Ο Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος: ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ, ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΙ & ΠΑΜΦΙΛΤΑΤΟΙ ΣΥΝΟΔΙΚΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ – ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ «ΕΞΩ ΑΠ΄ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!!!!»

Καλάβρυτα, 05.08.2021

*************************

Το παρόν Σημείωμά μας απευθύνεται προς τον Μακαριώτατον Πρόεδρον

και τους Σεβασμιωτάτους Συνοδικούς Μητροπολίτας,

τους συγκροτούντας την 164ην Συνοδικήν Περίοδον, ήτοι:

Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου κ. Ιάκωβον,

Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημήτριον,

Βερροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα,

Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνόν,

Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέαν

Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονα,

Άρτης κ. Καλλίνικον,

Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόραν,

Ζακύνθου κ. Διονύσιον,

Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλον,

Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, και

Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Αντώνιον.

ΘΕΜΑ:

Να ανακαλέσετε ΑΜΕΣΩΣ την υπ’ αριθμ. 3045 Εγκύκλιο Σας!

Μακαριώτατε Άγιε Πρόεδρε,

Σεβασμιώτατοι και Αγαπητοί μου εν Χριστώ Αδελφοί,

Η περίπτωση του παμφίλτατου εν Χριστώ Αδελφού μας Σεβασμι-ωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου, ο Οποίος – παρά το γεγο-νός, ότι είχεν υποστή εγκαίρως και τα δύο εμβόλια κατά του Κορω-νοϊού- προσεβλήθη από τον καταραμένον αυτόν, διαβολικής δε προελεύσεως και εμπνεύσεως, ιόν και νοσηλεύεται ήδη στο Νοσοκομείο του Ρίου! Ιδού η σχετική είδηση από το Viber: «Εισήχθη σήμερα (02/08) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου με Κορωνοϊό ο διπλά εμβoλιασμένος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος… Και ως γνωστόν για όσους ζουν στην πόλη, τους τελευταίους δύο μήνες νοσηλεύεται, στην αποκατάσταση πλέον, ….μετά την δεύτερη δόση και ο π. Νικόλαος Σκαδιαρέσης, Πρωτοπρεσβύτερος του Αγίου Ανδρέα».

Άξιον όλως ιδιαιτέρας προσοχής είναι το σχόλιο, που ακολουθεί την ανωτέρω Ανακοίνωση, η οποία, επαναλαμβάνω, κυκλοφορεί διά του Viber:

«Την ίδια ώρα η επίσημη Εκκλησία συνεχίζει την καμπάνια υπέρ του δαιμονικού αυτού σκευάσματος…….. Πολιτικοί αλλά κυρίως Εκκλησιαστικοί ταγοί έχουν βαμμένα τα χέρια τους με αίμα».

Υ.Γ. Μέχρι πριν δύο ημέρες η ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου είχε 3/3 πλήρως εμβολιασμένους ασθενείς από Κορωνοϊό.

Σας παρακαλώ, λοιπόν, Μακαριώτατε και Σεβασμιώτατοι Αδελφοί μου, να αναλογισθείτε αυτό το τελευταίο σημείο: Τόσον ο Σεβασμιώτατος Αδελφός μας, όσον και ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος, (καθώς επίσης και τόσοι άλλοι νοσηλευόμενοι στην Μονάδα Covid-19 του Νοσοκομείου στο Ρίο) ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΟΛΥΝΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ!!!! Ώστε το ερώτημα, το οποίον αυτομάτως προβάλλει ενώπιόν μας είναι: ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ; Μήπως, λοιπόν, πρέπει να ανακαλέσετε ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 3045 ΕΓΚΥΚΛΙΟΝ ΣΑΣ, η οποία υπηρετεί την πλάνην; Απεδείχθη περιτράνως πλέον, ότι τα Εμβόλια ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ από τον κίνδυνο του Κορωνοϊού! ΓΙΑΤΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΙΑΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΘΑΝΩΜΕΝ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ;

Δεν υπέπεσε στην αντίληψή Σας, ότι πολλοί, αμέσως μετά εμβόλιο, πεθαίνουν; Ιδού μία μόλις χθεσινή είδηση:

«Σοκ! Κατέρρευσε μετά το μπόλι».

«Σοκ και οργή προκαλεί η εικόνα που κατέγραψε κάμερα με άτομο σχετικά νεαρής ηλικίας να πέφτει μέσα στο εμβολιαστικό κέντρο αμέσως μετά την ένεση. Κοντά του έσπευσαν τουλάχιστον 10 υγειονομικοί για να τον βοηθήσουν, κάτι που φαίνεται ακατόρθωτο, καθώς το άτομο παρουσιάζει έντονους σπασμούς και όλο το σώμα του πάλλεται σύγκορμο. Τι απέγινε ουδείς γνωρίζει»! (βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, φ. της 03.08.2021, σελ. 11).

