ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ: ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ Ή ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ




Στο παρόν άρθρο παρουσιάζονται αδιάσειστα στοιχεία περί της επικινδυνότητας των εμβολίων -ιδίως των mRNA- κατά του νέου

κορονοϊού.

Πάνω από 90 έρευνες από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα του κόσμου: Cambridge, Harvard, Yale, John’s Hopkins, Imperial College, Emory University, Rockefeller Institute κ.α., δημοσιευμένες στα εγκυρότερα ιατρικά/επιστημονικά περιοδικά και ιστοτόπους του κόσμου: NCBI, PubMed, NIH, BMJ, Plos, Pnas, Jstor, BioRxiv, Nature, MedRxiv, ASM, Jama κ.α., καθώς και επιλεγμένες ειδήσεις από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου: Bloomberg, BBC, the Times, Guardian, CNBC, Reuters, Forbes, DailyMail κ.α., γκρεμίζουν το αφήγημα της εγχώριας και παγκόσμιας καθεστηκυίας τάξης περί «ελεγμένων, απολύτως ασφαλών και αποτελεσματικών» εμβολίων.

Στο παρόν άρθρο δεν θα βρείτε δηλώσεις περίεργων «γιατρών», δεδομένα χωρίς πηγή, απόψεις ψεκασμένων ουφολόγων ή επίδοξων πολιτικών και απατεώνων. 

Το παρόν άρθρο αποτελεί μια ενδελεχή έρευνα, μια πολύμηνη και κοπιώδη προσπάθεια συλλογής στοιχείων, ταξινόμησης και παρουσίασης τους μέσα από τις επίσημες πηγές με σκοπό την ενημέρωση των Ελλήνων για τους πολλαπλούς κινδύνους των πειραματικών εμβολίων κατά του νέου κορονοϊού SARS-CoV-2 και της νόσου COVID-19 που προκαλεί.

Στόχος μου δεν είναι να χειραγωγήσω ή να «αλλάξω» τα μυαλά κανενός. Κάθε νοήμον άνθρωπος που θα διαβάσει τις παρακάτω έρευνες, οφείλει να σπάσει από μόνος του την καθεστωτική φούσκα περί «ακίνδυνων» εμβολίων που πρέπει πάση θυσία να κάνουμε γιατί αλλιώς θα πεθάνουμε ή θα βάλουμε σε κίνδυνο τη ζωή κάποιου άλλου. 

Στόχος του άρθρου είναι να βάλει τέλος σ’ αυτή την εγκληματική προπαγάνδα που βάζει σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων Ελλήνων -σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό απ’ ότι ο ίδιος ο ιός.

Κάθε νοήμων άνθρωπος, προτού πράξει το οτιδήποτε, οφείλει να συμβουλευτεί τον γιατρό του και έπειτα να αποφασίσει, αφού ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά. Όχι να ακολουθεί τυφλά τις εντολές του εκάστοτε υπουργού, πρωθυπουργού ή δημοσιογράφου. Το τι θα πράξει ο καθένας επαφίεται στην ατομική Ηθική, Νοημοσύνη και Αυτοσεβασμό του.

Είναι κατάντημα να εμβολιάζονται άνθρωποι υπό τον φόβο ότι θα χάσουν τη δουλειά τους ή ότι θα αποκλειστούν απ’ τα ενδιαφέροντα και τις ασχολίες τους -απ’ τον από κοινού εκβιασμό Κράτους και Κεφαλαίου!

Ουδείς έχει το δικαίωμα να απειλεί και να εξαπατεί το λαό στο όνομα του οποιουδήποτε πολιτικού/οικονομικού κόστους/οφέλους ή της όποιας προφασιζόμενης πανδημίας που ο ίδιος ως Κράτος ή Θεσμός (Π.Ο.Υ., Ε.Ε. κλπ.) έχει δημιουργήσει.

Και δεν εννοώ πως διέσπειραν επί τούτου τον ιό, αλλά το πώς τον διαχειρίστηκαν αφότου διέρρευσε¹ ή προέκυψε στη Φύση. Και αυτό που έγινε, για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα, είναι ότι η παγκόσμια άρχουσα τάξη αποφάσισε πως είναι προτιμότερο να διαφυλάξει τα πολιτικά της κεκτημένα, ήτοι «Ανθρωπισμό/Αντιρατσισμό», παρά την Υγεία με το να λάβει άμεσα και δραστικά μέτρα με πρώτο το αυτονόητο κλείσιμο των συνόρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



    

 

loading...