ΔΙΧΆΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ…ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ





 ( Της Γεωργίας Ρετετάκου )*

Κικίλιας: Από τις 13 Σεπτεμβρίου στις δημόσιες δομές θα μπορούν να πραγματοποιούν δωρεάν τέστ μόνο οι εμβολιασμένοι και όχι οι ανεμβολίαστοι.

Τραγικός διαχωρισμός. Ενα τραγικό εκβιαστικό πολιτικό σύστημα που διαχωρίζει τους πολίτες. 

Και πείτε μου εγώ τώρα γιατί θα πρεπει να πληρώσω τον φόρο μου γιατί θα πρέπει να συνεχίζω να πληρώνω τις ασφαλιστικές μου εισφορές; Γιατί εγώ θα πρέπει να κάνω ένα εμβόλιο με παρενέργεια θάνατο η να πληρώνω αυτό που το κράτος θα πρέπει να μου δίνει δωρεάν αυτό που θα δίνει στους άλλους πολίτες δωρεάν που θα μπορούν να μεταδίδουν τον ιό και να νοσούν κανονικά; 

Και μην ξεχνάτε σε λίγο και οι εμβολιασμενοι που δεν θα κάνουν την Τρίτη δόση θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι. Ήδη αυτοί που έχουν εμβολιαστεί τον Φλεβάρη έχουν πλέον ελάχιστη από την υποτιθέμενη προστασία. Εγώ πάντως προτιμώ να περιοριστώ από το να εκβιαστω. Να πληρώσω από το να γίνω το γρανάζι ενος εκβιασμού που κάθε αποδοχή του θα γίνεται σκαλοπάτι για τον επόμενο εκβιασμό. 

Εμβόλιο κάνεις για την υγεία σου όχι γιατί θα εκβιαστεις. Όχι γιατί θα περιοριστείς. Σέβομαι αυτούς που το έχουν κάνει και αυτούς που θα το κάνουν αλλά θέλω και οι άλλοι να σέβονται το δικό μου δικαίωμα απέναντι στα δικά μου δικαιώματα. 

loading...