Μη περιμένετε να μάθετε τι απέγινε τελικά! Ποτέ δεν θα πληροφορηθούμε το τι απέγινε! Τα ΜΜΕ, δυστυχώς, στο θέμα του Κορωνοϊού υπηρετούν το ψεύδος! Συσκοτίζουν τα γεγονότα, για να υπηρετήσουν τις εντολές του κ. Χαρδαλιά και τα σκοτεινά σχέδια της Κυβερνήσεως του κ. Μητσοτάκη! Έτσι, και μόνον έτσι, θα εισπράξουν την μυστική χρηματοδότηση από τον Υπουργό κ. Στυλ. Πέτσα Θέλετε αποδεί-ξεις; Ιδού, λοιπόν, δύο από τις πολλές:

Ο θεράπων ιατρός του Σεβ. Πατρών κ. Λ…Στ… αντί να εκφράσει την απορίαν του, λέγοντας: «απορώ πως είναι δυνατόν να μολυνθεί ο Σεβ. Μητροπο-λίτης μας από τον Κορωνοϊό, αφού έχει δεχθεί και τα δύο εμβόλια κατά του Κορωνοϊού», μεταθέτει την προσοχή μας στο γεγονός, ότι …..διανύει ήπιας μορφής πνευμονία! «Είναι ευτυχές το γεγονός πως ο Σεβασμιώτατος είναι πλήρως εμβολιασμένος και γι’ αυτό το λόγο, σύμφωνα και με τον θεράποντα ιατρό του κ. Λ….Στ…., διανύει ήπιας μορφής πνευμονία». Μας υπενθυμίζει, λοιπόν, την παροιμία, που λέγει: «Παιδιά, άλλα λόγια λέτε, ν’ αγαπιώμαστε» !!!!

( βλ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 02.08.221, σελ. 3)

Επαναλαμβάνω την υποκριτική Δήλωση: «Είναι ευτυχές το γεγονός πως ο Σεβασμιώτατος είναι πλήρως εμβολιασμένος και γι’ αυτό το λόγο, σύμφωνα και με τον θεράποντα ιατρό του κ. Λ….Στ…., διανύει ήπιας μορφής πνευμονία»!

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Από τον ιστότοπο Protagon.gr μεταφέρουμε την σχετική καταχώριση:

«….Στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας», εισήχθη εκτάκτως την Κυριακή με εμπύρετο σύμπτωμα ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), αμέσως διενεργήθηκαν οι απαραίτητοι εργαστηριακοί έλεγχοι προκειμένου να γίνει η τελική διάγνωση και να εκτιμηθεί λεπτομερώς η κατάσταση της υγείας του. Αρχικά υποβλήθηκε σε διαγνωστικό έλεγχο rapid test, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν αρνητικό. Ωστόσο οι θεράποντες ιατροί έκριναν σκόπιμο να διενεργηθεί και μοριακό τεστ το αποτέλεσμα του οποίου εκδόθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής και από το οποίο προέκυψε ότι έχει προσβληθεί από κορωνοϊό οπότε άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία χορήγησης της κατάλληλης φαρμακευτικής αγωγής. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο Μητροπολίτης, στο πλαίσιο της άσκησης των καθηκόντων του, ήρθε σε επαφή με θετικό κρούσμα γεγονός που είχε ως από-τέλεσμα την μετάδοση του κορωνοϊού. Ωστόσο «είναι ευτυχές το γεγονός πως είναι πλήρως εμβολιασμένος και για αυτόν τον λόγο, σύμφωνα και με τον θεράποντα ιατρό του Λ…. Στ…., διανύει ήπιας μορφής πνευμονία, η οποία αντιμετωπίζεται πλήρως, δεν διατρέχει κίνδυνο και βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογική και κλινική κατάσταση», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η 6η ΥΠΕ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, ο Μητροπολίτης θα παραμείνει για νοσηλεία στην κλινική Covid του «Αγίου Ανδρέα» μόνο για λίγες ημέρες». Πηγή: Protagon.gr

(βλ. https://www.protagon.gr/epikairotita/sto-nosokomeio-me-koronoio-o-mitropolitis-patrwn-xrysostomos-itan-emvoliasmenos-44342326872)

