Καλά κρατεί η οικογενειοκρατία στην κυβέρνηση Μητσοτάκη Η χώρα δεν είναι τσιφλίκι σας

ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ…..

Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ….Ο μεγαλύτερος εγκαταστάτης ανεμογεννητριών στη χώρα καί ιδιοκτήτης της ΗΡΩΝ, παροχος ρεύματος……… 

Τον τελευταίο χρόνο επι Μητσοτάκη έγιναν οι εξης ανακατάξεις που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ….

Η οικογένεια Λάτση πήρε τα ΕΛΠΕ. Τα ΕΛΠΕ κατέχουν το 50% της elpedison, παροχος ρεύματος. Η Μαριάννα Λάτση, άφησε την lamda development κ ως μετοχος των ΕΛΠΕ- elpedison, μπήκε κ στην ΤΕΡΝΑ. Στήν  elpedison ειναι μετοχος και ο Μυτιληναίος…….

Ο Μαρινάκης με τάνκερ που μεταφέρουν πετρέλαιο (και στοκο, ενίοτε) μπήκε κ στην ΤΕΡΝΑ. 

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη ιδιοκτήτρια της Μοτορ Οιλ (ιδιοκτήτης της NRG-παροχος ρεύματος) μέσω του Τζιγκερ, μπήκε κ στην ΤΕΡΝΑ. 

Ο Μυτιληναίος, ιδιοκτήτης της Protergia-παροχος ρεύματος, προχωρά σε κοινοπραξία για έργα με την ΤΕΡΝΑ.

Παράλληλα ετοιμάζεται να εξαγοράσει κ μεγάλο μέρος της ΔΕΗ κι ολα καλα,ολα ανθηρα.

Και το (πράσινο ) χρήμα καταλήγει στα τρίγωνα της διαπλοκής κρατικών ελίτ και μεγάλων ομίλων, σε τρίγωνα όπως αυτό που περιλαμβάνει τον «εγκέφαλο» της κυβέρνησης Γεραπετρίτη, τη σύζυγό του Αλεξάνδρα Γουρζή που είναι νομική σύμβουλος στη ΡΑΕ και τον κουμπάρο του (επιχειρηματία που είχε εξαιρετικές προσβάσεις και επί Σύριζα) Περιστέρη, πρόεδρο του Ομίλου ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ (όπου, μάλιστα, αντιπρόεδρος είναι ο πεθερός του Γεραπετρίτη, Μιχάλης Γουρζής).

Εταιρείας που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο στην επένδυση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ελλάδα. 

Την ίδια ώρα, πρόεδρος της κοινής πρωτοβουλίας EPLO/ISD και ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ, η οποία έχει στόχο «την αντιμετώπιση των κοινωνικών αντιδράσεων στην εγκατάσταση Αιολικών έργων, με τρόπο ισόρροπο και κοινά αποδεκτό», είναι η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, αδερφή του πρωθυπουργού ….

 Μονη λυση η γενικη σταση πληρωμων προς το εβραιοδουλο κρατος και η χρηση του αρθρου 120 του συνταγματος αλλιως ειμαστε τελειωμενοι!!!

Όπως φένετε είναι τσιφλίκι τους!!!Αλλά υπάρχουν ζώα δίποδα που πάνε και τους ψηφίζουν!!!Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους πολιτικούς και απατεώνες είναι συνένοχος!!!

Όσο οι Ραγιαδεςςςςςς. Έχουν. Τον. Ύπνο του. Δικαίου. Και τον. Διορισμο στο. Δημόσιο. Τους. Νταβατζήδες. Θα. Εχουμε

loading...