έρχεται πολύ σύντομα, γνωρίζουν ακριβώς το σχέδιο των επόμενων καταστροφών, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ πιστεύουν ότι είναι έτοιμοι, αυτή τη στιγμή, το 2021, να ελέγξουν τη μετάβαση ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ και θέλουν τον απόλυτο έλεγχο δεν θέλουν επιζώντες που δεν θα είναι δικοί τους. Δεν θέλουν να βγουν από τα καταφύγιά τους κάποια μέρα για να αντιμετωπίσουν θυμωμένους αμφισβητίες, και ανεμβολιαστους…. θέλουν τον επόμενο κόσμο μόνο για τον εαυτό τους και ένας τρόπος για να διασφαλιστεί αυτό είναι να βεβαιωθούν ότι σε όλους τους άλλους ανθρώπους έγινε η ένεση, το εμβόλιο, ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ…..

ΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΗ ΘΑ ΜΠΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ… (Οίμος-Αθήνα και Triklopodia.gr ) ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΠΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΥΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ,

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΑΥΤΗΣ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ Ο ΘΕΟΣ, ΝΑΙ, ΘΑ ΓΕΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΗ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΕΝΗ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΑΒΟΥΝ

ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΑΦΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΑΧΥΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΚΥΚΛΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ, ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ, ΚΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΗ,

ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΗ ΑΠΟ ΚΕΙ, Η ΙΔΙΑ Η ΓΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΘΗ.

Όλα αυτά που ζούμε σήμερα…….ΔΕΝ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ……. θα συνεχίσουν να επιδεινώνονται μέχρι την κατάρρευση και στο τέλος… το ΧΑΟΣ, θα είναι γεγονότα ντόμινο που δεν θα προλαβαίνουμε να τα αφομοιώσουμε από την επιτάχυνση που θα έχει πάρει η κατρακύλα μας (σε παγκόσμιο επίπεδο).

Αυτοί που μας ελέγχουν μας οδήγησαν, εδώ και δεκαετίες σε έναν δρόμο που μας οδηγεί σε γκρεμό, βλέπουμε κάθε μέρα βίαιες κοινωνικές αναταραχές, πόλεμους, γεωφυσικά φαινόμενα, φωτιές, πλημμύρες, σεισμοί και άλλα φαινόμενα που όλα μαζί οδηγούν στην οριστική οικονομική και πολιτική κατάρρευση.

Με λίγα λόγια έρχεται χάος, (στην Ελλάδα πολύ σύντομα – πάρα πολύ σύντομα) διότι αυτό ήταν το σύνθημα στα πρωτόκολλα των σκοτεινών στοών…

ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ…

…ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

…ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ , ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ, ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

…ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ.

…ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ‘’ΙΕΡΑΡΧΙΑ’’ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

Όλοι οι παραπάνω είναι ‘’συνάδελφοι’’ στις μασονικές στοές και εντολοδόχοι σκοτεινών συμφερόντων. Οι εξαιρέσεις των τίμιων και γνήσιων Ελλήνων μέσα σε αυτές τις κοινωνικές ομάδες είναι ελάχιστες ώστε να αντιδράσουν μέσα από αυτούς του φορείς.

ΟΙ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ, ΠΟΛΛΥ-ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ…….

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.

loading...