Κι εδώ, λοιπόν, από την Κρατική Υπηρεσία, την 6η ΥΠΕ, αποσιωπάται το γεγονός, ότι ο πάσχων Αδελφός Μητροπολίτης έχει ήδη δεχθεί εγκαίρως και τα δύο προστατευτικά εμβόλια! Και παρά ταύτα ε μ ο λ ύ ν θ η! Βεβαίως στο σημείο αυτό έπρεπε να δοθεί η έμφαση και όχι στην …ήπια μορφή της πνευμονίας! Άρα ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ! ΔΗΛ. ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! Το ερώτημα, λοιπόν, το οποίον ανακύπτει αυθορμήτως ενώπιόν μας είναι: Κατόπιν τούτου μας χρειάζονται τα εμβόλια; Αν μη τι άλλο μήπως ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;

Διαβάζουμε στο Διαδίκτυο: «ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε. !!! ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !!! ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!! ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !!! ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 300 !!! ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ !!! ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ 76/3.4.2020 ΝΟΜΟΣ 4682/03.04.2020».

(https://omonomo.gr/….20300.html)

Και κάτι ακόμη! ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ θυμήθηκε να γνωματεύσει το Γ΄ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΚΤΟΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ του ΕΟΦ, «ότι το οξείδιο του χαλκού, που βρέθηκε σε ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ μάσκες, εισπνεόμενο, είναι καρκινογόνο και προκαλεί χοντρές νευρολογικές βλάβες (ALS), διότι συγκεντρώνεται απευθείας στον εγκεφαλικό φλοιό και είναι δηλαδή Β-Ι-Ο-Κ-Τ-Ο-Ν-Ο!!! Πόσοι Έλληνες, πόσες οικογένειες, πόσα παιδιά φορούν τέτοια μάσκα πάνω από ένα χρόνο τώρα???

Άρα και η χρήση της μάσκας βλάπτει τον ανθρώπινο οργανισμό! Δηλαδή βλάπτουν ΑΜΦΟΤΕΡΑ! Και το ΕΜΒΟΛΙΟ και η ΜΑΣΚΑ!

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Μακαριώτατε Άγιε Πρόεδρε,

Αδελφοί μου Άγιοι Συνοδικοί Αρχιερείς,

Με πολλήν παρρησίαν αδελφικώς Σας πληροφορώ, ότι η υπ’ αριθμόν 3045/14.07.2021 Υμετέρα Εγκύκλιος υπηρετεί το ψεύδος και την απάτη! Τα εν κυκλοφορία και εν χρήσει εμβόλια εναντίον του Κορωνοϊού ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΌ, ΑΛΛ’ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΛΛΟΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! Το απέδειξε περίτρανα η περίπτωση του Σεβ. Πατρών και όχι μόνον! Τα εμβόλια εναντίον του Κορωνοϊού είναι αποτέλεσμα δαιμονικών σχεδίων! Είναι κατασκεύασμα των σκοτεινών δυνάμεων της Παγκοσμιο-ποιήσεως, για να μειωθεί ο πληθυσμός της γης! Θέλετε αποδείξεις; Ιδού η πιο τρανή.

Κατά το έτος 1981 στη Νέα Υόρκη κυκλοφόρησε ένα περίεργο βιβλίο, όπου μεταξύ άλλων αναγράφονταν και τα εξής: «Περί τό 2020 μία σοβαρωτάτη πνευμονία-σχετική ἀσθένεια θά διαδοθῇ εἰς ὁλόκληρον τόν Πλανήτην, κάνοντας ἐπίθεσιν εἰς τούς πνεύμονας καί εἰς τούς βρόγχους. Θά ἀντιστέκεται σέ ὅλες τίς γνωστές θεραπείες». Ταύτα έγραψεν ο Dean Koontz στο προαναφερθέν πόνημά του “The Eyes of darkness”!!! Επαναλαμβάνω! Αυτά τα έγραψε κατά το έτος 1981! Οπότε φθάσαμε στο Μάρτιο του 2020 και ξαφνικά εμφανίσθηκε όντως ο Κορωνοϊός, ο οποίος διαδόθηκε σ’ ολόκληρο τον Πλανήτη μας και ο οποίος επίσης αντιστέκεται σε όλες τις γνωστές θεραπείες, στα διάφορα εμβόλια κλπ!

(Μπορείτε να κατεβάσετε και να διαβάσετε το βιβλίο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ κάνοντας Λήψη στον παρακάτω σύνδεσμο: https://drive.google.com/file/d/1k5mjdB8pSewMOJIRWsnE7yKdjwSj6H2_/view)

Την θλίψη της ψυχής μας ανακούφισε η δήλωση του Σεβ. Κηφισίας κ. Κυρίλλου «τέρμα η κουβέντα για τα εμβόλια», την οποίαν δημοσιεύει σήμερα η Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο φ. της 04/08 και στη σελ. 16. Εκεί διαβάζουμε και τα εξής: «…αναφέρθηκε και στον εμβολιασμό, τονίζοντας πως στο εξής κανείς δεν θα πρέπει να κάνει αναφορά στο θέμα και ο καθένας να πράξει κατά συνείδηση για την ασφάλειά του….Συνάμα κάλεσε τους ιερείς του να μην ξανασχο-ληθούν με το θέμα, τονίζοντας πως όποιος πράξει το αντίθετο θα υποστεί κυρώσεις. “Η Εκκλησία της Ελλάδος εξέδωσε Εγκύκλιο. Τα ανακατώματα οδηγούν σε σχίσματα… “ .

Επομένως ο Σεβασμιώτατος Κηφισίας ανατρέπει το περιεχόμενον της υπ΄’ αριθμ. 3045 Εγκυκλίου!

Αδελφοί μου,

Καθώς είχαμε τελειώσει ήδη τις πτωχές αυτές γραμμές, ο Ουρανός μας απέστειλε το δικό Του μήνυμα, το οποίον συγχρόνως ΔΙ’ ΥΜΑΣ αποτελεί και ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ! Ναι, ο Ουρανός Σας ευτελίζει! Στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ακριβώς σήμερα 04/08 και σε δισέλιδο-σαλόνι δημοσίευμα (σελ. 18 & 19) αναγράφονται τα εξής: «Βόμβα: Εξασθενεί το τείχος ανοσίας των εμβολιασμένων»! Και συμπληρώνει: «ΜΥΘΟΣ η προστασία των εμβολίων», καθώς μας διαβεβαιώνει ο ιατρός κ. Κωνσταντίνος Φαρσαλινός!

Σας ικετεύω, Άγιοι Αδελφοί, σπεύσατε να ανακαλέσετε το περιεχόμενον της επιμάχου Υμετέρας Εγκυκλίου Νο 3045! Έργον της Εκκλησίας είναι η Ηθική Διδασκαλία του Χριστεπωνύμου Πληρώματος και όχι οι ιατρικού περιεχομένου συμβουλές ή και …..εντολές! Και επί τη ευκαιρία Σας παρακαλώ να σκεφθείτε: η οργή του Θεού στις ημέρες μας εκδηλώνεται με τρόπο πρωτοφανή! Καίγεται όλη η Ελλάδα απ ‘ άκρου εις άκρον! «Ακραίες ημέρες για την Ελλάδα: 81 φωτιές σε όλη την Επικράτεια» !!!!!

Ανέμενα, λοιπόν, Άγιοι Αδελφοί μου, να ακούσω ένα λόγο Θεού από την Πνευματική Ηγεσία της Εκκλησίας του Χριστού! Μια πατρική προτροπή για Μετάνοια του Λαού μας! Ένα λόγο Παρηγορίας! Μια πρόσκληση-συστράτευση σε Προσευχή! Μια προτροπή για μια γενική Πανελλαδική Παράκληση προς την Παναγία μας, για να σταματήσουν οι φωτιές! Μια προτροπή για την τέλεση μιας Αγρυπνίας! Μια Λιτανεία! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ! ΟΓΔΟΝΤΑ ΜΙΑ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ! ΚΑΙΝΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ! ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Αλλά η Ιερά Σύνοδος κοιμάται! Εξέδωσε την Εγκύκλιο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και έκτοτε ……..ΚΟΙΜΑΤΑΙ!

Θα κλείσω, λοιπόν, τα πτωχά μου αυτά λόγια προς Υμάς με τα λόγια του Κυρίου μας (εν παραφράσει):«Ει μη ήλθον και ελάλησα Υμίν, αμαρτίαν ουκ είχετε! Νυν δε πρόφασιν ουκ έχετε περί της αμαρτίας Υμών» (Ιωάνν, ιε΄, 22)

Ελάχιστος εν Χριστώ Αδελφός

+ Ο πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος

Δηλ. ένας ταλαίπωρος και αμαρτωλός Αδελφός Σας.

*****************

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΙΣ διά τους πιστούς χριστιανούς μας. Παρακαλώ ανοίξτε το παρακάτω Video και ακούστε ομιλούντα έναν ευσεβέστατο Ορθόδοξο ιερέα μας, τον π. Ελπίδιο με θέμα: «Φτωχειά γλυκειά μου Πατρίδα, ξύπνα από τον λήθαργο, πριν να είναι αργά!».

Αναζητείστε το στην διεύθυνση: https://katohika.gr/ellada/to-syntarachtiko-minyma-tou-patera-elpidiou-stous-politikous-tous-archiereis-kai-stous-pistous/

loading...